Abdominal Laparoskopi
Timektomi
Tiroidektomi
İç Guatr Ameliyatı
k....k
Recep Bey, ilk muayenede ilgiliydi. Endoskopi ve kolonoskopi sonrası muayene ve patoloji sonucu üzerinde sadece iki dakika konuşabildik. Sonuç; enfeksiyon ve hemoroit dışında temiz çıkmıştı. Soru sormadan bilgi alamıyorsunuz. Bir soruyu iyi ki sormuşum diyorum. Ama soramadığım iki soru ile muayene iki dakikada sona erdi maalesef. Hasta ne kadar detaylı bilgilendirilirse doktora güven o kadar artar. O yüzden doktor iletişimi çok önemli, muhabbet için gelmiyoruz tabi ki... ama hastalık ve süreç hakkında iç rahatlatıcı bilgilerin aktarılması gerekiyor.
ö....ö
Dr. Recep bey tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyattan önceki ve sonraki ilgisi çok özenli ve güzeldi. İstediğim her an ulaşabildim uzaktan da bana çok yardımcı oldu. Ameliyatım çok güzel geçti, hemen toparlandım ve güzel sonuçlar almaya başladım. Başta Recep hocama sonra tatlı asistanına ve 5. Kat hemşirelerine çok teşekkür ederim. İyiki sizi tercih ettim, çok kıymetlisiniz sağolun.
öz...
Reflü ameliyati olalı 3 hafta oldu. Gayet iyiyim Dr. beye ne zaman istesem ulasabildim. Teşekkürler.
Dr.Recep Uğur Gül hocama tiroid ameliyatı oldum çok memnun kaldım Güler yüzü ve açıklayıcı bilgileri beni rahatlattı ayrıca asistanına ve ameliyatın ilk gecesinde ilgilerini eksik etmeyen Ersoy hastanesi hemşirelerinede çok tşk.ler..Herkese tavsiye ederim mükemmel bir doktor..
ö....y
Temmuz ayında safra kesesi ameliyatı oldum, süreç boyunca Recep Bey çok ilgiliydi ve ameliyatın başarılı geçmesini sağladı, henüz kısa bir süre olmasına rağmen hiçbir şikayetim kalmadı. Kesinlikle tavsiye ederim, işinde iyi bir doktor.
e....e
Sıradan bir karın ağrısı zannettiğim ve önemsemediğim birşeydi. Muayeneye geldiğim de yinede "içimiz rahat etsin" dedi ultrason istedi sonucunda da hemen apandisit ameliyatına karar verdi o kadar korkuma rağmen öncelikle güler yüzü, pozitifliği ve ilgisi beni çok mutlu etti. Bence herşeyden önemli olan da budur. Kesinlikle tercih edeceğiniz çok iyi bir genel cerrah, iyi ki varsınız hocam.
bu...k
Dr Recep Bey’in sayesinde patlamak üzere olan ve hiç haberim olmayan apandisit ameliyatını acilen oldum. Farkedip beni hastaneye geri çağırarak çok zor bir sürecin eşiğinden kurtardı. İşini sahiplenen ve kendini geliştiren herkese ve tüm doktorlarımza minnettarız..
Endoskopi için gittim çok iyi ilgilenildi herkese tavsiye ederim ilgi alaka için çok teşekkür ederim
ya...
Recep hoca eşimin safrakesesi ameliyatını yaptı ameliyat öncesi endişelerimiz olsada çok başarılı bir iş çıkardı ve ertesi günü kontrolünü yapıp ilaçlarını yazdıktan sonra bilgilendirme yapıp bizi taburcu etti bu arada bende de karaciğerimde kist var Recep hocaya teredütsüz ameliyat yaptırabilirim
me...a
Harika bir doktor hemoroid ameliyatı oldum çok başaralı geçti hiçbir şikayetim kalmadı çok teşekkür ederim hocam herşey için
Recep Uğur Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Uğur Gül, Genel Cerrahi. Size Recep Uğur Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Adrenal Cerrahisi, Adrenalektomi, Anorektal Bölge Cerrahisi, Anoskopi, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı.
Recep Uğur Gül adresi nerede?Recep Uğur Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Uğur Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Uğur Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Recep Uğur Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Recep Uğur Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Recep Uğur Gül hangi dilleri konuşuyor?Recep Uğur Gül ile Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Recep Uğur Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Uğur Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recep Uğur Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recep Uğur Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Recep Uğur Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Recep Uğur Gül hangi sigortaları kabul ediyor?Recep Uğur Gül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar