hr...z
1954 doğumlu ağır kovid hastalığı geçirdim kendimi yorgun ,bitkin ,halsiz his ediyordum tedavi sonrası verilen bitkisel ilaçlar ile kendimi çok iyi his ettim şimdi ise eski performansıma kavuştum Sayın Dr. Rıdvan Yıldıza çok teşekkür ederim
Rıdvan Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rıdvan Yıldız, İç Hastalıkları.
Rıdvan Yıldız adresi nerede?Rıdvan Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mah. Süleyman Demirel Bulvarı Kırmızı Gül Sok. No:1 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rıdvan Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rıdvan Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rıdvan Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rıdvan Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rıdvan Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rıdvan Yıldız hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Rıdvan Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları