Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Artroplasti
Artroskopik Cerrahi
Konya Numune Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Diz Artroplastisi
Diz Protezleri
Kalça Protezi
Kırık Cerrahisi
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
on...l
Annemin düşme sonucu bileğinde parçalı kırıklar oluştu. Acile gittiğimizde Recep Gani hocamız yanımıza gelerek ameliyat olunması gerektiğini söyledi. Bu kadar güler yüzlü, esprili bir doktorla ilk defa karşılaştım. Hastasıyla çok ilgili, mütevazı bir doktor. Gerçekçi oluşu,insani açıdan tutumu, meslek etiği açısından takdire şayan bir doktor. Numune Hastanesi'nde özel bir doktora muayene olmuş hissi veriyor. Kaldı ki birçok özel hastanede Recep Bey'in samimiyeti kadar bir yaklaşım göremezsiniz. Böyle doktorlarımızın olması gerçekten çok sevindirici. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Aynı zamanda çok da teşekkür ediyorum.
n....g
Doktor bey 'e diz ve omuz ağrılarımdan dolayı tedaviye gittim emar dı röntgendi ilaç tedavisiydi derken 2 ay geçti bu arada dizim düzelir gibi oldu ama omuz ağrılarım hiç geçmemişti omuz'uma kortizon iğne yapacağını şeker hastalığımın olup olmadığını sordu ben de şeker hastası olduğumu söyledim o zaman iğneyi yapamayacağını söyledi 3 yıl önce aynı rahatsızlık dan kortizon iğne yapıldığını hiç bir şey olmadığını kol ağrılarımın geçtiğini söyledimsede yapmadı git özel doktorlara yaptır ben yapamam dedi kısacası ben tedavi olamadım umarım siz olur şifa bılursunuz.
Recep Gani Göncü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Gani Göncü, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Recep Gani Göncü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Artroplasti, Artroskopik Cerrahi, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Diz Artroplastisi, Diz Protezleri, Kalça Protezi, Kırık Cerrahisi, Total Kalça Replasmanı, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı.
Recep Gani Göncü adresi nerede?Recep Gani Göncü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi No:22 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Gani Göncü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Gani Göncü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Recep Gani Göncü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Recep Gani Göncü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Recep Gani Göncü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Gani Göncü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recep Gani Göncü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recep Gani Göncü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Recep Gani Göncü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Recep Gani Göncü hangi sigortaları kabul ediyor?Recep Gani Göncü, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Recep Gani Göncü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları