Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Çağlayan, İstanbul
Fzt. Reyyan Erarslan / Ev ziyareti
Fizyoterapi Değerlendirme Randevusu
Fizyoterapist Eşliğinde Egzersiz
İşim gereği saatler boyunca bilgisayar başında oturmak zorundayım ve bu nedenle kürek kemiklerim ve boynumda özellikle son zamanlarda hareketimi kısıtlayacak kadar ağrı yaşıyordum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Reyyan Hanım ile görüştüm. Kendisine danışınca reçete ettiği egzersizler sayesinde boyun ağrılarımdan kurtuldum ve artık çok daha rahat çalışabiliyorum. Danışanına karşı olan ilgisi, sorunlarımı detaylıca öğrenmek için gösterdiği çaba ve reçete ettiği egzersizlerin nokta atışı olması kesinlikle işinde ne kadar bilgili olduğunu gösteriyor.
b....a
Boks yaparken parmağımdaki eklemde sorun yaşamış ve dokumu zedelemiştim. Sorunumu dikkatlice dinledi ve gerekli adımları beni rahatlatacak şekilde açıkladı. Yapmam gereken egzersizleri verdi, ilk müdahaleyi sağlayarak bandaj yaptı ve ağrımı dindirdi. İletişimi kuvvetliydi ve tedavi sonunda daha iyi hissettim. Sorunum çözüldü ve boksa geri döndüm.
Sosyal medya üzerinden tanışıp başvuru yaptım. Kendisiyle bel ve boyun fıtığım için tedavi süreci yürüttük. Bu tedavi süresi boyunca sürekli olarak tarafımla ilgilendi. Birebir olarak iletişim kurup beslenme alışkanlığıma kadar bilgilerle destek sağladı. Zaten çevreme tavsiye etmeye başladım.
z.....
Kendisiyle telefon aracılığıyla iletişime geçtim, ortak tanıdığımız tavsiye etmişti. Yoğun boyun ve bel ağrısı yaşıyordum, kendisine medikal masaj için gittim. Gayet ilgili ve alakadar idi. Şikayetlerimi detaylıca dinledi, masaj yaparken ne yaptığını anlattı. Sonrasında neler yapmam gerektiği konusunda tavsiyeler ve egzersizler verdi. Rahatlamama, iyileşmeme iyi geldi masajı. Belli bir süre sonra tekrar masaj ihtiyacım olduğunda yine kendisine başvurdum. Çevreme de kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sevgili Reyyan'la çok güzel verimli seanslar geçirdim. Öncelikle ilgisi çok güzeldi güler yüzü. Çok da güzel bilgilendirmelerde bulundu ben lipödem hastasıyım bu konuda beni çok bilgilendirdi ne yapmam gerektiği konusunda da çok yardımcı oldu
Reyyan Hanım ile bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Ön çapraz bağ ve menisküs sakatlığı yaşamıştım. Sakatlıktan ameliyata kadar olan süreçte ve ameliyattan sonraki süreçte egzersizlerimin ve benim kontrollerimi her gün takip ediyordu ve önerdiği şeyler gerçekten yararlı oldu. Online ve yüz yüze geçirdiğimiz bir süreçti ve egzersizleri online video kayıtları ve görseller ile iletti, yüz yüze süreçte ise testlerini yaptı. Çevreme tavsiye ettim bile. Birkaç arkadaşım için kendisinden gayet yararlı dönüşler aldık.
Reyyan Erarslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reyyan Erarslan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Reyyan Erarslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Fizyoterapi Değerlendirme Randevusu, Fizyoterapist Eşliğinde Egzersiz, Evde Fizyoterapi.
Reyyan Erarslan adresi nerede?Reyyan Erarslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çağlayan İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reyyan Erarslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Reyyan Erarslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Reyyan Erarslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Reyyan Erarslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Reyyan Erarslan hangi dilleri konuşuyor?Reyyan Erarslan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Reyyan Erarslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reyyan Erarslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Reyyan Erarslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Reyyan Erarslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Reyyan Erarslan hangi sigortaları kabul ediyor?Reyyan Erarslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler