gü....
Bilecik'te ikamet etmiyor olmama rağmen Dr. Rezzan hanıma birkaç kez muayene olma şansı yakaladım. İlgisinden çok memnun kaldım. İşini severek yaptığı ve ciddiye aldığını çok net hissettiriyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum
sü...n
Gittiğim bütün doktorlar şikayetimden anlamadı, dr hanım ise bana gözümde yırtık olduğunu ve lazer yapılmasn Eskişehir egittim profösöre muayene oldum ve bir devlet hastanesinde bu yırtığın görülmesine hayret etti ve doktoruma teşekkür etti, lazerim yapıldı şu anda iyiym. Dr Rezzan Hanım çok iyi bir doktor çok teşekkür ederim.
ah...l
Dr. Rezzan Hanımın uyguladığı tedaviden çok memnunum, çok sıkıntılı bir gözüm vardı çok şükür iyi oldu, takip ve tedavisi ve güleryüzünden çok memnun kaldık.
de...z
bence gayet iyi muayene yapıyor.
Rezzan Nuhveren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rezzan Nuhveren, Göz Hastalıkları.
Rezzan Nuhveren adresi nerede?Rezzan Nuhveren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bilecik Bilecik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rezzan Nuhveren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rezzan Nuhveren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rezzan Nuhveren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rezzan Nuhveren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rezzan Nuhveren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rezzan Nuhveren hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Rezzan Nuhveren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.