İstanbul
Koza Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:20G, Dumankaya Modern Vadi Sitesi, A2 Blok, İç Kapı No:45 Bahçeşehir
İstanbul
Ekibi ile birlikte sağlıkta bütüncül yaklaşım ilkesiyle İstanbul Bahçeşehir'de Avrupa Sağlıklı Yaşam ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi'ni kurmuştur. Merkez içerisinde diyetisyen ve fizyoterapist ile birlikte danışanların ruh ve beden sağlığı üzerinde multidisipliner programlarla çalışmaktadır.
be...b
Yaşadığım uzun süreli ilişkimin ardından çok yıpranmış ve yorulmuştum. Kendimden vazgeçmiştim ve hayatım sekteye uğramaya başlamıştı. Bunun üzerine psikolojik destek almamın en doğru karar olduğunu düşündüm ve uzun araştırmalarım üzerine Reyhan bey ile tanıştım ve seanslara başladık. Öncesinde psikolojik desteğin pek verimli olup olmadığı hakkında ikilemlerim vardı. Fakat Reyhan bey ile ilk seanslarda bile büyük değişimler olduğunu fark ettim. Bana unuttuğum hayatın aslında hala devam ettiğini daha ilk seanslardan hissettirmişti. Seanslar ilerledikçe kendime olan sevgim ve özgüvenim arttı. Reyhan beyin seanslardaki sabrı ve gösterdiği özen her geçen gün beni daha da iler taşıdı. Verdiği ödevler benim ilerlememi görmemi sağlıyor ve ben daha istikrarlı bir şekilde güçleniyordum.Seanslarımızda gösterdiği tevazu ve bulunduğum bunalımı aşmış durumu atlatmak için geliştirdiğimiz yöntemlerle bana çok şey kattı. Tanıdığıma çok memnum oldum iyiki sizinle yollarımız kesişmiş hocam size ne kadar minnettar olduğumu anlatamam çok sağolun.
Gerçekten çözüm arayan ve kendini iyi hissetmek, kendini sevmek isteyen herkese Reyhan bey ile seanslar öneririm ve her şeyin daha iyi olabileceğinin teminatını verebilirim.
k....ö
Geçmişten gelen ve hala daha boğuştuğum problemler için iyi ve alanına hakim bir terapist arıyordum ve Reyhan Bey'e rastladım. Yaptığımız seanslar sonucunda şunu söyleyebilirim ki Reyhan Bey gerek danışanı ile empati kurma anlamında gerekse problem analiz etmede ve çözüme kavuşturmada oldukça başarılı bir psikolog olduğunu danışanı olmaktan oldukça memnunum hayatımda verdiğim en uygun kararlardan birisi diyebilirim.
ey....
Hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri Reyhan Hoca’dan danışmanlık almak oldu. Geçmişe yönelik sorunlarım nedeniyle günlük hayatıma bile devam edemiyordum, geceleri uyuyamıyordum. Hocamın sayesinde daha ilk seanslardan itibaren tekrar mutlu olabilmeye, aşamadığım sorunları aşmaya başladım, artık daha iyi uyuyabiliyorum. Kendisine hemen güvendim, konuşmaları rahatlatıcı ve aynı zamanda mükemmel bir dinleyici. Alandaki bilgisi ve yaklaşımları çok etkili ve güven verici oldu. Yüz yüze görüşmelerden sonra malum pandemi nedeniyle online seanslarla devam ediyoruz. Kimsenin bana bu kadar yardımcı olabileceği aklıma gelmezdi. İyi ki varsınız Hocam, iyi ki tanımışım sizi, ne kadar teşekkür etsem az kalır. Herkese Reyhan Hoca’yı kesinlikle tavsiye ederim.
Reyhan Feda isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reyhan Feda, Psikoloji. Size Reyhan Feda tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Reyhan Feda adresi nerede?Reyhan Feda şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reyhan Feda isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Reyhan Feda online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Reyhan Feda isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Reyhan Feda, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Reyhan Feda isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reyhan Feda bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Reyhan Feda ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Reyhan Feda hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Reyhan Feda hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu