Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Bemer Fiziksel Damar Terapisi
Boyun Fıtığı
Dorn Terapi
Resul Yazar
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Evde Fizyoterapi
Pelvik Taban Fizyoterapisi
Skolyoz Tedavisi
Spor Fizyoterapisi
Resul Yazar
Su İçi Rehabilitasyon (Aqua Terapi)
Terapötik Egzersizler
-1.Uluslararası Erken Müdahale ve Rehabilitasyon Kongresi 2018
-Jeremy Krauss Workshop 2018
-BOBATH kursu
c....)
Çocuğum için başvurdum. Serebral palsi hastası. 1 senedir gidiyoruz. Olumlu sonuçlar almaya başladık. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Resul Bey ilgili bir uzman. Bir sıkıntı yaşamadık. Bize her zaman destek ve yardımcı oluyor.
e...
Resul hocayla bir tanıdık sayesinde tanıştık. Oğlum CP tanısı olan özel bir çocuk. İyi ki tanımışım kendisini. Herkese tavsiye ederim. Mesleğini, çocukları çok seven bir fizyoterapist.
e...
Biz Resul Bey'le tanışalı tam bir sene oldu. Serebral parsı kızım onun sayesinde çok yol kat etti, yürümeye başladı. Çocuklarla iletişimi çok iyi, ikna ederek seansa devam etmesi, seans sonunda ödüllendirmesi vs. sayamayacağım kadar çok. İşini hakkıyla yapan fizyoterapistlerden benim görüşüm, kızım da çok seviyor Resul Abisini.
p...
Uzmanımız ile bir arkadaş ve bir fizyoterapist sayesinde yollarımız kesişti. İyi ki de tanımışız diyorum. Oğlum SP hastası, sayesinde çok yol aldık, çok bilgili dalında uzman bir fizyoterapist. Herkese tavsiye ederim.
f...
Bir buçuk yıl oldu Resul Bey ile çalışıyoruz. Seanslarımız dolu dolu geçiyor. Çocuğum serebral palsy rahatsızlığına bağlı ameliyat öncesi ve sonrası tedavi aldı ve sonuç mükemmel. Resul hocanın en büyük özelliği, o gün çocuk hangi modda ise onu buluyor, ona yönelik çalışmalar yapıyor. Hem fiziksel hem zihinsel anlamda çok şey kattı çocuğuma. Bazen abisi, bazen arkadaşı oldu. Her şeyden önce, bu süreçte nasıl ilerleyeceğimizi öğretti bize Resul Bey'in bilgisini. Çocuklarla olan iletişim güzelliklerini, merhametini anlatmakla bitmez. Son olarak, gönül rahatlığıyla yazdım: Her özel çocuğun Resul abisi olması lazım. İyi ki varsınız hocam...
b....b
Resul bey benim kızım için hayat kurtarıcı oldu umutlarimizi yeşerdi kızımda farkedemedigimiz bir çok davranışları farkettik ve bunları resul bey ortaya çıkardı elinden gelenin fazlasını yapıyor çocuğunuz için yol gosterici ve çocuğumuzun herşeyiyle ilgileniyo demem oki bı herkesin anismasi gereken biri çocuğumuzun dilinden anlaması ve ona yol göstermesi bizim için çok değerli iyi resul bey var onun sayesinde bir çok zorlukları yendik kesinlikle tavsiye ediyorum ve onunla bu yolda gitmek bence büyük bir fırsat
s....k
Biz bir kaç ay oldu Resul beye gidiyoruz..oğlum çok sevdi Resul beyde oğlumun durumuna karekterine göre şekil alıp onu sıkmadan ağlatmadan seyans geciriyor.. başladığımız günden bu yana oğlumda değişim var Resul beyin deneyimi tecrübesi ve mesleyine olan sevgisi verdiği terapideki en iyi etki.. güzel yanı aklınızdaki soruları sorup cevap alabiliyorsunuz.. unutmadan gecemicem güler yüzlü bir fizyoterapist Ali efe ve ben iyi Resul beyle tanışmışız diyoruz
ay...e
8 yasindaki oğlum sp hastasi 6 yildir hastasiyiz yaptigi tedavi yöntemi ilgisi iletişimi ameliyat sonrası yoğun tedavisiyle cok ilerleme kaydettik
se...
Kızım Milanın kesi ameliyatından sonra duyumlarım ve konumundan dolayı Resul hocamızı tercih ettik.Resul Hocam benim gördüğüm en ilgili ,en dsiplinli Fizyoterapist. Milanın gelişme kaydetmesinden ve ilerleyişimizden çok mutluyuz . Emekleriniz için teşekkür ederiz Resul hocam
Resul Yazar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Resul Yazar, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Resul Yazar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi, Bağırsak Terapisi, Bemer Fiziksel Damar Terapisi, Çene Terapisi, Çocuk Fizyoterapisi, Dorn Terapi, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Evde Fizyoterapi, Fizyoterapi Değerlendirme Randevusu.
Resul Yazar adresi nerede?Resul Yazar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Resul Yazar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Resul Yazar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Resul Yazar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Resul Yazar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Resul Yazar hangi dilleri konuşuyor?Resul Yazar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Resul Yazar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Resul Yazar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Resul Yazar hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Resul Yazar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler