Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Dyt. Reyhan Berber
Reyhan Hanım muhteşem güzel bir diyetisyen. Kendisi yaptığım bütün diyetleri bana unutturdu ve ben anlamadan kilo vermemi sağladı. Reyhan Hanım'ı herkese tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla gitsinler. Kendisiyle tesadüf eseri tanıştık. Kuaför salonundayken yapar mıyım olur mu diye düşünüyordum çünkü diyet yapmayı seven bir insan değilim ama şu anda tam istediğim kilodayım sayesinde çok mutluyum. Hiç zorlanmada bana kilo verdirdi. diyet listelerimi uygularken de hiç zorluk yaşamadım. Ben çalışan birisiyim listelerimi tamamen bana özel olarak günlük tempoma uygun bir şekilde neyi seviyorsam neye zaafım varsa ona göre verdi. Reyhan Hanım her şeyiyle 4-4'lük bir diyetisyen.
Reyhan Hanıma gittiğim zaman fazla kilom olduğu için kendisiyle görüşmelere başladık. 2 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve çok memnunum. diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamıyorum, bana özel hazırlanıyor. İnsülin direncim vardı diyetle birlikte iyileşme sağlandı. Reyhan Hanım çok iyi mükemmel bir uzman. Kendisinin güzel ilgi, alakası var.
d.....
Reyhan Hanım'dan memnunum. Verdiklerini birebir uyguluyorum. Kendisi gayet çok yardımcı oluyor. Reyhan Hanım araştırma üzerine görüşme sağladım. 2 aydır danışmanlık hizmeti aldım 10 ayım daha var. Sağlıklı yaşam ve kilo verebilmek için görüşme sağladım. Diyet listelerimi bana özel hazırlıyor birebir uyguluyorum. Son zamanda çok kilo aldığım için uyku düzensizliğim yürüme zorluğu çekiyordum dışarıya çıkmak istemiyor evde kalmak istiyordum şimdi çok şükür sağlığıma inşallah kavuşacağım.
f.....
Kendisinin danışanı olarak çok memnunum. 1 ay gibi süreçte kilo verdim menopoz döneminde olduğum için koruma dönemindeyim. Reyhan Hanım'ın ilgisi, alakası tecrübesinden çok memnunum. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım. Kilolu bir insan değilim 3-4 kilo fazlam vardı kısa zamanda çok faydasını gördüm.
d.....
Reyhan Hanım'ı çok uzun süredir tanıyorum diyetisyenimdir. Kendisini çok başarılı buluyorum. Bundan sonrasındaki süreçte kendisiyle beraber çalışmayı düşünüyorum. Reyhan Hanım'dan çoğu kişinin danışmanlık hizmeti alması sağlanabilirse kendisi iyi bir diyetisyen. Kendisi tavsiye edebileceğim, 5 yıldız 10 yıldız verebileceğim bir diyetisyen. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamıyorum kişiye özel olarak hazırlayıp ayrıca ilgileniyor. Farklı bir durum olduğu zaman direkt kendisiyle iletişime geçebiliyorum, hiçbir problem yaşamıyorum. Sağlık sorunlarımda iyileşme var, metabolizmamı hızlandırdı ve kan değerlerimi düzenledi. B12 d vitamini değerlerimi ilaç kullanmadan diyet sayesinde düzeldi. Diyet olarak değil de sağlıklı beslenme olarak daha çok tercih ediyorum.
Reyhan Berber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reyhan Berber, Diyetisyen. Size Reyhan Berber tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme.
Reyhan Berber adresi nerede?Reyhan Berber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. 19 Mayıs Cd. No:13 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reyhan Berber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Reyhan Berber online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Reyhan Berber isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Reyhan Berber, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Reyhan Berber hangi dilleri konuşuyor?Reyhan Berber ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Reyhan Berber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reyhan Berber bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Reyhan Berber ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Reyhan Berber hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Reyhan Berber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Reyhan Berber hangi sigortaları kabul ediyor?Reyhan Berber tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler