Apse Insizyonu Ve Drenajı
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Temporal Lop Rezeksiyonu
Muş Devlet Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Vasküler Cerrahi
Venografi
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Muş Devlet Hastanesi
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
X-Ray
Yapay Mesane
Muş Devlet Hastanesi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
gu...k
Ben gulseren berk 67 yasindayim. 14 ekim 2022 tarihinde onur hocama bel fitigi ameliyati oldum.ilk randevuya gittiğim andan hastaneden cikana kadar ilgisini uzerimden eksik etmedi. Mesai saatleri disinda bile kendisine telefondan ulasabildik ve bana her turlu yardimi sagladi. 10 tane platin takildi ve ameliyattan sonra hicbir sıkıntım kalmadi. Pansumanimdan ilk yürüyüşüme kadar hocam hep yanimda oldu.kendisine binlerce tesekkur ediyorum ve herkesin gozu kapali tercih etmesini öneriyorum.
ç....e
2 eylül 2022 tarihinde onur hocama fıtık ameliyatı oldum platin kondu muayene sırasında bana ameliyatı bana olacaksan platin koyarım dedi bu arada ikinci ameliyatım kabul ettim iyikide kabul etmişim yazılan yorumların tamamı doğru az bile yazmışlar taburcu olalı 3 gün oldu hiç ağrı kesici kullanmadım daha önce muayene olduğum doktorlar hocama bakarak örnek alsınlar hocama sonsuz teşekkürler ediyorum hocam iyiki sizi tanımışım elinize sağlık
hü...u
Eşimin bel fıtığı patlaması sonucu Onur sarı hocaya başvurduk ameliyat kararı verdi ameliyatı çok başaralı geçti hocamızdan çok memnunuz
ra...n
Ayvalık devlet hastanesi beyin cehhari rıza onur sarı hocamıza bel ağrısı şikayeti ile gittik.eşim Recai madeni n emar çekilmesi sonucunda fıtık ameliyatı olması gerektiğine karar verildi hocamızın başarılı yaptıgi ameliyattan dolayı çok teşekkür ediyoruz ilgisi alakası hiç bir yerde karşılaşmadım kadar iyiydi Allah razı olsun Allah böyle. Doktorlarımiz sayısıni arttırsın çok örnek başarılı bir insan servisteki herkesede ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim... Saygilar
Annemin bel fıtığı patlamak üzere iken kendisine muayene olduk. Acil ameliyat olması gerekiyordu ve olabilecek en hızlı şekilde operasyonu gerçekleştirdi.
Çok başarılı bir ameliyat oldu. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Muayene, ameliyat ve sonrasında ilgisi alakası üst düzeydeydi.
Tekrar çok çok teşekkürler.
Doktor bey annemin ameliyatını gerçekleştirdi. Annem Bel fıtığı ameliyatı oldu. Platin ve tıpa takıldı. Doktor bey Ameliyat sonrası her gün kontrole geldi. Pansumanini bile doktor bey yaptı. Haftasonu olsun olmasın hiç önemli değil mutlaka kontrol etti. Ameliyattan bir gun sonra ayağa kalkması için anneme destek oldu. Pandemi döneminde bana sarıl, ağırlığını bana ver demesi çok değerli.
c....b
Ayvalık devlet hastanesinde 23.06.2021 tarihinde emar çekilmem sonucunda bel fıtığı şikayetim ve aşırı ağrılarım nedeniyle onur bey'e tedavi amaçlı muayene oldum.Ve acil müdahale edilmesini gerektiğini söyledikten sonra ameliyat olma kararını verdim, onur beyin ilgisi ,alakası samimiyeti, hastaya karşı olumlu tavrı ,tecrübesi sayesinde ameliyattan çıktım.Bu kadar kısa sürede ağrılardan kurtulmam onur beyin bilgisi ve tecrübesi sayesinde oldu .Teşekkür ederim.Basarılarının devamını dilerim
yü...r
Ben Yüksel Tezcaner, 83 yaşındayım,sol bacağımda uyuşma nedeniyle Ayvalık Devlet Hastanesinde Sayın Op.Dr.Onur Sarı Bey'e muayene oldum.Kendisinin yakın ilgisi,doğru teşhisi ve bel ameliyatımından sonra tedavi sürecinde ilgisinden son derece memnunum,Allah razı olsun.hiç bir sorunum kalmadı.Kendisine şükranlarımı ve teşekkürlerimi iletirim.
ma...e
Dr.Rıza Onur Sarı öncelikle sizden Allah razı olsun.
Ayvalık Devlet Hastanesinde çok başarılı bir şekilde dedemin bel fıtığı ameliyatını gerçekleştirdi.
Hocamın başarılı bir cerrah olmasının yanı sıra en önemli özellikleri hastalarına karşı olan samimi ve sonuna kadar sahiplenen babacan aynı zamanda profesyonel tavrı. Hastası olmaya karar verdiğiniz andan hastaneden taburcu olana kadar her şeyinizle bizzat ilgilenen, pansumanınızı bile hemşirelere bırakmayan, elinizden tutarak destek olup yürüten, gelişiminizi bizzat izleyen, benim hastam benim sorumluluğum anlayışında olan ve en güzeli gerektiğinde çekinmeden cep telefonu ile ulaşabileceğiniz nadir bulanan çok değerli hekimlerimizden biri.
Hem hekim etiği , hem de bilgisi dolayısıyla kendisinden çok memnunum.
Şu an Ayvalık Devlet Hastanesinde. Herkese tavsiye ederim.
me....
Onur bey 04.10.19 tarihinde Ayvalık Devlet Hastanesinde çok başarılı bir şekilde annemin bel fıtığı ameliyatını gerçekleştirdi. Kendisi hakkında yazılacak okadar çok şey var ki, nerden başlamam gerektiğine karar vermekte cidden zorlanıyorum. Onur hocamın başarılı bir cerrah olmasının yanı sıra en önemli özellikleri hastalarına karşı olan samimi ve sonuna kadar sahiplenen babacan aynı zamanda profesyonel tavrı. Hastası olmaya karar verdiğiniz andan hastaneden taburcu olana kadar her şeyinizle bizzat ilgilenen, pansumanınızı bile hemşirelere bırakmayan, elinizden tutarak destek olup yürüten, gelişiminizi bizzat izleyen, benim hastam benim sorumluluğum anlayışında olan ve en güzeli gerektiğinde çekinmeden cep telefonu ile ulaşabileceğiniz nadir bulanan çok değerli hekimlerimizden biri.
Annemin kilolu olması, kemik erimesi, kan şekeri ve tansiyon gibi problemlerinin olması ayrıca annemin ikna ve memnun edilmesi zor bir insan olmasını da eklemeliyim, tüm bunlara rağmen problemsiz bir şekilde fıtık ameliyatını gerçekleştirerek platin taktı. Memnun edilmesi zor annem hastanede de çok memnundu hastaneden ayrıldığındada. Salı günü kontrole gidecekleri günü sabırsızlıkla bekliyor.
Bu arada son olarak eklemek istiyorum. Hocamın samimi ilgili tavrı hastaya göre değişmiyor. Herkese aynı ilgi ile davranıyor. Annemin hastanede 6 gece kalması ve gözlemleri bu düşüncemizi doğruladı.
Doktor arayışına girdiğimizde buradaki yorumların ne kadar önemli olduğunu ve kararımızı gerçekten çok etkilediğini farkettim. O yüzden biraz ayrıntılı uzun bir referans yazmak istedim. Aklımdaki devlet hastanesi, doktorları algısını değiştiren sayın Onur Sarı hocama burdan bir kez daha teşekküretmek istiyorum.
Ben gönül rahatlığı ile Sayın Onur hocamı tavsiye ediyorum.
Rıza Onur Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rıza Onur Sarı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Rıza Onur Sarı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lobektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Venografi, Serebrospinal Sıvı Analizi, Mikrocerrahi, Yapay Mesane, Arteriografi, Gamma-Knife (Gamma Bıçağı) Radyo Cerrahi, Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart), Laserasyon Onarımı.
Rıza Onur Sarı adresi nerede?Rıza Onur Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muş Merkez Cad. Muş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rıza Onur Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rıza Onur Sarı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rıza Onur Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rıza Onur Sarı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rıza Onur Sarı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rıza Onur Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Rıza Onur Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.