Uzm. Ody.
Rezan Ayşe Bayat
Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
Ankara 2 adres
Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Odyoloji Konuşma Dil ve Ses Bozuklukları Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.
Sertifikalar ve Katılım Belgeleri:
> Ayres Duyu Bütünleme (Easi, Sipt, Spm)(2023)
> Babies Moves Too- Understanding Praxis in Infants (2023)
> TODİL; Türkçe Okul Çağı Dil Gelişimi Testi (2022)
> PREP; Prof. J. P. Das Tarafından Geliştirilmiş Okumayı Geliştirme Programı (2021)
> Floortime 201 (2021)
> Floortime 101 (2020)
> Hızlı Bozuk Konuşmada Değerlendirme ve Terapi (2020)
> Kekeleyen Bireylerde Bilişsel Davranış Terapisi Aracılığıyla Biliş ve Duygu Analizi (2020)
> CALMS Yöntemi: Kekeleyen Okul Çağı Çocuklarının Bilişsel, Duygusal, Dilsel, Motor ve Sosyal Özelliklerinin Değerlendirilmesi (2020)
> PECS Yöntemi: Otizm ve İletişim Bozukluklarına Yeni ve Modern Bir Yaklaşım (2020)
> İşitsel İşlemleme ve Duyusal Entegrasyon (2020)
> Erken Müdahale Yaklaşım ve Teknikleri: Duyu Bütünleme ve Dil Terapisi Etkinliklerinin Birlikte Kullanılması (2020)
> Assessing, Evaluating, ABD Treating People with Cluttering (2020)
> Aile Çocuk İlişkisini Değerlendirme Atölyesi (2020)
> Tüm Yönleriyle Afazi (2019)
> Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri Eğitimi Uygulayıcı Sertifikası (2019)
> Profesyonel Ses Derneği; Ses Hastalıklarında Tanı ve Tedavi Sempozyumu (2018)
> Tinnitus Sempozyumu (2017)
> Klinik Vokoloji Kursu; LAX VOX Ses Terapi Tekniği Eğitim Programı (2016)
> TEDİL: Türkçe Erken Dil Gelişim Testi Uygulama ve Puanlama Eğitimi (2016)
> II.Uluslararası Katılımlı Odyoloji Öğrenci Kongresi; Video Birinciliği (2016)
> Başkent III:Otoloji Odyoloji Sempozyumu (2016)
> Başkent II.Otoloji Odyoloji Sempozyumu (2015)
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Kızılcaşar, Ankara
Özel Ortadoğu Fizik Tedavi Hastanesi İncek
Ankara
şe...ı
Rezan hocam bizim yol arkadaşımız. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kızımın 13 harf eksiği vardı. Sürecimiz tamamlanmak üzere. Şuan kızımız tüm harfleri söyleyip konuşabiliyor. İyi ki varsınız iyi ki. Kızımın deyimiyle canımız Oyun öğretmenimiz
ç...
Çocuk gelişim uzmanımızın yönlendirmesiyle uzmanımıza ulaştık. Çocuğum da konuşma bozukluğu yaşıyordu. Konuşma terapisi için ihtiyaç duyduk. Çok verimli bir süreç geçirdik ve faydasını gördük. Bizim durumumuzda olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kendisine ayrıca buradan da teşekkürlerimi iletmek isterim.
ç.....
Tavsiye ile ulaştım. Dil konuşma terapisti için başvurdum. Seanslar olumlu etkiledi, oğlum konuşmaya başladı. Açıklayıcı dille anlatıyordu. Tavsiye ederim.
o.....
Ayşe Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Eşim felç geçirdi, konuşma bozukluğu vardı, Ayşe Rezan hanım bu konuda destek verdi
Rezan hoca ile ilk değerlendirmemize girdik ve ilk seansta bile bizi okadar güzel aydınlattı ki daha uzun yolumuz var ve bize oğluma çok iyi geleceğini düşünüyoruz
ö....c
Oğlum 6 yaşında iken sesleri düzgün çıkaramadığı için çok araştırdım ve Rezan Hocam ile yolumuz kesişti. Sayesinde çok güzel ilerledik. Benim gibi sorun yaşayan ailelere gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.Rezan Hoca işinde çok başarılı.
Rezan Hanım 2 buçuk yaşındaki kızım için en büyük şansımızdı. Terapistimizden çok memnunuz. Kekemeliğimizden dolayı kendisinden destek aldık. Seanslarımıza koşa koşa gidiyoruz. Kızım da ben de kendisini çok seviyoruz. Kızımla rahat iletişim kuruyor. Çok kaliteli iletişimimiz var. Rezan Hanım çok dinamik, empatisi ve enerjisi çok yüksek bir kadın. 3 aylık bir terapi sürecimiz oldu. Gittiğimizde yüzde 100 olan durum şu anda yüzde 5-10'larda. Rezan Hocamız iyi ki var.
z.....
Rezan Hanım'dan gayet memnunum. Kendisini herkese tavsiye edebilirim. Rezan Hanım güler yüzlü ilgili işin ehli bir uzman. Kendisine sosyal medya üzerinden ulaşarak görüşme sağladık. Yazın başından beridir 2-3 aydır düzenli olarak devam ediyoruz. 9 sesimiz vardı 5 hallettik 4'ü kaldı. Sürecimiz çok sağlıklı ilerliyor. Sıkıntı yaşamıyoruz.
p.....
Rezan Hanım'la yaklaşık 8-9 haftadır görüşme sağlıyoruz. Oğlumda artikülasyon bozukluğu vardı derslerimizden sonra bayağı ilerleme kaydettik. Kendisiyle oğlumun elektriği tuttu. Şu anda iyi gidiyor, birkaç haftaya da mezun olacağız. Çok yer araştırmıştım tesadüfi olarak doktorumuzun tavsiyesi üzerine Rezan Hanım'la görüşme sağladık. Kendisinden memnunum. Akademik olarak da Rezan Hanım iyi. Çocuğum kelimeleri daha düzgün söylüyor. Kendisinin ders bitiminde vermiş olduğu çalışma sayfalarıyla evde pratik yapıyoruz. İstediğimiz zaman Rezan Hanım'a ulaşabiliyoruz. Kendisinin çocuğumla uyumu gayet iyi daha ne olsun.
Rezan Hanım'dan gayet memnunuz. Kendisi harika bir insan. Rezan Hanım çocuğumla ilgileniyor. Yaklaşık 1 yıldır görüşme sağlıyoruz ve çocuğuma bayağı bir değişim gözlemledim. Floortime eğitimi alıyoruz. Bakışları, duruşları, yaklaşımı, dikkati, daha çok güzel gelişmesi oldu. Her konuda gayet memnunuz.
Rezan Ayşe Bayat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rezan Ayşe Bayat, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Rezan Ayşe Bayat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Odyoloji Randevusu, Normal Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi.
Rezan Ayşe Bayat adresi nerede?Rezan Ayşe Bayat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
- Kızılcaşar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rezan Ayşe Bayat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rezan Ayşe Bayat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rezan Ayşe Bayat hangi dilleri konuşuyor?Rezan Ayşe Bayat ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Rezan Ayşe Bayat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rezan Ayşe Bayat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rezan Ayşe Bayat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rezan Ayşe Bayat hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Rezan Ayşe Bayat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Odyolog
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Odyolog