Kardiyoloji Randevusu
Farmakolojik Stres Testi
Hdl Kolesterol Testi
Holter Izlemi
Acıbadem Eskişehir Hastanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Pili Takılması
Koroner Anjiyogram
Koroner Anjiyoplasti
Koroner Arter Hastalıklarını Görüntülemede Efor Testi
Acıbadem Eskişehir Hastanesi
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Nonkoroner Damarın Cerrahi Olmayan Revaskülarizasyon
Perikardiyosentez
Acıbadem Eskişehir Hastanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Acıbadem Eskişehir Hastanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Radyal Anjiyografi
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Stres Ekokardiyografi
Yüzeyel Ekokardiyografi
h....u
Kalbimdeki çarpıntı şikayeti sonrası tavsiye üzerine Kerem Bey'e muayeneye gittim.İlgi ve alakası, tetkikleri yapıp değerlendirmesi ve sonuç olarak tedavimi yapıp sağlığıma kavuşturması..Kısacası iyi ki varsın hocam.
Arkadaşlarımı da yönlendirdim ve yönlendirmeye de devam edeceğim.
Babamı muayene ettirdik, tetkiklerden sonra anjio oldu ve şifayla taburcu olduk. İlgi alaka için teşekkürler.
Kendisinin iyi olduğunu öğrendim.Bana 2 tane stend taktı:Davranışları ve teşhisleri güzel .Ailemi, çocuklarımı Kerem Bey'e getirip gösteriyorum.Bende damar tıkanıklığı meydana gelmiş, bunu öğrendim.Kerem Bey'le görüştüm. Takibine uyarım dedim, geldim.Ertesi gün hemen 2 tane stend taktı, bir gece yattım.Çok memnun kaldım,hiçbir şikayetim kalmadı.Kendisine teşekkür ederim.Çok methedilecek, tavsiye edilecek iyi bir insan.Hastasına çok hoş davranıyor.
Doktorumuzdan memnunuz.2014 yılında tedavimiz başladı .İlk babamın kalp kriziyle gittik, anjiyo olduk. Sonrasında kalp ritmi yavaş atıyormuş, kalp pili takıldı.Kalp pilini hatalı kullandık, kendi kendisine devreye girdi.Recep Bey tekrardan değişti.Bu sene yine aynı oldu, geçen ay tekrardan yine değiştirdik .Kullanıyor babam, gayet iyiyiz .Tedavimiz Kerem Bey'le devam ediyor.11. ayda kontrolümüz olacak Kerem Bey'le.
Memnunuz.Babam yıllardır kalp hastası .Bypass, daha sonra anjiyo olduk.Stend takıldı babama ,kalple ilgili tüm şikayetlerimizde kendisine gidiyoruz. Babam şu an iyi, sağlığı yerinde, memnunuz. Devamlı kontrole gidiyoruz.İyi Allah'a şükür.Kerem Bey'den memnunuz.
ş.....
Kendisinden çok memnunum, tavsiye ediyorum çevremdekilere.Kalp atışlarım çok hızlıydı, önemsememiştim.Bir akşam kalp krizi geçirmişim, acilen hastaneye gitmişim ve doktor beyi tavsiye ettiler. O gün bugündür ne zaman gel dese gelir,git dese giderim.Kontrollerim devam ediyor.Anjiyomu Recep Bey yaptı, bilekten girdi sağolsun istediğim üzerine .Hiçbir işim aksamadan ben günlük hayatıma devam ettim .Dediklerini uygulayarak şükür hiçbir sıkıntım yok .Önerdiği ilaçları kullanıyorum.
u.....
6 yıldır hastasıyım ve tanıdığım herkese öneriyorum .Doktorumuzdan çok memnunum.İlk tanışmamda kalp krizi geçirmiştim, anjiyo ve stend uygulamalarımı Kerem Bey yaptı.Memnunum, yıllardır kendilerine kontrol oluyorum.
Kerem Bey çok ilgilendi, annemle tedavim gayet yolunda.Kalbine pil takıldı .Annem 83 yaşında olmasına rağmen gayet iyi ,kontrollerini Kerem Bey yapıyor yine .Herşeyden memnunuz.Annem çok kötüydü, sık sık bilinç kaybı oluyordu, kendisini kaybediyordu.Ben acile getirdim .Kerem Bey'i çağırdılar, o baktı .Annemin şikayetleri geçti. Kendi işini kendi yapabiliyor, evinde tek kalabiliyor .Nabzı 30, şekeri 300 küsürdü .Tansiyonu 20, kalbi çok hızlı atıyordu.Bunların hepsi Kerem Bey'in sayesinde normale döndü.
b....
Kerem bey ile arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine tanıştık.Iyiki tercih etmişiziBabamin çarpıntı problemi ile ilgili gittiğimizde damar sorunu olduğunu da tespit edip bizim büyük bir krizden kurtardı.Randevu saatimizdeki dakikligi konu ile ilgili en ince ayrıntısına kadar bilgi vermesi ve güven dolu önerileri ile emin ellerde olduğumuzu hissettik.Yapilan anjiyo bilekten olması sebebi ile yatış dahi yapmadan taburcu olduk. Kontrollerimiz haricinde de kafamiza takılan ne soru varsa telefon ile tek tek cevapladı.ne zaman arasak bize çok yardımcı olup rahatlattı.Eskisehir de böyle bir doktorun varlığı gurur verici.
ea...
Çarpıntı tansiyon gibi birçok problemle gittiğim Kardiyolog Kerem beyden tüm hastalıklarımdan kurtulmuş olarak ayrıldığımı söyleyebilirim, günün hangi saati olursa olsun hastalarıyla ilgilenen ve kendi ailesi gibi görüp çok yardımcı olan bir doktor, bu da sizi bir hasta olarak güvende hissettiriyor ve iyileşme sürecinizi hızlandırıyor.Kerem bey hem başarılı bir doktor hem de Eskişehir halkı için çok önemli bir değer...
Recep Kerem Temel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Kerem Temel, Kardiyoloji. Size Recep Kerem Temel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Normal Randevu, Eko(Ekokardiyografi), Anjiyografi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Holter Izlemi, Koroner Anjiyogram, Anjiyoplasti, Kalp Pili Takılması.
Recep Kerem Temel adresi nerede?Recep Kerem Temel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sok. No.19 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Kerem Temel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Kerem Temel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Recep Kerem Temel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Recep Kerem Temel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Recep Kerem Temel hangi dilleri konuşuyor?Recep Kerem Temel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Recep Kerem Temel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Kerem Temel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recep Kerem Temel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recep Kerem Temel hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Recep Kerem Temel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Recep Kerem Temel hangi sigortaları kabul ediyor?Recep Kerem Temel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar