Diyetisyen Randevusu
Aktaş Mah. İzzet Baysal Cad. Abak İş Merkezi No:118 İç Kapı No: 24 Merkez 4.kat, Bolu
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
s....o
Kilo vermek ve polistik over için başvurdum. Eski danışanıyım. Ara verdim, şimdi tekrar başladım. 2 seanstır gidiyorum. Rahatsızlığımı da göz önünde bulundurarak bana göre diyet listesi hazırlıyor. Her şeyi yasaklayan bir diyetisyen değil. Daha önce gittiğim uzmanlarla diyet yaparken zorlandım ama kendisiyle zorlanmadan diyet yapıyorum. Reyyan Hanım'ın alanında çok hakim olduğunu düşünüyorum. Diyetisyene gidiyormuşum gibi değil de yaşam koçuna gidiyormuşum gibi hissediyorum. Motive oluyorum. Genel olarak memnunum kendisinden.
a....ç
Tavsiye üzerine sağlıklı yaşam için başvurdum. 4-5 ay gittim. Kilo aldım. Kendi yaşam tarzıma göre liste hazırlıyordu. İsteklerimi göz önünde bulundurdu. Alanında iyi. Danışanlarına karşı güzel davranıyor. Ezbere liste yapmıyor ve süreci güzel takip ediyor. Ben memnun kaldım.
e....b
Kilo vermek için tavsiye üzerine gittim. Yaşam tarzıma göre diyet listesini hazırlıyor. Danışanı ile sohbet edip ölçümlerini yapıyor. Kilo vermek odaklı değil, psikolojik olarak önce danışanını hazırlıyor. Diğer uzmanlar gibi değil. İletişim açısından da çok iyi bir uzman. 10 seans gittim ve hedefime ulaştım. Koruma dönemindeyim, ben kendisinden memnun kaldım.
v....d
Düğün zamanında kilo vermek için başvurdum. Diyet listesini bana göre hazırladı. Kilo verdim ve o zaman hedefime ulaştım. Sonra süreci bıraktım, gebe kaldım, tekrar başladım. Hamileliğim boyunca 3 kilo aldım. Reyyan Hanım güler yüzlü ve samimi bir uzman. Başka diyetisyenlere gitmiştim, standart ilerliyorlar. Ama Reyyan Hanım farklı, doğal yolla beslenmeyi bana aktardı. İlgili ve alakalı bir uzman. Memnunum kendisinden.
be...
Reyyan hanımla tanışmamız üniversite zamanımızdan. Diyetisyenliğe olan ilgisine ve bilgisine o zamandan beri güvendiğim için onunla kilo vermek istedim. Hem emzirme dönemin de olduğum için daha çok önem vermiştim . Ben aynı şehirde olmadığım için online danışmanlık aldım.Her randevu da çok nezaketli ve nazik davrandı . Benim uyum sağlayamadığım zamanlarda anlayışlı oldu. Ve 6 kg verdim. Sadece katkısı kilo vermek olmadı . Kabızlık , egzersiz , helal gıdalarda merak ettiklerim gibi konularda da katkısı çok oldu. Reyyan hanımla danışmanlık almanızı tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım.
ş....t
Bütün değerlerimi kontrol edip bana ayrıntılı bilgi verdi. Rutin alışkanlığmdaki doğru yanlışları bildirdi. Karşılıklı güzel bir görüşme yaptık.
me...n
Reyyan hanımla kuzenim vesileyle tanıştım. Hamile olduğumu öğrendiğimde Reyyan hanımla görüşmeye başladım. Gebelik süresince gereksiz fazla kilo almak istemedim. Sağlıklı bir gebelik süreci geçirmek istedim. Daha önce hiç diyet yapmamıştım Reyyan hanımla sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Randevu dışında istediğim saatte mesaj atıp aklımdaki soruları danıştım hepsiyle ilgilenip mutlaka cevap verdi. Her soruma mutlaka cevap verdi. Gebelik boyunca harika bir süreç geçirmeme yardımcı oldu Allah razı olsun. Çok ama çok memnun kaldım. Doğumdan sonra da Allah izin verirse devam etmeyi düşünüyorum. İyi ki Reyyan hanımla tanışmışım.
du...
Tesadüfen karşılaştığım kilo verme serüvenim de bana kattıkları ve katacakları için minnettarım. Şuan ki süreçten ve aldığım sonuçtan çok memnunum. Emeğinize sağlık.
na...
Hamilelik sürecimde daha bilinçli hareket edebilmek adına bir diyetisyen arayışına girmiştim arkadaşımın tavsiyesi ile Reyyan Hanımla tanıştık. İyi ki de tanışmışız hamileliğim boyunca bana çok güzel bir rehber oldu
me...a
Doğum öncesi hastaneden bildiriyorum, Reyyan hanım ile çok güzel bir hamilelik geçirdim bu süreçte bana en güzel desteklerden biri oldu
Doğuma hedeflediğim kilo ile giriş yapacağım inşallah ve doğum sonrası da yolculuğumuz devam edecek
Reyyan Demirbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reyyan Demirbaş, Diyetisyen. Size Reyyan Demirbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Reyyan Demirbaş adresi nerede?Reyyan Demirbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aktaş Mah. İzzet Baysal Cad. Abak İş Merkezi No:118 İç Kapı No: 24 Merkez 4.kat Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reyyan Demirbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Reyyan Demirbaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Reyyan Demirbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Reyyan Demirbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Reyyan Demirbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reyyan Demirbaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Reyyan Demirbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Reyyan Demirbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Reyyan Demirbaş hangi sigortaları kabul ediyor?Reyyan Demirbaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.