Aile Danışmanlığı Randevusu
Kadınlar Denizi Mah. Süleyman Demirel Bulvarı Plaj Tur Sitesi B Blok No:40, Aydın
Psk. Refik Teymen
Askerlik görevini takiben maddi imkanları nedeniyle Çukurova Üniversitesi, Psikoloji Bölümü' ne karşı tercih ettiğim Sabancı Holding'de DIŞ Ticaret Uzmanı olarak beş yıl çalıştım ve daha sonra istifa ederek ticaret hayına atıldım. Ticarat ile uğraştığım süreçte MEB'de 19 yıl İngilizce ve Rehber öğretmen olarak çalıştım ve 2013 yılında ''Uzman Öğretmen'' olarak emekli oldum. Süleyman Demirel Üniversitesi' nin açmış olduğu, Aile Danışmanlığı sertifika proğramını tamamlayarak, Özel Çukurova Aile Danışma Merkezi'nde çalışmalarımı sürdürdüm. Kısa süre önce Aydın ilimizin Kuşadası ilçesine yerleştim ve çalışmalarıma burada devam etmekteyim.
Refik Bey'e internetten ulaştım. Borderline bozukluk sebebiyle başvurdum. Öncelikle kendisine doğru teşhisi ve tedavi süreci yönetimi için teşekkür ediyorum. Doktorumdan çok memnunum. Refik bey ile güven duygusu yaşadım, herzaman sakindi ve herzaman yanımda oldu. Tedavi sürecimde büyük bir ilerleme kaydettik.Kendisini tüm çevreme tavsiye ediyorum.
m...
Refik Bey Doktortakvimi.com aracılığıyla buldum. Aradım kendisiyle görüşüp randevu aldım. Sıkıntılı bir dönemde aramıştım kendisi beni çok aydınlattı. Bu süreçte hem kendimle hem eşimle ilgili görüşme yapmamız gerekiyordu. görüşmelerimiz gayet verimli ve faydalı oldu. Refik Bey çok anlayışlı, içten, olumlu yönde bilgiler paylaşan bir uzman. Ben kendisinin çok faydasını gördüm. Seanslardan sonra bakış açımı değiştirip, sorun çözme becerisi kazandırdı. Tıkanıp kaldığım zamanlarda akıl akıldan üstündür diye hayatımızı olumlu yönde değiştirmek istiyorsak eğer doğru birini bulmamız gerekir. Bu anlamda bakış açımı değiştirip birçok şeyin farkına varmamı sağladı. Bütün yakın arkadaşlarıma kendisini tavsiye ettim. Sonrasında Refik Bey'le görüşme sağlayanlarda oldu. Kendisi herhangi bir sıkıntım olduğunda bir telefon kadar yakınımda bu yüzden çok memnun kaldım.
ç...
Refik Bey'e internetten ulaştım. Eşim tarafından aldatıldığımı öğrendim ve ayrılma kararı vermiştim bu yüzden başvurdum. Harika bir psikolog, beni çok iyi yönlendirdi. Benim her negatif düşüncemi bana pozitifliğini de sunarak anlattı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ben ailevi sıkıntılarım noktasında kendisinden destek aldım.Refik Bey yapıcı bir insan, evliliğimizi kurtarmaya yönelik çabaları oldu.Ayrılsak da medeni şekilde iletişime geçmemiz noktasında desteği faydalı oldu.Sakin, iki tarafı da dinleyen, iki tarafa yapıcı çözümler bulmaya çalışan biri. Birlikte olsak da ayrılmış olsak da şartlar açısından doğal olduğu, birliktelik konusunda karşılıklı saygı ve sevginin ön planda olması gerektiği noktasında çözümleyici, ikna edici olmuştu. Bizim sadece psikoloğumuz değil bir abimiz gibi oldu, her zaman arayabileceğimiz bir danışman.
Refik Teymen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Refik Teymen, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Refik Teymen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı Randevusu.
Refik Teymen adresi nerede?Refik Teymen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kadınlar Denizi Mah. Süleyman Demirel Bulvarı Plaj Tur Sitesi B Blok No:40 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Refik Teymen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Refik Teymen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Refik Teymen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Refik Teymen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Refik Teymen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Refik Teymen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Refik Teymen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Refik Teymen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Refik Teymen hangi sigortaları kabul ediyor?Refik Teymen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.