Gastroenteroloji Randevusu
Antroduodenal Motilite Çalışmaları
Tümünü gösterHizmetler
Gastroenteroloji Randevusu
Doç. Dr. Resul Kahraman
24 Saatlik Empedans ve pH Monitorizasyonu (Reflü Testi)
Abdominal Ultrasonografi
Egd(Endoskopi)
Endoskopi
Endoskopik Beslenme Tüpü Takılması
Doç. Dr. Resul Kahraman
Endoskopik Kanser Tedavileri (EMR, ESD)
Endoskopik Polip Çıkarılması
Endoskopik Reflü Tedavisi
Doç. Dr. Resul Kahraman
Endoskopik Sleeve Gastroplasti (ESG)
Endoskopik Tedavi
Endoskopik Ultrason
Enteral Beslenme
Doç. Dr. Resul Kahraman
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Esnek Sigmoidoskopi
Kromo-Magnifiye Endoskopi
M2 Antijeni(Antimitokondriyal Antikor(Ama))
Mide Botoksu
Doç. Dr. Resul Kahraman
Per-Oral Endoskopik Miyotomi (POEM)
Doç. Dr. Resul Kahraman
Perkütan Endoskopik Gastrostomi (Peg)
Rektosigmoidoskopi
Doç. Dr. Resul Kahraman
Safra yolları ve pankreas kanalı hastalıklarının endoskopik tedavileri
Sigmoidoskopi
Üst Gastrointestinal Endoskopi
Üst Sindirim Sistemi Endoskopisi
İnce Barsak Biyopsisi
c.....
Arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştığım Resul Bey’e uzun süredir devam eden kronik mide sorunlarım için muayene oldum. Kendisi oldukça ilgili ve bilgilendirici bir doktor. Her türlü soruma detaylı cevaplar verdi. Kolonoskopi yaptırmamı önerdi. Kolonoskopi sürecim oldukça sorunsuz geçti. İşlemde tespit edilen polipler başarıyla alındı. Tedavi sürecim devam ediyor. Bu süreçte kendisine kolaylıkla ulaşabiliyorum. Bu tarz problemler yaşayan hastalara doktor beyi kesinlikle tavsiye ediyorum.
a...
Resul Bey e kendisi ile aynı hastanede çalışan bir doktor aracılığıyla ulaştım. 25 yıldır crohn hastasıyım. Kendisi gayet bilgili ve uyguladığı tedavi şimdilik başarılı devam etmektedir. Hastalığım ile ilgili her aşamada sürekli bilgilendirme yaptı. Kendisine her zaman kolaylıkla ulaşabiliyorum bana güven veriyor. Tavsiye ederim.
ş...
Doktor Bey’e aylardır süren şişkinlik, bağırsak ve sindirim şikayetlerim ile gittim, yapılan işlemler sonrasında Chron teşhisi konuldu. Ve ilaç tedavisine başladık. Resul Bey çok ilgili, hastaya gerçekten kulak veren ve bilgilendiren bir doktor, tedavi sürecim devam etmekle birlikte çok büyük oranda iyileştiğimi belirtmek isterim. Kendisi ile bu sürece başladığım için çok memnunum ve iyi bir gastroentoloji doktoru arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Resul hocayla iyi bir gastroenterolog arayışındayken aşırı gaz ve ibs rahatsızlığı vesilesiyle tanıştık.Kendisi hastasının şikayetlerine karşı son derece duyarlı, ilgili, hassas, empati sahibi, sempatik, güler yüzlü, insanı rahatlatan ve dinleyen bir mizaca sahip, hastasına vakit ayıran ve rahatsızlığıyla ilgili detay veren, bugüne kadar gittiğim en iyi gastrologtu diyebilirim. Bana uyguladığı kolonoskopi sonucu rahatsızlığımın ibs değil ülseratif kolit olduğu teşhisini koyup buna uygun bir tedavi verdi. İnşallah karnımda yaşadığım şikayetlerden hocamın tedavisiyle tamamen kurtulabilrim.Hocamı benimkine benzer şikayet yaşayan tüm çevreme tavsiye ediyorum, iyiki kendisini tanımışım.
b...
Karın ve mide ağrısı şikayetim nedeni ile Resul Bey'e ulaştım. Resul Bey öncelikle insan odağı güçlü bir doktor. Muayene sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor ve her soruya detaylı cevap veriyor. Kaygılı bir yapım olduğu için , bana yaptığı açıklamalar ve beni anlaması çok rahatlattı. Ek olarak , Resul bey in asistanı da çok yardımcı oluyor. Ulaşılabilirlik anlamında hiç sıkıntı yaşamadım. Resul Bey'i çevreme tavsiye ederim.
a...
Resul Hocam' a ablam vasıtasıyla ulaştım. Inflamatuar bağırsak hastalığı (Crohn) için Resul Hocam' a başvurdum. Tanı ve tedavi sürecinde doktorumun yaşadığım her bir belirti için bilimsel nedeni budur şeklinde aydınlatıcı bilgiler vermesi beni pek memnun etti. Yaşadığım hastalığı tetikleyen unsurları açıkça belirtti. Hastalığımın her bir belirtisinin bilimsel açıdan kaynağını örnekler üzerinden aktarması ve bunu güven veren bir yaklaşımla söylemesi en beğendiğim özelliği diyebilirim. Çevremdekilere gönül rahatlığı ile Resul Hocam' a gitmelerini söylerim. Böyle kıymetli bir doktor tarafından tedavi edilmek ayrıcalıktır.
t...
Evime yakın olan bir hastaneden randevu aldım. Gastroenteroloji bölümünden. mide bulantısı, hazımsızlık gibi sorunlarım vardı. Kendisi çok ilgili bir doktordu, detaylara hakim ve samimi, içten, hastayı dinleyen biri. Onunla olan iletişimim kolonoskopi, endoskopi sürecinde beni oldukça rahatlattı. Tüm süreç acısız ve konforlu geçti. Kolonoskopi öncesi verilen ilaç korktuğum gibi değildi. Tedavim de güzel geçti verilen ilaçlar dozundaydı, 1 ayda toparladım. Kendisinin hastayı anlaması, rahatlamaya çalışması, ilgisi en beğendiğim özellikleriydi. hatta tüm arkadaşlarıma çoktan tavsiye ettim.
y....t
Ben kendisine mide balonu taktırdım, bununla alakalı düzenli olarak da kontrollerim hala devam ediyor, çok memnunum. Kendisi tedavi sürecinde sanki bir doktor gibi değil de karşısındaki kişiye göre çok alçakgönüllü bir şekilde yaklaşıyor, işini yaptıktan sonra da hiçbir zaman hastasının peşini bırakmıyor, siz onu aramasanız bile o sizi arıyor ve durumunuzla alakalı sizden bilgi alıyor ve tavsiyelerde bulunuyor, bu anlamda çok memnunum, şu ana kadarki süreçte de 30 kg verdim.
b...
Resul Bey'i hastanede çalışırken tanıdım o zamanlar Mide rahatsızlığı nedeniyle tedavi sürecime başladı. Doktorumun ilgisi, alakası, bünyeme göre titizlikle ilaç seçmesi, hastası değil de ailesinden biri gibi davranması en beğendiğim özelliğidir. Uygulamış olduğu tedaviden memnun kaldım. Tavsiye ederim.
ec...n
1 yıldır çektiğim yemek yiyememe problemim vardı. Yapılmayan tetkik kalmadı. En son Resul bey sonuçları mı kontrol etti ve detaylı bir şekilde rahatsızlığımı anlattı. Yazdığı reçedeki şurup özellikle yemek borumda ki ağrıdan yanmadan kurtuldum uzun zaman sonra ilk defa karnım açıkmaya başladı. Teşekkür ediyorum Hocam ilğinize ağrılarımdan kurtuldum çok şükür. Fakat bu rahatsızlık ömür boyu ilaç kullanmamı gerektirmesi üzücü.
Resul Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Resul Kahraman, Gastroenteroloji. Size Resul Kahraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominal Ultrasonografi, Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Karaciğer Kan Testleri, Antroduodenal Motilite Çalışmaları, Balon Dilatasyon, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Duodenoskopi(Endoskopi), Egd(Endoskopi), Endoskopi.
Resul Kahraman adresi nerede?Resul Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feneryolu, Bağdat Cad. No:69 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Resul Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Resul Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Resul Kahraman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Resul Kahraman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Resul Kahraman hangi dilleri konuşuyor?Resul Kahraman ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Resul Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Resul Kahraman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Resul Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Resul Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Resul Kahraman hangi sigortaları kabul ediyor?Resul Kahraman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar