Histerosalpingografi (HSG)
Medigold Sağlık Grubu - Medigold Hastanesi
Rahim Filmi
Medigold Sağlık Grubu - Medigold Hastanesi
es....
İlk gebeliğim içim Remzi Gündoğan hocamızı seçtik gittiğimde gülerek karşıladı ve bir daha hiç başka doktora gitmeyi düşünmedim doğumumu orada gerçekleştirdim gerçekten memnun kaldım
oz...e
Remzi beyle 3 uncu gebeligim de tanıştım.diger iki çocuğumu başka doktorda sezeryan oldum.remzi bey kadar memnun kaldığım güler yüzlü ilgili anlayışlı bir doktorum daha önce olmamıştı.kestirip atılan cevaplar,siz ne anlarsınız tarzında yaklaşımlar vs.ama remzi bey her anlamda o güveni aileden biri gibi veriyor.simdi 31 haftalığım. Sezeryanimi onda olacağım insallh o suredede çok çok memnun kalırım ki buna eminim.boyle anlayışlı güler yüzlü doktorlarımız çoğalsın insallh..
em....
İlk doğumumu Remzi hocayla yaptım. Belki bu sürede onlarda devlet hastanesi ve özel hastane ziyaret ettim ama kimse güven vermedi. Şimdi 2.gebeliğim yine Remzi hocaylayım dahada rahatım.inşallah sorunsuz bir doğum olur, sakinliği ve güleryüzlülüğü ile muayenelerimiz keyifli geçiyor. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kendisine
Harika bir doktor kendisi ilk doğumum hem konum olarak yakın hem kalp atışını duymaya diye gittim ve orda kaldım hiç değiştirmeyi düşünmedim. Hiçbir soru işareti bırakmadan herşeyi açıklayan istediğim her an ulaşabildiğim doğum öncesi ve doğum sonrası çok ilgilendi her türlü kolaylığı sağladı kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim iyiki tanımışım herkese öneriyorum…
se....
Hayatımda tanıdığım en mükemmel doktorlardan biri şimdiye kadar onun kadar ilgilisini hastasıyla arkadaş gibi olanını görmedim kesinlikle Harika bir doktor Hamileliğimin 31.haftasında kontrole gitmeye başladım muayene esnasında ilgisi alakası oldukça iyi çekinmeden aklıma takılan herşeyi sordum net cevaplar da akdimi 39. Haftada kontrole diye gittiğimde beni hemen Doğuma aldı yanımda eşim annem kimse yoktu beni sakinleştirdi sanki 40yıllık tanısım gibi davrandı önce Rabbimin sonra Remzi beyin sayesinde miniğimi kucağıma aldım keşke tüm doktorlar Remzi bey gibi olsalar
n....z
Remzi GÜNDOĞAN sadece kadın doğum uzmanı değil aynı zamanda bir psikolog. Bütün kadınlara tavsiye ederim. Esenler Hayat hastanesinde görev yapıyor mükemmel bir insan pozitif düşünceli adeta moral kaynağı.
mi...r
şimdiye kadar tanıdığım en iyi ve kendimi korkmadan emanet edebileceğim bi doktor kendisi.....
me...m
Tedaviden çok memnun kaldım
Remzi Gündoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Remzi Gündoğan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Remzi Gündoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Remzi Gündoğan adresi nerede?Remzi Gündoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uğur Mumcu Mahallesi, Eski Edirne Asf. No:608 Sultangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Remzi Gündoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Remzi Gündoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Remzi Gündoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Remzi Gündoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Remzi Gündoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Remzi Gündoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Remzi Gündoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları