* Kadın Hastalıkları Jinekolojik Operasyonlar ( Rahim ve Yumurtalıkların Alınması, Rahim, Yumurtalık ve Genital Bölge Tümörleri )
* Aşırı Rahim Kanamalarının Araştırılması ve Tedavisi
* Vajinal Estetik Operaso
* Riskli Gebeliklerin Takibi
* İnfertilite
tu...a
Reza bey efendi kişiliği hastalarına olan saygısı ve engin tecrübesiyle gönlümüzü fethetmiştir..
Gaziantep Şahinbey de görev yaparken tanıştık ve iki çocuğumda ki hamileliğim sürecinde çok yardımcı oldu..
Teşekkür ederim İyi ki varsınız
re...1
kendisi şuan da viahospital hastanesi istanbul da iyi ki gelmiş o kadar memnun kaldım ki çok anlayışlı seni dinliyor acele etmeden güzelce ilgileniyor hemen sakinleştiriyor ilk hamileliğim ve çok evham yapıyorum çünkü bir sorun olsa hemen gidebiliyorsun o yoğunlukta randevu almadan baktığını biliyorum bana sırf içim rahat etsin diye bu güne kadar hiç böyle bir doktora denk gelmemiştim açıkçası burada olduğu için gerçekten şanslıyız
he...i
muhteşem bir doktor..işinin ehli sabırlı güler yüzlü harika bi doktor tüm çevreme tavsiye ettim ve gidenlerde gayet memnun...başarılarının devamını diliyorum...
ya...n
işinin ehli cok iyi bir hekim
Reza Karabağlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reza Karabağlı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Reza Karabağlı adresi nerede?Reza Karabağlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reza Karabağlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Reza Karabağlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Reza Karabağlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reza Karabağlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Reza Karabağlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Reza Karabağlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Reza Karabağlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları