Diyetisyen Randevusu
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
c...
Kendisine kilo vermek amacıyla ulaştım ve ilgisi ve alakasından dolayı çok memnun kaldım. Sıkıcı olmayan ve strese sokmayan listeler hazırlaması ise cabası.
ü...
Doktortakviminden ulaştım. Kilo vermeme destek oldu. Çok ilgili bir uzman. Programda takıldığım her noktada bana destek oldu. Çevreme tavsiye ediyorum.
b...
Tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Sağlıklı beslenme ve ideal kiloya ulaşma sebebinden başvurdum. süreç gayet güzeldi istediğim sevdiğim şeylere göre bana liste hazırlamıştı. benim istediğim şeylere önem vermesiydi en beğendiğim özellik ve tam bana yani beni anlatan şekilde menü hazırlamıştı. Is hayatıma normal yaşantıma guzel bir şekilde uyarlamıştı saatlerimi. Çevreme tabi ki tavsiye ediyorum.
n...
Doktor takviminden ulaştım, en beğendiğim özelliği yemem dediğim hiçbir şeyi bana yedirmedi. Çevreme de tavsiye ederim mutlaka. Riyaza hanımla üç aylık bir serüvenimiz oldu. Kendisine kilo almak için danıştım. Kendisiyle tanışmadan önce asla kilo alamıyordum. Ama birlikte çalışarak üç ayda istediğim kiloya ulaştım. Bu kilomu nasıl korumam gerektiğini de bana öğretti. Çok memnun kaldım kendisinden
Riyaza Hanım bana karşı yaklaşımı açıkçası çok hoşuma gitti. Hiçbir sorun yaşamadım. Hazırladığı diyet listeleri gerçekten işe yaradı. Kendimi güçlü ve sağlıklı hissederek kilo verdim. 5-6 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım, şu anda için ara sıra görüşmelerimiz oluyor ama aktif devam etmiyoruz çünkü istediğim kilomdayım. Diyet listeleri bana özel hazırladı. Zorluk yaşadığım anda farklı ve bana uygun çözümlerle geri dönüş sağladı. Ben çok memnun kaldım.
Riyaza Hanım çok iyi, ilgili, başarılı bir diyetisyen. Kendisiyle diyaloğum çok iyi. Bir yerde takıldığım zaman yardımcı oluyor. Bana çok faydası oldu. 2 ayda 10 kilo verdim. Riyaza Hanım'la tavsiye üzerine görüşme sağladım. Diyet listelerimde zorluk yaşamadım, çok aç kalmadığım diyet listeleri hazırladı. Listelere uyarak başarılı kilo verdim. Kendim memnun kaldığım başka arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
Riyaza Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetten memnun kaldım. Kendisine tavsiye üzerine görüşme sağladım. Vermek istediğim kadar kiloyu vermiş oldum. Nasıl bir diyet isteğimizi sorarak, sürekli iletişim halindeyken diyet listelerimi bana özel hazırlandı ve uygularken zorluk yaşamadım. Riyaza Hanım çok kibar ve anlayışlı birisi. Kendisine her şeyi iletişime geçerek sorabiliyordum.
Riyaza Tair isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Riyaza Tair, Diyetisyen. Size Riyaza Tair tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Riyaza Tair adresi nerede?Riyaza Tair şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Riyaza Tair isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Riyaza Tair online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Riyaza Tair isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Riyaza Tair, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Riyaza Tair hangi dilleri konuşuyor?Riyaza Tair ile İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Riyaza Tair isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Riyaza Tair bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Riyaza Tair ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Riyaza Tair hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Riyaza Tair hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Riyaza Tair hangi sigortaları kabul ediyor?Riyaza Tair tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler