ç....g
Kreşe başlayan kızımda oryantasyon problemi yaşadık. Ayrılık kaygısından kaynaklanan sancılı bir 3 hafta geçirdik ve Reyyan hanımla iletişime geçme şansım oldu yardımları sayesinde 1 haftada çok yumuşak bir geçiş yaptık ve kızımın oryantasyonu tamamlandı şuan isteyerek okula gidiyor. İyiki karşıma mesleğinin hakkını veren çocuklarla iletişimi harika olan Reyyan hanım çıkmış.
p....
5 yaşındaki oğlum da bir dönem alta kaçırma, sürekli mutsuzluk hali vardı ve okula gitmek istemiyordu. Tavsiye üzerine Reyyan hocayla oyun terapilerine başladık. Her hafta terapi gününü sabırsızlıkla bekledik. Reyyan hocanın tavsiyelerini dinledik ve kısa zamanda güzel sonuçlar aldık. Seanslardan sonra Reyyan hocayla 15 dk lık görüşmelerimiz oluyordu ve oğlum hakkında daha detaylı konuşuyorduk. Büyük sorunlar yaşadığımız da telefonla da yardımcı oluyordu. Çok zor bir dönemdi ama hocamız sayesinde atlattık. Gerçekten ona minnettarım...
Reyyan Akın Erkek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reyyan Akın Erkek, Psikoloji.
Reyyan Akın Erkek adresi nerede?Reyyan Akın Erkek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erenköy Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reyyan Akın Erkek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Reyyan Akın Erkek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Reyyan Akın Erkek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reyyan Akın Erkek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Reyyan Akın Erkek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Reyyan Akın Erkek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Reyyan Akın Erkek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.