- Kilo Problemi
- Aşırı Kilo Alımı
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
- Sigortası olan hastalar
Aktaş Mah. İzzet Baysal Cad. Abak İş Merkezi No:118 İç Kapı No: 24 Merkez 4.kat, Bolu 14200
- Sigortası olan hastalar
ay...r
PCOS tanısıyla gittiğim bu süreçte hayatımın en doğru kararlarından birini verdiğimi söyleyebilirim. Diyetisyenimin yönlendirmeleri sayesinde sağlıklı bir şekilde yaklaşık 10 kilo verdim. En önemlisi de bu süreç sonunda uzun zamandır hayalini kurduğum annelik nasip oldu Sadece kilo verdirmeye odaklı değil, hormon dengemi ve sağlığımı merkeze alan bir yaklaşımı vardı. Motive edici, ilgili ve her adımda yanımda hissettirdi. PCOS ile mücadele eden herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Dyt. Reyyan Demirbaş • Kilo Verme Diyetleri •
f.....
Reyyan Hanım alanında başarılı bir diyetisyen bu sayede süreci güzel ve verimli geçirdim. Sorularıma cevap buldum, sağlıklı beslenmeyi öğrendim. En önemlisi de çok tatlı ve güleryüzlü bir diyetisyen : ))
Dyt. Reyyan Demirbaş
Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağlıklı afiyetli huzurlu güzel bir ömrünüz olsun
Danışmanlık aldığım süre boyunca kendisinden çok faydalı bilgiler öğrendim. Sağlıklı beslenmeyi her şeyden önce sağlığım için yapmayı ve hayatıma tatbik etmem gerektiğini anladım. Böylece sürecim gözümde daha pozitif ilerlemeye başladı. Kendisinden Allah razı olsun.
Dyt. Reyyan Demirbaş
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağlıklı afiyetli güzel bir ömrünüz olsun
Z
ze...ş
Kısa süre danışmanlık aldım ama elde ettiğim sonuçlar çok iyiydi
• Online Danışmanlık • Normal Randevu •
Dyt. Reyyan Demirbaş
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum
f....e
Reyyan hanımla 1 aydır görüşüyoruz birlikte ilerleyen sürecimizden çok memnun kaldım merak ettiğiniz her konuyla ilgili detaylı bilgilendirme yapıyor ve süreçle ilgili sizi hem motive ediyor hemde doğru yönlendiriyor sürdürebilir sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmenizde çok yardımcı olacağını düşünüyorum
Dyt. Reyyan Demirbaş
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağlıklı bir ömrünüz olsun
Süreç çok iyi çok başarılı geçti emziren anne olarak bütün kaygılarımla gitmeme rağmen beni çok rahatlattı ve sütümün kalitesini arttırarak kilolarıma veda ettim.
Dyt. Reyyan Demirbaş
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağlığınız daim olsun
ay...
Reyyan hanımla tanıştığım için kendimi çok memnun hissediyorum. Yaptığımız görüşmeler hem beden sağlığıma hem de zihin sağlığıma çok iyi geldi. Beslenme hakkında düşüncelerim değişti, daha farkındalıkla hareket etmeye başladım. Reyyan hanım güler yüzlü, iletişimi çok kuvvetli bir diyetisyen. Hayatınıza güzel bir dokunuş yapacağına, güzel izler bırakacağına eminim.
Dyt. Reyyan Demirbaş
Hem bedenen hem de ruhen sağlıklı ve afiyetli geçsin ömrünüz
K
kü...n
Çok güzel bir görüşmeydi. Programımızı birlikte benim istekleriminde dikkate alınarak yapılması daha iyidi. Zayıflama sürecinde en zor olan süreklilik. Bu yüzden bilinçli beslenme mantığını anlayarak ilerleyebileceğimiz bir süreç olacağına inaniyorum.
Dyt. Reyyan Demirbaş
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağlıklı afiyetli bir ömrünüz olsun
Kilo fazlalığımdan dolayı tavsiye üzerine Reyyan Hanım'a ulaştım. 2 ay devam ettim. 6 kilo verdim. Çok ilgili bir uzman. Karşılıklı uzun uzun konuşarak isteklerim doğrultusunda uygulaması kolay listeler oluşturdu. Ben sadece ailevi sebeplerden ötürü tam uygulayamadım. Gün içinde ihtiyaç duyduğumda hızlıca ulaştı. Çok güler yüzlü ve danışana yardımcı olan bir uzman.
Dyt. Reyyan Demirbaş
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağlıklı afiyetli bir ömrünüz olsun
Kilo verme sebebiyle tavsiye üzerine Reyyan Hanım'a ulaştım. 1 ay devam ettim ve ortalama 3 kilo verdim. Kişisel sebeplerden dolayı ara verdim ama yine Reyyan Hanım'la devam etmek istiyorum. Çok memnun kaldım. Diyet listelerini kişiselleştirerek hazırladığı için keyifle uyguladım. Reyyan Hanım çok nazik ve araştırmacı bir uzman. Konuya diğer diyetisyenlerden farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor.
Sağlıklı afiyetli günleriniz olsun
Reyyan Demirbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reyyan Demirbaş, Diyetisyen. Size Reyyan Demirbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri.
Reyyan Demirbaş adresi nerede?Reyyan Demirbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aktaş Mah. İzzet Baysal Cad. Abak İş Merkezi No:118 İç Kapı No: 24 Merkez 4.kat Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reyyan Demirbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Reyyan Demirbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Reyyan Demirbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Reyyan Demirbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Reyyan Demirbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reyyan Demirbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Reyyan Demirbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Reyyan Demirbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Reyyan Demirbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Reyyan Demirbaş hangi sigortaları kabul ediyor?Reyyan Demirbaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.