Ataşehir Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:11/A, Ataşehir
si...r
Babam 12 yıl önce by_pass ameliyatı olmuştu. Yeniden bazı şikayetleri oluşunca tedavisinden çok memnun kalan bir dostumuzun tavsiyesiyle Refik Bey'e ulaştık. Gerçeklerin üstünü örtmeyi sevmiyor. Son derece rasyonel bir tavrı var. Önce sorular sorup muayenesini büyük bir ciddiyetle yapıyor. Sonra tabloyu ortaya koyuyor. Yapmacık tavırlar, olmayacak vaatler, süslü sözler yok. İşinde mahir ve risk alabilen bir hekim. Sallanmayı sevmiyor. Hemen çözümü sunuyor ve gerçekleştiriyor. Babama uzun süren bir anjiyo operasyonunda stent takıldı. Sıradan bir anjiyo ve stent işlemi değildi. Kendisine hep minnettar kalacağız. Onu tanıdığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz. Hipokrat yemininin hakkını verenlerden.
eb....
Refik Bey, benim kahramanımdır. Geçen sene kapakçık ile ilgili bir tedavi olmam gerekiyordu ve riskliydi. Hiçbir doktor risk almak istemedi farklı yöntemler sundu. Sonra referans yolu ile Refik Bey'i ziyaret ettim ve artık umudum kalmamıştı. Doktorum beni de sakinleştirerek ve güven vererek operasyonu kısa sürede başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Şimdi çok şükür gayet sağlıklı ve mutluyum, teşekkürler Refik Bey :)
i̇...a
Altıncı defa anjio oldum diğer anjiolarla kıyaslanamayacak kadar sorunsuz oldu gerek tedafi sırasında gerek tedavi sonrasında Doçent doktor refik ERDİM in hastaya karşı tutum ve davranışı takdire değer Sayın Doçent doktor Refik ERDİM i kutluyor saygılarımı sunuyorom
Refik Erdim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Refik Erdim, Kardiyoloji.
Refik Erdim adresi nerede?Refik Erdim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:11/A Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Refik Erdim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Refik Erdim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Refik Erdim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Refik Erdim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Refik Erdim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Refik Erdim hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Refik Erdim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar