ba...r
Öncelikle hastayla kurdugu empati ilk dakikadan başlıyor.Hastada güven başlıyor.Hastalıga koydugu teshıs verdigi ilaçlar kontrol mukemmel ben 7 günde kulagımdaki hastalıktan kurtuldum.Recep bey,e çok teşekkür ederim.
yü...)
KBB UZMANI SAYIN RECEP KOÇ'U SAMSUNDA BULUNAN DEVLET HASTANELERİNDE VEYA ÖZEL HASTAHANELERİN BİRİNDE GÖRMEK İSTİYORUZ.TRABZONDA BİR TANIDIK VASITASIYLA BENİM DAYIMI DOKTOR BEY MUAYNE ETTİ (VERTİGO TESHİSİ KOYDULAR )VERDİGİ 2 AD. İLACLA DAYIM DÜNYAYA SANKİ YENİDEN GELDİ YILLARDIR DEVAMLI BAŞ DÖNMESİ İLE BİRLİKTE YERLERDE SÜRÜNÜYORDU FARKLI TEŞHİSLER KOYDULAR GİTMDEGİMİZ YER KALMADI TESADÜF OLACAKYA DR.MUAYENE EDERKEN BAŞI DÖNMEYE BAŞLADI KENDİNİ YERDEN YERE ATTI, AMA ŞÜKÜRLER OLSUN DAYIM, HAYATA DÖNDÜ DR. RECEP KOÇ'A NEKADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR,SAGLIK GİBİSİ YOK,ALLAH DOKTORLARIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.
Recep Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Koç, Kulak Burun Boğaz.
Recep Koç adresi nerede?Recep Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemerkaya Mahallesi Suluhan İş Merkezi Kat:3 No 92 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Recep Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recep Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recep Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Recep Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.