Ben Diyetisyen Reyyan Demirbaş. Bölümü çok severek okudum, işimi çok severek yapıyorum. İnsanların hayatına dokunan, onların sağlıklarında daha iyiye gitmelerine vesile olan bir mesleğim olduğu için çok mutluyum. Profilimi inceleyen kıymetli insan, danışanım olmak istersen buradan benimle iletişime geçebilirsin.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 7 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi, Kredi kartı

Dyt. Reyyan Demirbaş
Aktaş Mah. İzzet Baysal Cad. Abak İş Merkezi No:118 İç Kapı No: 24 Merkez 4.kat, Bolu

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 7 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Online Danışmanlık +50 daha fazla

Dyt. Reyyan Demirbaş

Kilo vermek ve polistik over için başvurdum. Eski danışanıyım. Ara verdim, şimdi tekrar başladım. 2 seanstır gidiyorum. Rahatsızlığımı da göz önünde bulundurarak bana göre diyet listesi hazırlıyor. Her şeyi yasaklayan bir diyetisyen değil. Daha önce gittiğim uzmanlarla diyet yaparken zorlandım ama kendisiyle zorlanmadan diyet yapıyorum. Reyyan Hanım'ın alanında çok hakim olduğunu düşünüyorum. Diyetisyene gidiyormuşum gibi değil de yaşam koçuna gidiyormuşum gibi hissediyorum. Motive oluyorum. Genel olarak memnunum kendisinden.

Tavsiye üzerine sağlıklı yaşam için başvurdum. 4-5 ay gittim. Kilo aldım. Kendi yaşam tarzıma göre liste hazırlıyordu. İsteklerimi göz önünde bulundurdu. Alanında iyi. Danışanlarına karşı güzel davranıyor. Ezbere liste yapmıyor ve süreci güzel takip ediyor. Ben memnun kaldım.

Kilo vermek için tavsiye üzerine gittim. Yaşam tarzıma göre diyet listesini hazırlıyor. Danışanı ile sohbet edip ölçümlerini yapıyor. Kilo vermek odaklı değil, psikolojik olarak önce danışanını hazırlıyor. Diğer uzmanlar gibi değil. İletişim açısından da çok iyi bir uzman. 10 seans gittim ve hedefime ulaştım. Koruma dönemindeyim, ben kendisinden memnun kaldım.

V

Düğün zamanında kilo vermek için başvurdum. Diyet listesini bana göre hazırladı. Kilo verdim ve o zaman hedefime ulaştım. Sonra süreci bıraktım, gebe kaldım, tekrar başladım. Hamileliğim boyunca 3 kilo aldım. Reyyan Hanım güler yüzlü ve samimi bir uzman. Başka diyetisyenlere gitmiştim, standart ilerliyorlar. Ama Reyyan Hanım farklı, doğal yolla beslenmeyi bana aktardı. İlgili ve alakalı bir uzman. Memnunum kendisinden.

Konum: başka bir yer Diğer

Reyyan hanımla tanışmamız üniversite zamanımızdan. Diyetisyenliğe olan ilgisine ve bilgisine o zamandan beri güvendiğim için onunla kilo vermek istedim. Hem emzirme dönemin de olduğum için daha çok önem vermiştim . Ben aynı şehirde olmadığım için online danışmanlık aldım.Her randevu da çok nezaketli ve nazik davrandı . Benim uyum sağlayamadığım zamanlarda anlayışlı oldu. Ve 6 kg verdim. Sadece katkısı kilo vermek olmadı . Kabızlık , egzersiz , helal gıdalarda merak ettiklerim gibi konularda da katkısı çok oldu. Reyyan hanımla danışmanlık almanızı tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım.

Dyt. Reyyan Demirbaş

Kıymetli yorumun için teşekkür ediyorum cânım, o zamanlardan ilgimi fark etmiş olman beni duygulandırdı. Senin gibi bir hanımefendi ile çalışmak benim için de çok güzeldi. Ömür boyu sağlıkla afiyetle mutlulukla yaşarsın inşallah

Ş
Konum: Dyt. Reyyan Demirbaş Diyetisyen Randevusu

Bütün değerlerimi kontrol edip bana ayrıntılı bilgi verdi. Rutin alışkanlığmdaki doğru yanlışları bildirdi. Karşılıklı güzel bir görüşme yaptık.

Dyt. Reyyan Demirbaş

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, bundan sonraki Seanslarınızı da güzelce yaparız inşallah ⚘️

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Reyyan hanımla kuzenim vesileyle tanıştım. Hamile olduğumu öğrendiğimde Reyyan hanımla görüşmeye başladım. Gebelik süresince gereksiz fazla kilo almak istemedim. Sağlıklı bir gebelik süreci geçirmek istedim. Daha önce hiç diyet yapmamıştım Reyyan hanımla sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Randevu dışında istediğim saatte mesaj atıp aklımdaki soruları danıştım hepsiyle ilgilenip mutlaka cevap verdi. Her soruma mutlaka cevap verdi. Gebelik boyunca harika bir süreç geçirmeme yardımcı oldu Allah razı olsun. Çok ama çok memnun kaldım. Doğumdan sonra da Allah izin verirse devam etmeyi düşünüyorum. İyi ki Reyyan hanımla tanışmışım.

Dyt. Reyyan Demirbaş

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum ⚘️ Sağlıkla afiyetle mutlulukla kolaylıkla gelsin yavrunuz. Ben de sizi iyi ki tanımışım doğum sonrası görüşmek üzere

Konum: Dyt. Reyyan Demirbaş Zayıflama Programı

Tesadüfen karşılaştığım kilo verme serüvenim de bana kattıkları ve katacakları için minnettarım. Şuan ki süreçten ve aldığım sonuçtan çok memnunum. Emeğinize sağlık.

Dyt. Reyyan Demirbaş

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, daha da iyi yerlere gideceğiz inşallah birlikte ⚘️

Konum: Dyt. Reyyan Demirbaş Gebelik ve Beslenme

Hamilelik sürecimde daha bilinçli hareket edebilmek adına bir diyetisyen arayışına girmiştim arkadaşımın tavsiyesi ile Reyyan Hanımla tanıştık. İyi ki de tanışmışız hamileliğim boyunca bana çok güzel bir rehber oldu

Dyt. Reyyan Demirbaş

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağlıkla afiyetle kolaylıkla kavuşun bebeğinize inşallah

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Doğum öncesi hastaneden bildiriyorum, Reyyan hanım ile çok güzel bir hamilelik geçirdim bu süreçte bana en güzel desteklerden biri oldu
Doğuma hedeflediğim kilo ile giriş yapacağım inşallah ve doğum sonrası da yolculuğumuz devam edecek

Dyt. Reyyan Demirbaş

Hastaneden yorum yapan kıymetli danışanım, bundan sonrası için emzirme döneminde ve sağlıklı kilonuza inip kalıcı hâle gelene kadar birlikteyiz inşallah