Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Tümünü gösterHizmetler
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Astım
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Recep Kahramaner Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
Recep Kahramaner Muayenehanesi
Lisans: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi (2007)
İhtisas: Dr. Behçet Uz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi (2015)
Mesleki Deneyim:
Tatvan Verem Savaş Dispanseri (2007-2008)
Bitlis Verem Savaş İl Koordinatörlüğü (2008-2009)
Tatvan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi (2009-2010)
Tatvan 1 nolu Aile Sağlığı Merkezi - Aile Hekimliği (2010-2011)
Dr.Behçet Uz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi (2011-2015)
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Ege Doğumevi (2015-2016)
Somali Mogadishu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3 aylık yurt dışı görevi (2016)
Sudan Nyala Eğitim ve Araştırma Hastanesi 4,5 aylık yurt dışı görevi (2017)
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2017)
Özel Tınaztepe Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Sorumlu Hekimi (2017-2018)
Özel Çiğli Kent Hastanesi (2018-2020)
Özel Sağlık Hastanesi (2020-2022)
Sertifikalar:
İstanbul Protokolü Sertifikası (2009)
Aile Hekimliği Sertifikası (2010)
ÇİLYAD Sertifikası, İzmir (2014)
Ege NEOSİM Kursu (2015)
Neonatal Resüsitasyon Programı Uygulayıcı Sertifikası, İzmir (2019)
Bilimsel Yayınlar:
Rothia muciloginosa peritonitis in a child on peritoneal dialysis case report
Somali mogadishuda farklı yaş gruplarında görülen tetanoz olgu sunumu
Pediyatrik yoğun bakım servisine yatırılan nörolojik hastaların sıklığı,etyolojisi ve izlem sonuçlarının değerlendirilmesi
Periton diyaliz hastalarında ve annelerinde uyku kalitesinin ve anksiyete bozukluğunun Değerlendirilmesi
Dravet Sendromuna yol açan SCN1B geninde yeni bir mutasyon olgu sunumu
Mide, Bağırsakm Hastalıkları
Endokrin Hastalıklar
Bağışıklık Sistemi ve Hastalıkları
ce...ı
İzmir’de güvenilir bir çocuk hekimi. Yaklaşık 4 yıldır oğlumun her türlü kontrolünü ve takibini yapar. 7/24 istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz. Oğlumla olan iletişimi çok iyi, enerjisi yüksek. Doktora gitmek bizim için bir kabus oluyordu. Şimdi koşa koşa gidiyoruz. Muayene için gerekli zamanı fazlaca ayırıyor. Detaylı bir şekilde anlatıyor, açıklıyor.
y....t
4 yılı aşkın 2 çocuğumu da Recep Bey’e götürüyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş, çünkü şimdiye kadar uyguladığı tüm tedavilerde hep başarılı sonuçlar aldık. Çocuklarım da çok seviyorlar. Çocuklarla iletişimi inanılmaz korkutmadan sevecen bir şekilde muayenesini detaylı bir şekilde yapıyor. Çocuklarımın farklı sorunları ile ilgili yaptığı yönlendirmelerden de inanılmaz sonuçlar aldık. Kendisini çok seviyoruz uzun yıllar daha tek adresimiz olacaktır.
ec...e
Biz bir arkadaşımızın önerisi ile kızımız 3 günlükken gitmeye başladık ve etrafımızdaki herkese öneriyoruz, önerdiklerimizde etrafındakilere öneriyor böyle sonsuz bir döngü. Bu kadar hastayla nasıl başa çıkıyor anlayamıyorum. Kızımın yenidoğan hipotiroidini topuk kanından bile önce farketti yatacağımız hastaneye kadar ayarladı arkadaşlarını bizimle ilgilenmesi için yönlendirdi sayesinde çok erken kontrol altına aldık. bu yoğunluğa rağmen o kadar ilgili bilgili ki, gece gündüz ne zaman yazsam, arasam mutlaka cevap verir ilgilenir. İyiki karşımıza çıkmış kendimi çok şanslı hissediyorum içim çok rahat.
bu...k
Recep beyle karşılaştığımız için çok şanslıyız, yeni doğan bebeğimin gelişimini yakından takip ederek bize destek oldu
e....e
8 aylik kizimi doğduğundan beri takip eden doktoru bırakıp tavsiye üzerine Recep beye geldik.eski doktorumuz bebeğimizle alakalı bir durum hakkında bizi aşırı endiselendirdi ve şüphede bıraktı.Recep bey konuya detaylı bir şekilde yaklaşarak tereddütsüz bilgileriyle içimizi rahatlattı.iyi ki gitmişiz ve bundan sonra bebegimizin rutin kontrolleri için devam edeceğimiz doktorumuz olacak.son derece bilgili ve kendinden emin.
ka...l
Kızım 15 aylik 2 aylikken alerji durumu vardı bir arkadaşımızın vesilesi ile tanıdık hocamızı iyikide tanımışız doktorumuz değil abi kardeş gibi olduk.kizima ilk alerji teşhisini yaptığı tahlil ile koydu ve şuan 15 aylik. Allah kendisinden binlerce kez razı olsun bir günden bir güne telefonuna bakmamazlik yapmadı derdimizi çözmemezlik yapmadı. Allah saglik verdiği sürece hep doktorumuz abimiz olacaktır.
al...p
Recep beye yaz tatilini İzmirde geçireceğimiz için İstanbul’daki doktorumuzun tavsiyesiyle bebeğimizin aylık kontrolleri için geldik. Kendisi süreç boyunca tek tek sorduğumuz her soruya detaylı olarak cevap verdi kaygılarımızı azalttı, her defasında içimiz rahatlamış şekilde ayrıldık. Bebeğimizin bilgilerini her defasında biz söylemeden hatırladı, sürecin takibini çok iyi yaptı. Gerektiğinde nokta çok iyi yönlendirmelerde bulundu. Randevu bulamasak bile bize yardımcı oldu.Mesleki bilgi ve deneyimiyle çocuklarla ve aileyle iletişimiyle, güleryüzüyle, ulaşılabilir olmasıyla, güven veren tutumuyla İzmirde severek gittiğimiz bir doktor amcamız var iyi ki kendisini tanımışız.
öz...
Recep Bey bilgi ve yaklaşımıyla bizim için çok çok kıymetli bir insan olmakla birlikte kızımı doğumundan itibaren takip etmektedir. Yenidogan iken yetersiz kilo alimi sebebiyle kendisini ziyater ettik cok kisa surede toparladi..Doktorumuz hassas, alakalı, sevgi dolu ve çocuklarla iletişimi sımsıcak.
Hasta takibi mükemmel düzeyde sistemli.. Verilen tedavi ve yapılan her uygulama son derece güven veriyor.
Sorularımıza net ve anlaşılabilir cevaplar aldık..
Emzirme ile ilgili yaşadığım sıkıntılar için dahi klinikte destek verildi..
1 aylıkken sadece ortaya cikan bir belirti ile sut alerjisi olabilecegini tahmin edip çıkan pozitif sonuc sonrasi süreci çok iyi yönetmemizi sağladı...
m....s
Oğlumun yaşadığı şiddetli gaz probleminde kendisi tüm ihtimalleri değerlendirerek bizi yönlendirdi ve besin alerjisi olduğunu tespit ettik. O günden sonra yaptığı tüm yönlendirmeleri uyguladık ve her şey yoluna girmeye başladı. Bilgisi, yol göstericiliği ve detaycı bakış açısıyla bize çok güven verdi. Çevremizdeki herkese tavsiye ediyoruz. Gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.
se...e
Kızımızın sarılığı, reflüsü ve kolik gaz sıkıntısı vardı. Her bebek de olduğu gibi sıradan dedik fakat bir çok Dr gezdiğimizde kilo almasına rağmen sarılığı sürekli yükseldi Recep hocaya geldikten sonra önce sarılığı azalttı sonra reflüyü en son da gaz sancıları hafifletti sürekli takip etti sürekli görmek istedi ve her gittiğimiz de ilk kez gittiğimiz gibi ilgilendi telefonlarımıza cevap verdi takip etti ettirdi. Adım adım sonuçlandırdı ve adım adım ilgilendi. Allah razı olsun
Recep Kahramaner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Kahramaner, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Recep Kahramaner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocukta gelişimi izleme, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuk beslenme, Hasta çocuk muayenesi, Çocuklarda Astım, Çocuk beslenme bozuklukları, Çocuk beslenme bozuklukları izleme.
Recep Kahramaner adresi nerede?Recep Kahramaner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mahallesi 288/4 Sokak Avcılar Exclusive B blok 9/A No:9/A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Kahramaner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Kahramaner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Recep Kahramaner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Recep Kahramaner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Recep Kahramaner hangi dilleri konuşuyor?Recep Kahramaner ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Recep Kahramaner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Kahramaner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Recep Kahramaner hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Recep Kahramaner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Recep Kahramaner hangi sigortaları kabul ediyor?Recep Kahramaner tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla