ay...n
Hocamıza Güvenimiz sonsuz Dün Annemi götürdüm Bilecik merkezden gittik daha önce eskişehirde birçok kbb uzmanın bulamadığı hastalığı kulak zonası geçirdiğini söyledi ilgisi alakası için tşk ederiz rıza hocam.
bs...y
2018'de ilk ameliyatımı nefes alamama şikayetiyle Rıza Bey'e oldum;polip,kıkırdak eğriliği tedavilerinin yanında estetik de gerçekleştirdik.İlk günden beri burnumun sağında bariz bir kemik çıkıntısı vardı,kontrollerde(1.yıl kontrolüm de dahil) düzeleceği söylense de düzelmedi ama çok takılmamaya çalıştım zira ilk niyetim görüntüden ziyade nefes alabilmekti.Zamanla polip ve eğrilik tekrar edince(bu kısım elbet Rıza Beyden bağımsız,alerjiler sebebiyle gerçekleşti) tekrar tedavi/ameliyat gerekti.Zaten Rıza Bey de bana kıkırdağın bir hafızası olduğunu,yine eğrilmeye başlayabileceğini açıklamıştı.Ancak öğrendim ki önceki ameliyatımda burnumun sağ tarafı boş bırakılmış, çıkıntı sandığım şeyin altında aslında çöküklük varmış.ilk ameliyatımdan kalma çok fazla yapışıklık da mevcutmuş,onların açılması epey kanama olarak geri döndü.Eminm doktor bey birçok kişiye de şifa olmuştur ama ben yaşadığım süreç için çok üzgünüm
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ej...t
Vertigo dolayısıyla kendisine gitmiştim.çok ilgili ve alakalı bilgili süper bir doktordur.vertigomu iyileştirdi.teşekkür ederim.
s....a
Dr.Rıza beyle kulak rahatsızlığım nedeniyle tanıştım kulak zarım delikti ameliyat gerekiyodu.Ben kimseye güvenemediğim için yıllarca erteledim Çanakkaleden gelip onun gibi bir doktora rastlamam tefavukmudur bilemem ama, ilk görüşte o güveni hissettirdi ve ameliyatımı oldum.Çok başarılı geçti.Şimdi öbür kulağımdan olcam Allahın izniyle hastaya ilgisi,açıklayıcı konuşması,mütevazi kişiliği muhteşem bir doktor.Iyiki sizi tanımışım iyiki yollarımız kesişmiş hiç duymayan kulaklarıma umut oldunuz çok teşekkürler
ay...k
Burnumda nefes almamı tamamen engelleyen kemik için burun ameliyatımi gerçekleştirdi Rıza hoca. Ameliyat ve ameliyattan sonraki sürecim çok rahat geçti. Ilgisinden bilgisinden güler yüzünden iletişiminden dolayı Rıza hocaya çok teşekkür ederim.
öz...
Eşimin ağız içi kanseri amaliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş, sonuçları temiz gelmiştir. Sizinle tanışmak bizim için çok büyük bir şanstır. Bu zor sürecimiz boyunca göstermiş olduğu güler yüzü sabrı ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum....
bu....
Annemin burun ve ağızdan gelen kanamasıyla gittik öncesinde başka hastane ve dr larada gittik ve 15 gün hiç kimsenin tedavisi işe yaramamıştı Rıza hocanın yaptığı operasyonla çok şükür şimdi iyi ilgisi ve bilgisi İle çok memnun kaldık Ve çok teşekkür ediyoruz böyle iyi bir hekimle karşılaşmak bizim şansımız Allah razı olsun
el...ş
gülen yüzlü ,tecrübeli,ilgisi ve özverisiyle bana güven veren muhteşem insan DOÇ. DR. RIZA DÜNDAR'a teşekkürler.Hocam iyi ki burun ameliyatımı size olmuşum tüm çevreme sizi tavsiye ediyorum ve inanılmaz iyi bir kalbi var iyi ki var...
Anneannemin yutma güçlüğü problemi vardı.
Bununla birlikte baş ağrıları başladı günlerce uyuyamadı. Tavsiye üzerine Rıza hocamıza geldik. O kadar ilgili yaklaştı ki yaşadığımız tüm sıkıntıları anlattık. Muayene etti gerekli olan bütün testleri yaptı. Sonucunda anneannemin dil kökü kanseri olduğunu öğrendik. O an yıkıldık tabi aylarca nasıl kimse bulamaz birşey dedik. Çok şükür ki başlangıç evresiydi. Kemoterapi ve radyoterapi alarak çok şükür bu hastalığı yendik. Rabbim binlerce kez razı olsun hocamızdan her gün dua ediyoruz onun için. Bundan sonra KBB ile bir şikayetim olsa direkt gideceğim tek yerdir. Herkese tavsiye ederim. Hiç düşünmeden tereddüt etmeden gidebilirsiniz. Bir doktor hasta ilişkisi değil abi kardeş gibiydi.
y.....
Rıza Hoca yıllardır kaçındığım burun ameliyatımı lokal anestezi ile gerçekleştirdi ve iki gün içinde rahat nefes almamı sağladı. Ameliyat ve iyileşme sürecinde en ufak bir ağrı yaşamadım. Muayene, ameliyat ve kontroller nedeniyle birkaç kez görüştük. Birikimi ve hastaya yaklaşımı kesinlikle üst düzeyde.
Rıza Dündar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rıza Dündar, Kulak Burun Boğaz.
Rıza Dündar adresi nerede?Rıza Dündar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gülümbe/Merkez/Bilecik Bilecik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rıza Dündar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rıza Dündar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rıza Dündar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rıza Dündar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rıza Dündar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rıza Dündar hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Rıza Dündar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.