Ortodonti Randevusu
Lingual Ortodonti
Muayene
Ortodontik Tedavi
Duo Ortodonti Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Seyyar Apere
Duo Ortodonti Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
b....t
Yaklaşık 6 yıl önce Resai beye diş teli tedavisi olmuştum. 6 yıl geçti hala dişlerimde yerinden oynama vs. olmadı. Tedavi sürecimde de oldukça ilgiliydi, aklımda soru işareti kalmayacak şekilde her şeyi açıkladı adım adım. Üst damağımda darlık vardı, bu sebeple bir kaç diş doktoru gezmiştik. İçimize tek sinen doktor kendisi olmuştu. Ben çok memnun kaldım. Kendisini tavsiye ederim :)
f.....
Resai Bey'le 1 buçuk yıllık şeffaf plak tedavisi görüyorum. Kendisine internet vasıtasıyla ulaşmıştım. İlk başta biraz çekimserdim. Diğer hekimler bana tel tedavisi önermişlerdi ama sürecimden çok memnun kaldım. Beklentimin üzerinde sonuçla karşılaştım. Resai Bey'in ilgisi alakası gayet iyiydi. Sürecime düzenli olarak ilerledik. Tedavim 2 aya bitecek.
f...
Ben Resai Bey' e internet vasıtasıyla ulaştık. Alt dişlerimde çarpıklık üst damağımda darlık vardı. 1 yıldır tedavim devam etmekte ve süreç benim için gerçekten çok iyi geçti tamamıyla beklentimin üzerinde bir sonuca ulaştık. Çevreme de tavsiye diyorum keza bir iki arkadaşım benden sonra kendisine muayene oldu
Ortodonti tedavisi yaptırmak amacıyla geldiğim diş polikliniğinde,tedavimin başından sonuna kadar birebir ilgilendiler ve sonuç harika oldu dişlerimin görselinden çok memnunum ellerine sağlık
z.....
Tereddütsüz tavsiye edeceğim bir ortodonti doktoru bizim tel tedavimiz normal bir diş teli tedavisi değildi.15 yaşındaki kızımın çıkması gereken yetişkin dişi, damağında gömülü kalmıştı.Bu endişe verici ve cerrahi müdahale gerektiren durumda,uzmanlığıyla Dr.Resai Bey büyük bir özen ve titizlikle dişi yerine getirdi,doktorumuzdan çok memnunuz güvenle tedaviye gidebilirsiniz...
Dislerimde rahatsiz oldugum bozukluj nedeniyle tel takmak istedigim icin doktorumuz basvurdum gayet memnun kaldim
ha...
Küçük yaşlardan itibaren parmak emdiğim için damağım çok fazla yukarıya kalkmıştı üst ve alt çene arasında boşluğum fazlaydı diş teli tedavisine başldık 2-4 ay sonra damaklık takıldı ve fark 5.-6. Ayda inanılmaz fark etti çokta şeker bir doktor hiç bıkmadan her soruyu da cevaplıyor her şey için teşekkürler
g.....
Çenemdeki problem sebebiyle öneri üzerine gittim Resai Bey'e.1 yıldır devam ediyorum. Şu an tel tedavisi görüyorum. Hizmetten çok memnun kaldım. Çok güleryüzlü,iyi niyetli bir insan. Ben biraz korkuyordum aslında tel tedavisi ile ilgili ama ikna kabiliyeti çok yüksek bir doktor. Detaylı bilgi vererek, rahatlatarak ikna etti beni. Kontroller dışında da ulaşılabilir bir hekim. Süreç çok güzel geçiyor.
e....c
2 senedir gördüğüm tel tedavi sürecimde, çift çene operasyonumu da başarıyla tamamladık. Bu zor süreçte Resai Bey ve ekibi bana her zaman destek oldular. Tellerimin çıkmasına çok az bir zaman kaldı. Başından sonuna kadar her adımda sabırla benimle ilgilendiler. Aldığım tüm hizmetlerden çok memnunum.
Dişlerimde yamukluk vardı. Diş çekimi gerekiyordu. 6-7 doktora gittim ama gömülü dişler sinirlere yakın olduğu ve alt çene geride olduğu için açıkçası pek uğraşmak istemediler. Resai Bey ile yaklaşık 20 yıllık bir tedavi sürecimiz oldu. Tel tedavisi gördüm. Sonrasında şeffaf plak tedavisi gördüm. Sonrasında dişlerin arka kısmına bir aparat takıldı. Düzenli kontrollerim oluyor. Çok sakin bir doktor. Tüm sorduğum sorulara detaylı cevaplar verdi. Hastaya karşı çok ilgili. Ben çok memnun kaldım. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
Resai Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Resai Aydın, Ortodonti. Size Resai Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortodonti Randevusu, Lingual Ortodonti, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Invisalign Tedavisi, Diş Beyazlatma, Ortodontik Tedavi, Kontrol Randevusu, Hareketli Ortodontik Tedavi.
Resai Aydın adresi nerede?Resai Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Caddesi No:99 / 2 Mecidiyeköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Resai Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Resai Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Resai Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Resai Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Resai Aydın hangi dilleri konuşuyor?Resai Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Resai Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Resai Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Resai Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Resai Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Resai Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Resai Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Resai Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Sınıf 3 Malokluzyonlar
İstanbul Ortodontik Malokluzyonlar