Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
sinpaş time ve park sitesi finanskent mahallesi prof hasan küçük caddesi no 5 9A-41 5.Kat Ümraniye, İstanbul
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi
Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi
Origoclinic
Kendisinin hem ilgisi hem de alakası konusunda gerçekten çok memnun kaldık. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum. Boyun fıtığı şikayetimden dolayı görüşme sağladım. 14 seans terapi aldım ve devam ediyorum. Elektronik masaj, manuel terapi, akupunktur, kas bölgelerine kupa çekme ve fizik tedavi hareketleri yaptı. Yapılan tedaviden çok memnun kaldım. Tedavilerden sonra şikayetlerim geriledi, sıfırlanması ve kontrol amaçlı devam ediyoruz.
Remziye Kırtıl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Remziye Kırtıl, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Remziye Kırtıl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi, Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi, Randevu.
Remziye Kırtıl adresi nerede?Remziye Kırtıl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- sinpaş time ve park sitesi finanskent mahallesi prof hasan küçük caddesi no 5 9A-41 5.Kat Ümraniye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Remziye Kırtıl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Remziye Kırtıl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Remziye Kırtıl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Remziye Kırtıl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Remziye Kırtıl hangi dilleri konuşuyor?Remziye Kırtıl ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Remziye Kırtıl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Remziye Kırtıl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Remziye Kırtıl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Remziye Kırtıl hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Remziye Kırtıl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler