Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu Doktor Sabri Yurdakul 1992 yılında ise Ankara Numune Hastanesi'nden "Psikiyatri Uzmanlığı" diplomasını aldı. Uzmanlık eğitimi sırasında Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma Rehberlik Bölümü'nde özel öğrenci olarak eğitim aldı.
1992 yılında Adana Ruh Sağlığı hastanesinde çalışmaya başlayan Yurdakul aynı tarihlerde “Yaprak Psikiyatrik ve Psikolojik Danışma Merkezi”ni kurdu. Adana'daki çalışmaları sırasında psikodrama eğitimleri yanı sıra kognitif terapiler ve gestalt terapisi eğitimlerine devam etti.
2008 yılında İstanbul Nişantaşı'nda Yaprak Psikiyatri'nin ikinci şubesini açan Yurdakul, katıldığı pek çok Tv programının yanı sıra iki sezon boyunca Cine 5 TV'de "Yaşamdan Bir Yaprak" adlı programı gerçekleştirdi. Halen düzenli olarak hürriyetaile.com ve mynetkadın sitelerinde köşe yazıları yayınlan Sabri Yurdakul’un şimdiye kadar yayınlanmış 10 kitabı bulunmaktadır.
Abdi İpekçi Cad. Işıl Apt. No:5 Kat:1 D:1 Nişantaşı / İstanbul, İstanbul
Kognitif Terapi
Obsesif kompulsif bozukluklar
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Yaprak Psikiyatri Kliniği
Kendisine başvurduğumda bana depresyon tanısı koydu ve gerçekten hayatım berbat bir haldeydi. Hiç düzelmeyeceğim hayatım hep bu şekilde olacak sanıyordum ancak benimle ilgisi, konusuna inanılmaz hakim olması ve verdiği güven daha ilk seansın sonunda kendimi daha iyi hissetmemi sağladı. Ayrıca verdiği doğru ilaç destekleri de bu zorlu süreci atlatmamda bana çok yardımcı oldu. İyi ki varsınız hocam
pü....
Okuduğum bölümün zor olması ve sınavlarımda yaşadığım kaygı ve strese bağlı sorunlarım için gittim. Bana öncelikle gitmem gereken yolu gösterdi daha sonra ilaç tedavisi ile destekledi. Bu süreçte gereken bir takım testlerde yapıldı.Hastalarıyla yakından ilgilenen ve düzenli takip eden bir doktor.
se...ç
Sayın sabri hocam ...öncelikle tanıdığım en candan ve sıcak hekimlerden biriydi....şu an ne kadar teşekkur etsem yetmez...ona o kadar üzgün bitkin bir şekilde gittim ki...ama daha telefon da randevu isterken bile konustugumuz da rahatlatmıştı...ve dedigi gibi şu an rahat ve huzurlu bir şekilde dönüyoruz evimize....özellikle ailesinden biriymis yaklaşımı çabası takdire şayan..herkese şiddetle tavsiye ediyoruz.teşekkurler hocam...başımızdan eksik olmayın işallah.
ya...n
Sabri Bey yiğenimin dikkat eksikliğini tedavi etti. Sayesinde akademik başarısı yükseldi ve üniversitede istediği bölümü kazandı.
as...k
Hastasını çok iyi dinleyen, çok ilgili bir doktor. Deneyimi ve ilgisi birleşince yıllardır boğuştuğum depresyon sorunumu sayesinde çözdüm.
be...n
PANİK Atak hastasıydım aydınlatı kendisine çok çok teşekür ederim panik atak yaşıyan hastalara diğer doktür larda tam ve gerçekçi olarak anlatata bilseler di belki bu kadar zaman geçmezidi benim hayatımda
ul...e
Çok ilgili ve babacan bir doktor
Reşat Sabri Yurdakul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reşat Sabri Yurdakul, Psikiyatri. Size Reşat Sabri Yurdakul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kognitif Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Kaygı Bozuklukları, Eğitim Danışmanlığı, EEG Nörofeedback Görsel Algı Eğitimi, Berard İşitsel Algı Eğitimi, Obsesif kompulsif bozukluklar.
Reşat Sabri Yurdakul adresi nerede?Reşat Sabri Yurdakul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abdi İpekçi Cad. Işıl Apt. No:5 Kat:1 D:1 Nişantaşı / İstanbul İstanbul
- Kurtuluş Mah. 64019 Sk. No:32 Pakyürek İş Merkezi K:1 D:2 Seyhan / Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reşat Sabri Yurdakul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Reşat Sabri Yurdakul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Reşat Sabri Yurdakul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Reşat Sabri Yurdakul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Reşat Sabri Yurdakul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reşat Sabri Yurdakul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Reşat Sabri Yurdakul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Reşat Sabri Yurdakul hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Reşat Sabri Yurdakul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler