Ortodonti Randevusu
Horlama Apareyi
Horlama Tedavisi
Invisalign Tedavisi
İmajdent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
İmajdent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
İmajdent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
İmajdent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Diş teli taktırtmak istediğim zaman farklı doktorla görüşmüştüm bütün doktorlar bana dişlerimin çekim sürecinin olacağını ardından diş teli takılacağını söylediler. Rıdvan beye geldiğim zaman kendisi gayet iyi bir şekilde benimle ilgilenerek diş çekimi yapmadan dişlerimi özenle iyileşme süresini uzatarak tel tedavisiyle doğal haline daha güzel olmasını sağladığı. Dişlerim şuan düzeldi. Şuan bir rahatsızlığım yok. Rıdvan bey çok samimi çok içten ve arkadaş gibiydi. çevremde diş rahatsızlığı olanları Rıdvan beye yönlendiriyorum.
İşinde gayet başarılı bir doktor memnunuz kendisinden. Çocuğumuzun ön dişlerinde çarpışıklık ve ayrıklar vardı. diş teli tedavisiyle ön dişlerdeki ayrışıklık ve çapraşıklık hepsi düzeldi. Devamlı kontrolle gidiyoruz. Rıdvan bey fazlasıyla bilgilendiriciydi ve kendisi de çok iyi biri. Herkese öneriyoruz kendisini.
o.....
Rıdvan beyden gayet memnunum. Kendisine dişlerimdeki yamukluk için gitmiştim. Bir iki diş çekimi oldu üstteki dişlerin yerine oturması için tel tedavisine başlandı şuan hala devam ediyor dişlerim daha düzgün daha oturdu bakıldığında fark daha iyi anlaşılıyor. Gayet iyi oturup konuşabiliyoruz samimi bir ortam oluşturan biri kendisi.
Rıdvan Okşayan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rıdvan Okşayan, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Rıdvan Okşayan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Randevu, Lingual Ortodonti, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi, Ağız Koruyucusu, Ortodontik Tedavi.
Rıdvan Okşayan adresi nerede?Rıdvan Okşayan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk, Akademi Cd no 17 A, Nilüfer/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rıdvan Okşayan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rıdvan Okşayan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rıdvan Okşayan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rıdvan Okşayan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rıdvan Okşayan hangi dilleri konuşuyor?Rıdvan Okşayan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rıdvan Okşayan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rıdvan Okşayan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rıdvan Okşayan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Rıdvan Okşayan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rıdvan Okşayan hangi sigortaları kabul ediyor?Rıdvan Okşayan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.