za...r
kıl dönmesinden gittim 2-3 gün içinde ameliyat yaptı çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi ameliyat sonrasında hiç bir şey yokmuş gibi yürümeye başladım sadece ameliyat bölgesine 20 ila 30 gün oturmadım ne ağrı ne sızı çekmedim allah bin kere razı olsun
ya...2
10 yıldır sürekli olarak gittiğim bir doktor,kendi alanı dışındki rahatsızlıklarımdada beni en iyi şekilde yönlendiriyor.meslegının hakkını fazlasıyla veriyor ayrıca insan gbi bir insan.
na...e
hayatta tanıdıgım en mükemmel insan ..görevini adeta benimsemiş kendini bu göreve adamış..hastalarına kendinden daha çok önem veriyor..ve onları iyileştirmek için elinden geleni yapıyor..tüm insanlıga öneririm...
Recep Aykan Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Aykan Şimşek, Genel Cerrahi.
Recep Aykan Şimşek adresi nerede?Recep Aykan Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Çağatay Sokak No:39 Pursaklar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Aykan Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Aykan Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Recep Aykan Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Aykan Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recep Aykan Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recep Aykan Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Recep Aykan Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.