Yenimahalle/Ankara, Ankara
de...r
İleri derecede prematüre doğan bebeğimin bağırsak ameliyatını yaptı.Şu an sağlığına kavuştu bebeğim.Kontrol için gittiğimizde aklıma takılan sorulara açıklayıcı cevaplar verdi.Alanında uzman ve bilgili bir doktor.
d...
Oğlumuz 10 gün önce kasık fıtıgı ameliyatı oldu.Recep hocanın yaklaşımı , bizi bilgilendirmesi ve ameliyatın da cok güzel geçmesi kendisini tercih etmemiz konusunda yanılmadıgımızı gösterdi.Eve cıktıgımızda ise agrı kesici dahi kullanmadan rahat bir sürec atlattık...
h....̇
Oğlumun sünnet sonrası sıkıntılı bir durumundan dolayı recep hocayla tanıstık çok iyi ilgilendi ameliyatla ilgiyi herşeyi bilgilendirdi. İyiki tanımısız recep hocayı şimdi oğlumun saglıgı çok sükür iyi eski saglıgına kavustu.
Apandisit patlamış olma ihtimaliyle başka bir hastaneden Etlik Şehir Hastanesine sevk edildik.Recep bey ile yollarımız burada kesişti. Recep bey hızlı bir şekilde tum tahlil ve tetkikleri yaptırdı. Gece 24.00 de ameliyata girdi oğlum tam 2,5 saat sürdü ameliyatı, ameliyat sonrası Recep bey o kadar guzel anlattı ki durumu, o kadar ilgiliydi ki onun ilgisi, bilgisi benim icinde bulunduğum durumdan kisa surede cikmama sebep oldu.Sabah turlarinda bizimle çok yakindan ilgilendi. Tum sorularımiza ictenlikle cevap verdi. Recep bey, iyi ki yollarımız kesişmiş hocam sizinle, iyi ki tanıdık sizi ve iyi ki ameliyati sizin gibi işini ehli biri yaptı.Umarim sizleri çok daha iyi yerlerde görürüz. Recep Kar
me...
Oğlum bağırsak ameliyatı oldu 3 defa Recep hocam her ameliyatta detaylı bilgi vererek bizi bilgilendirdi bıkmadan usanmadan bizimle ilgilendi başka şehirde olmamıza rağmen her gittiğimizde çok iyi ilgilendi Allah razı olsun Recep hocam sayesinde tekrar sağlığımıza kavuştuk çok şükür
su....
15 yaşındaki kızımın karaciğer kistetik ameliyatını yapmıştır ilaç kullanımını takıp etmiştir bizi her konuda bilgilendirdi recep hocamızın yolu açık olsun
fi...s
1 yaşındaki down sedromlu kızımın bagırsak ameliyatını yaptı çok memnunum hocamızdan hastasıyla gerçekten ılgılı bır hekım oldukça sorularıma aydınlatıcı cevaplar verdı şuan halen yatıyoruz ameliyatın 6.günü kızımın yüzü gülmeye başladı Rabbimde Recep hocamızı hep güldürsün ayrıca belirtmek istiyorum kızımın dikişlerini de çok güzel atmış eline emeğine sağlık hocamızın iyiki varsınız...
ha...
2 aylık oğlumuzun sünneti ve iki taraflı kasık fıtık ameliyatını yaptı hocamız. İlk muayeneden kontrole kadar detaylı açıklamaları, ilgisi ve deneyimiyle çocuğumuza elinden geleni yaptı. Elinize sağlık.
k....s
kızımın kasık fıtığı vardı. ilk muayenede tüm sorularımıza açıklayıcı cevap verdi. ameliyat olması gerektiğini söyledikten sonra ameliyat randevumuzu aldık. kapalı ameliyat olan kızım aynı gün taburcu oldu. ameliyattan önce ve sonra bizi tekrardan bilgilendirdi. Doktor bey e ameliyat olduğumuz için kendimizi şanslı hissettik. İletişimi iyi ve çok başarılı bir hekim.
c ...d
İki çocuğumu da sünnet için getirdik birisi iki diğeri bir yaşında sünnet oldu ilk oğlumun pipisi doğuştan egriydi . Ameliyatindan çok memnun kaldık bizi hiç kırmadı çok ilgili alanında çok titiz , tecrübeli özenli .en onemliisi hastalarına değer veren birisi hocamız ne sorsak cevap verdi hiç azarlamadi dışarıda herkese tavsiye ediyorum .
Recep Kar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Kar, Çocuk Cerrahisi.
Recep Kar adresi nerede?Recep Kar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Kar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Kar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Recep Kar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Kar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recep Kar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recep Kar hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Recep Kar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları