Genel Cerrahi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
e....t
Gördüğüm en ilgili ve sıcak doktor,teşekür ediyorum. Gerçekten böyle doktorlara ihtiyacımız var. Malatya'da alanının en iyisi diyebilirim. Herkese örnek olmasını dilerim
fa...a
tatil için gittiğim memleketimde ani olarak rahatsızlandım hastalığımıkısa zamanda teşhis vetedavi ederek beni eski sağlığıma kavuşturdu hastanede kaldığım süre içinde doktorum reşat doğan beyin bütün hastalarıyla çok ilgilendiğini gördüm istanbulda böyle görevini layıkıyla yapan hekimlere ihtiyacımız var kendisine çok teşekkür ediyorum fatmatoğrulca istanbul
ha...n
Gerçekten hastalarıyla çok iyi ilgilenen bir doktor. her hastaya tavsiye ederim. hastalara kendi ailesinden biriymiş gibi çok iyi ilgileniyor. Gereken her müdahale ve tedaviyi anında uyguluyor.
Reşat Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reşat Doğan, Genel Cerrahi. Size Reşat Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Reşat Doğan adresi nerede?Reşat Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reşat Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Reşat Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Reşat Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Reşat Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Reşat Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reşat Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Reşat Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Reşat Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Reşat Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Reşat Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Reşat Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Ergo Sigorta, Aviva Sigorta, Ankara Sigorta, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Genel Cerrahlar
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar