Medicana International Ankara Hastanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
Söğütözü Caddesi 2165 Sokak No: 6 (Ato Yanı), Çankaya
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Böbrek Ultrasonu
Flexible Üreteroskopi
HoLEP Prostat Ameliyatı
Nefrektomi
Prostat Biyopsisi
Prostatektomi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
MAIDAN Mustafa Kemal Mah. 2118.Cd. No:4/B-142 Çankaya Ankara
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
MAIDAN Mustafa Kemal Mah. 2118.Cd. No:4/B-142 Çankaya Ankara
Ben memnunum kendisinden.Holet sistemiyle prostat ameliyatı oldum Remzi hocadan memnunum.Proslarım 120 gram kadardı holet sistemiyle onu aldı.Ameliyatımdan memnun kaldım.
c.....
Remzi Bey gerçekten konusunda uzman ve Türkiye'de sayılı profesörlerden.Remzi hocam konusunda profesör.Prostat ameliyatı oldu babam.Babamın idrara sık çıkması kesildi,yenilendi babam,şu an çok memnunuz. Bir sıkıntımız yok.10 numara hocam.
Ben hocamızdan çok memnunum, bundan dolayı bir kaç gün içerisinde kardeşimi ameliyat ettireceğim.Holepin diğerlerine göre daha üstün bir tedavi yöntemi olduğunu inceledim,kendileri de bu konuda bana garanti verdiler.Bundan dolayı ameliyat olmaya karar verdik.Şu anda çok iyi gidiyor.Çok saygı duyduğum bir kişi, beni bu dertten kurtardı.Benim prostatım 250 cc olduğundan yani çok büyük olduğundan Ankara'da ameliyat oldum..
Çok memmnun kaldık biz Remzi hocamızdan.Holep yöntemiyle 145 ml büyüklüğündeki prostat alındı ama Remzi hocanın bu yöntemi olmasaydı açık ameliyat olacaktı babam. 78 yaşında ve açık ameliyatı istemiyordum. Sonra Remzi hocamızı araştırdım ve yöntemini bulduk.Hocamız Ankara'dan gelip İstanbul'da ameliyatını yaptı.Babamın ameliyatından memnun kaldık.Babamın durumu şu an çok iyi maşallah, hiç bir sıkıntı yok.İyi ki varlar Remzi Bey gibi doktorlar,minnettarız.Ellerine sağlık, Allah razı olsun.
z....d
Kendisi prostat ameliyatımı yaptı, tüm şikayetlerimden kurtuldum artık. İnternetten araştırmalarım sonucunda ulaşmıştım kendisine. Şimdi de ben herkese tavsiye ediyorum, arkadaşlarımı yönlendiriyorum. Sürecim tamamlandı ve şikayetlerimden kurtuldum çok şükür
öz...r
hem bilgisiyle hem de kişiliği ile gerçekten eşsiz bir insandır. Çok başarılı operasyonlar gerçekleştirmektedir ve inanın sonrasında hiç olmamış gibi hayatınıza devam edebiliyorsunuz. Eğer imkanınız varsa üroloji ile ilgili hastalığınızı muhakkak danışın. Benim rahatsızlığıma başka yerlerde fayda bulamazken benim gerçekten hayatımın seyrini değiştirecek çok başarılı bir operasyon gerçekleşti ve inan sonrasında çok rahat bir şekilde günlük hayatıma döndüm. Ayrıca insan olarak da temiz kalpli, çok iyi bir insandır. Onunla tanıştığım için gerçekten çok şanslıyım.
he...i
prof dr remzi sağlam bey e böbreğnde taş sorunu olan oğlumu sağlığına kavuşturduğu için binlerce teşekkürü borç biliyorum...son teknoloji aletlerle uygulanan başarılı operasyonlarından dolayı kutluyor herkese tavsiye ediyorum herkese de boşuna ağrılarla boğuşmayın gidin emin ellerde tedavinizi olun diyorum......
Remzi Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Remzi Sağlam, Üroloji. Size Remzi Sağlam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, HoLEP Prostat Ameliyatı, Flexible Üreteroskopi, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Prostat Biyopsisi, Nefrektomi, Prostatektomi, Böbrek Ultrasonu, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP).
Remzi Sağlam adresi nerede?Remzi Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Söğütözü Caddesi 2165 Sokak No: 6 (Ato Yanı) Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Remzi Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Remzi Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Remzi Sağlam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Remzi Sağlam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Remzi Sağlam hangi dilleri konuşuyor?Remzi Sağlam ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Remzi Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Remzi Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Remzi Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Remzi Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Remzi Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Remzi Sağlam hangi sigortaları kabul ediyor?Remzi Sağlam, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Remzi Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Ürologlar