Pınartepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:8, Beylikdüzü
ha...
İki ayagimda kemik erimesi vardı ayaklarımı sürüyerek yürümeye çalışıyordum kaç doktora giktiysem diğer hastalıklarım nedeniyle yapmak istemediler dizime protez birtek Rıdvan hoca yapmayı kabul etti edebi ve tam bir bey efediligiyle örnek ve mükemmel bir doktordur Allah bin kere razi olsun bundan sonra 1 evladimda odur bütün dualarım onunladir beni yormadan üzmeden kırmadan her türlü tedavimi yapmistir benim derdime derman oldu Allah ta onun tüm istediklerini ve dualarını kabul etsin
hi....
!5 senedir Sağ ayak 2.ci parmağımda ki ağrı sebebiyle sayısız özel doktor, fizik tedavi gitmeme ve onlarca tetkik yapılmasına rağmen teşhis bile konulamadı. Farklı doktorlara da gittim asla sonuç alamadım. Çok şiddetli ağrı sebebiyle hayat kalitem, uyku düzenim inanılmaz derece kötüydü. Artık kabullenip doktora gitmeyeceğim yeter dediğim dönemde Farklı bir ağrıyla acile gittiğimde bir de ortopedi doktoruna gitmem gerektiğini söylediler. Rıdvan hocamla işte o zaman tanıştık. Allah kendisinden razı olsun. Sürekli duacısıyım. Randevu alıp gittiğim de şikayetlerimi anlattım, sadece 3 tane soru sorup Parmağımda Glomus Tümörü olabileceğini ve İlaçlı Mr çekimi yapılmasını istedi. Tam de dediği gibi çıktı. Ameliyat ile bu şikayetlerimin biteceğini söyledi. Ve ameliyat oldum. Sancılı bir süreç geçti ama 15 senedir yaşadığım ağrının yanında hiçbir şeydi. Şu anda tamamen ağrım geçmiş durumda uyku nedir bilmiyodum. Kaliteli uyku uyuyorum, ne stresim kaldı ne gerginliğim. Mışıl mışıl uykumu uyuyorum. Rıdvan hoca kadar kıymetli işinin ehli insanlarla karşılaşmak gerçekten çok ama çok zor. Allah böyle bilgili ve ilgili doktorların sayısını artırsın. Allah kendisinden razı olsun. Tanıdığım bütün herkese hocamı tavsiye ediyorum. Ben kendisi sayesinde şifamı buldum. Kesinlikle düşünmeden randevunuzu alıp gidin. Hem çok iyi bir dinleyici hem de süreçle ilgili sizi rahatlıyor ve detaylıca bilgilendiyor. Kendisi şuan da Beylikdüzü Devlet Hastanesinde görev alıyor.
ta...z
2012 ağustos ayında antalyada kaza geçirdim patella parçalı kırık oluşmuştu opere edeildim ve istanbula döndüm 1 ay boyunca dizimi kırmadım ve zaten sonrasındada kıramadım çok ortopedi ve fizi doktoruna gittim kimse birşey söylemedi ama Rıdvan hocam demişti yanlış tedavi olduğunu ve dizim kıramayacağımı fakat ben inanmak istememiştim dizimiz kırılmayacağına ama olan oldu neyse hatta randevu tarihim yanlış olduğu halde beni muayene etti Allah böyle güzel doktorları başımızdan eksik etmesin kendisine teşekür etmek istedim sadece ne doktorlar gördük ...
ce...n
26.06.2012 tarihinde geçirmiş olduğum ayak paşparmak kireçlenmesi ameliyatım çok güzel geçti rıdvan by çok teşekkür ederim.
ca...i
çapraz bağ operasyonu başarılı geçmiştir rıdvan hocama teşekkürler kerim sevgili
Rıdvan Yeşiltepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rıdvan Yeşiltepe, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Rıdvan Yeşiltepe adresi nerede?Rıdvan Yeşiltepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pınartepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:8 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rıdvan Yeşiltepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rıdvan Yeşiltepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rıdvan Yeşiltepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rıdvan Yeşiltepe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rıdvan Yeşiltepe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rıdvan Yeşiltepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Rıdvan Yeşiltepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kartal Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Başakşehir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları