Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
ba...7
Çocuk doktoruma beni sağlığıma kavuşturduğu ve hayatıma yön vermemde yardımcı olduğu için sonsuz teşekkürler.Güler yüzü ve insanlığını hiç unutmuyorum.Gerçek bir anne ve çocukhekimi. Iyi ki hayatımda vardı.
sa...u
İsabetli teşhis ve tedavileriniz için size minnettarım.Beni ağır ilaç tedavilerinden kurtardınız.Şu an tamamen sağlıklyım ve bunu size borçluyum.Hakkınız ödenmez.Sizi çok seviyorum
ay...z
Çok kıymetli çocuk doktorumun her zaman ismini görünce heyecanlanırım.Mükemmel bir anne,mükemmel bir hekim.Sizi çok seviyorum.İnşallah bizlerde sizin gibi olabiliriz.Bize yaptıklarınız için sonsuz teşekkürler.
as...r
Değerli çocuk doktoruma burada rastlayınca tekrar teşekkür etmek istedim.Her hastasına kendi çocuğu gibi yaklaşan ve çok dikkatli muayene ve tedavisi ile zihnimde yer etti.Aslı Koçer
me...n
Değerli çocuk doktorum.Sizi hatırlamak çok güzel.Siz benim sadece doktorum değil ayni zamanda hayatta yol göstericim oldunuz.Sonsuz sevgi ve saygılar.Metin Alkan
as...k
Size rastladığım için çok sevindim. Ben Aslı Şentürk.Siz benim çocuk doktorumsunuz.Sizi hala çok seviyor ve takdir ediyorum.Sevgiler,saygılar
ay...r
size rastlamak beni mutlu etti.Ben Alaranın annesiyim. Sonsuz sevgiler
gü...y
Sizi bu sitede gördüğüm için mutlu oldum. Ata için yaptıklarınıza teşekkürler... Gülümser Aksoy
me...e
İsabetli teşhis ve tedavileriniz için size tekrar teşekkür etme fırsatıbuldum.Merve Özpolat
ay...a
İsabetli teşhis ve tedavileriniz için minnettarım Aslının annesi
Reyhan Aydınlıyurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reyhan Aydınlıyurt, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Reyhan Aydınlıyurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Işitme Taraması, Hemaferez, Esd (Sedimantasyon), Enjeksiyon Im, Çocuk Gelişim Testi, X-Ray, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Iv, Apgar Skoru, Tüberkülin Deri Testi(Tdt).
Reyhan Aydınlıyurt adresi nerede?Reyhan Aydınlıyurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demiryolualtı Mevkii Velimeşe Çorlu Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reyhan Aydınlıyurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Reyhan Aydınlıyurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Reyhan Aydınlıyurt hangi dilleri konuşuyor?Reyhan Aydınlıyurt ile İngilizce, Rusca dilinde konuşabilirsiniz.
Reyhan Aydınlıyurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reyhan Aydınlıyurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Reyhan Aydınlıyurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Reyhan Aydınlıyurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Reyhan Aydınlıyurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tekirdağ bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla