Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi +46 daha fazla

Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Resul Yazar

Resul YAZAR, 28.01.1991 tarihinde Fatih, İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden 2015 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans’ını Aydın Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde 2020 yılında tamamlayarak ‘Uzman fizyoterapist’ ünvanını aldı.

Katıldığı Kurslar
-Jeremy Krauss Workshop 2018
-BOBATH kursu

Röportaj

C

Çocuğum için başvurdum. Serebral palsi hastası. 1 senedir gidiyoruz. Olumlu sonuçlar almaya başladık. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Resul Bey ilgili bir uzman. Bir sıkıntı yaşamadık. Bize her zaman destek ve yardımcı oluyor.

Resul hocayla bir tanıdık sayesinde tanıştık. Oğlum CP tanısı olan özel bir çocuk. İyi ki tanımışım kendisini. Herkese tavsiye ederim. Mesleğini, çocukları çok seven bir fizyoterapist.

Biz Resul Bey'le tanışalı tam bir sene oldu. Serebral parsı kızım onun sayesinde çok yol kat etti, yürümeye başladı. Çocuklarla iletişimi çok iyi, ikna ederek seansa devam etmesi, seans sonunda ödüllendirmesi vs. sayamayacağım kadar çok. İşini hakkıyla yapan fizyoterapistlerden benim görüşüm, kızım da çok seviyor Resul Abisini.

P

Uzmanımız ile bir arkadaş ve bir fizyoterapist sayesinde yollarımız kesişti. İyi ki de tanımışız diyorum. Oğlum SP hastası, sayesinde çok yol aldık, çok bilgili dalında uzman bir fizyoterapist. Herkese tavsiye ederim.

Bir buçuk yıl oldu Resul Bey ile çalışıyoruz. Seanslarımız dolu dolu geçiyor. Çocuğum serebral palsy rahatsızlığına bağlı ameliyat öncesi ve sonrası tedavi aldı ve sonuç mükemmel. Resul hocanın en büyük özelliği, o gün çocuk hangi modda ise onu buluyor, ona yönelik çalışmalar yapıyor. Hem fiziksel hem zihinsel anlamda çok şey kattı çocuğuma. Bazen abisi, bazen arkadaşı oldu. Her şeyden önce, bu süreçte nasıl ilerleyeceğimizi öğretti bize Resul Bey'in bilgisini. Çocuklarla olan iletişim güzelliklerini, merhametini anlatmakla bitmez. Son olarak, gönül rahatlığıyla yazdım: Her özel çocuğun Resul abisi olması lazım. İyi ki varsınız hocam...

Konum: Resul Yazar Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Resul bey benim kızım için hayat kurtarıcı oldu umutlarimizi yeşerdi kızımda farkedemedigimiz bir çok davranışları farkettik ve bunları resul bey ortaya çıkardı elinden gelenin fazlasını yapıyor çocuğunuz için yol gosterici ve çocuğumuzun herşeyiyle ilgileniyo demem oki bı herkesin anismasi gereken biri çocuğumuzun dilinden anlaması ve ona yol göstermesi bizim için çok değerli iyi resul bey var onun sayesinde bir çok zorlukları yendik kesinlikle tavsiye ediyorum ve onunla bu yolda gitmek bence büyük bir fırsat

Konum: Resul Yazar Randevu

Biz bir kaç ay oldu Resul beye gidiyoruz..oğlum çok sevdi Resul beyde oğlumun durumuna karekterine göre şekil alıp onu sıkmadan ağlatmadan seyans geciriyor.. başladığımız günden bu yana oğlumda değişim var Resul beyin deneyimi tecrübesi ve mesleyine olan sevgisi verdiği terapideki en iyi etki.. güzel yanı aklınızdaki soruları sorup cevap alabiliyorsunuz.. unutmadan gecemicem güler yüzlü bir fizyoterapist Ali efe ve ben iyi Resul beyle tanışmışız diyoruz

Konum: Resul Yazar Randevu

8 yasindaki oğlum sp hastasi 6 yildir hastasiyiz yaptigi tedavi yöntemi ilgisi iletişimi ameliyat sonrası yoğun tedavisiyle cok ilerleme kaydettik

Konum: Resul Yazar Randevu

Kızım Milanın kesi ameliyatından sonra duyumlarım ve konumundan dolayı Resul hocamızı tercih ettik.Resul Hocam benim gördüğüm en ilgili ,en dsiplinli Fizyoterapist. Milanın gelişme kaydetmesinden ve ilerleyişimizden çok mutluyuz . Emekleriniz için teşekkür ederiz Resul hocam