Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Lokal Anestezi
Pembe Estetik
X-Ray
gü...l
Şiddetli diş ağrısı sebebiyle gittim. Kanal tedavisi ve diş dolgusu yapıldı şu anlık bir sorun bulunmuyor dilim ağrımıyor. Detaylı bir açıklama yapıldı. Ne yapmam konusunda yönlendirme sağlanıldı.
b....ö
Açıklayıcı bir şekilde implant süreci anlatıldı ardından işlemlere geçildi . İlk implantım olduğu için süreçten korkuyordum ama 15 dakika sonra 0 acı ile işlem bittiğinde inanamadım . Çok memnun kaldım. Gönülden tavsiye ediyorum.
be...
Lise çağındaki oğlum dişçiden çok korkuyor. Reşat hoca şakalaşarak oğlumu sakinleştirdi. Sabırla ve özenle incitmeden kanal tedavisini yaptı. Tedavi devam edecek ama oğlum artık eskisi kadar doktordan korkmuyor.
mi...k
Güleryüzlü sempatik bir doktor ve eli çok hafifti 20 lik diş çekildi
f.....
Yaptığı işten çok memnun kaldık. 1 tane implant tedavimi, 2 tane kaplama tedavimi yaptırdım. Tedavi öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundular. Her şey gayet olması gerektiği gibiydi.
4-4'lük bir doktor. Ben çok memnun kaldım. İlgi, temizlik, yapılan tedavi ve kullanım olarak 4-4lük. İmplant tedavimi yaptırdım. Doktorlarımızdan ve tedavimden her yönüyle memnunum.
Ben çok memnunum. Ciddi bir diş hekimi fobim vardı. Kendisiyle tanıştığımda şehir dışına gitmeye hazır vaziyetteydim ama sonrasında ihtiyaç duymadım. İmplant tedavimi bile hemen yaptırabildim. Hiç gerilmeden, korkmadan tedavimi yaptırdım. Reşat Bey eli çok hafif, dinamik, şahane bir diş hekimi.
Bende diş hekimiyim doktor beye arkadaşımın referansı ile gittim. Özel aparey yapıldı. Efendi, ilgili bir hekim. Ben memnun kaldım. Apareyle ilgili hasta yönlendirmesi açısından kartını kendi doktoruma da götürdüm.
c.....
Reşat Bey harika bir doktor. Hem güler yüzü hem de işinde çok iyi. Her şeyden öte güler yüzlü bir insan. Kanal tedavisi, dolgu, diş taşı temizliği ve diş çekimi yaptırdım. Normalde dişçi fobim var ama kendisi küçük çocuklarla ilgilenir gibi ilgileniyor. Özellikle küçük çocukların gidebileceği bir doktor.
Ben çok memnundum. Herhangi bir sorun yoktu. Dolgu tedavimi yaptırdım. Tedavimden çok memnundum.
Reşat Akkese isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reşat Akkese, Diş Hekimi. Size Reşat Akkese tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Bruksizm Tedavisi, Diş Dolgusu, Diş Eti Estetiği, Gülüş Tasarımı, Estetik Porselen.
Reşat Akkese adresi nerede?Reşat Akkese şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultan Caddesi, Yazır Mahallesi, No:27, D:K Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reşat Akkese isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Reşat Akkese online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Reşat Akkese isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Reşat Akkese, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Reşat Akkese isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reşat Akkese tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Reşat Akkese hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Reşat Akkese hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Reşat Akkese hangi sigortaları kabul ediyor?Reşat Akkese tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri