Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım
ta...r
Allah razı olsun mükemmel Nevin türkdönmez varis ameliyatımı gerçekleştirdi mükemmel maşallah sağolsun
al...n
allah razı olsun ben çok memmunum ben amasyadan ali ben bacağımdaki ödemden ameliyat oldum şimdi çok iyiyim
ak...5
Oğlum Ümit EŞKİ'nin her iki bacağındaki varisleri ameliyat ederek sağlığına kavuşturan gerek operasyon öncesi ve sonrası yakın ilgisini esirgemeyen doktorumuza teşekkürlerimizi borç bilir, şidddetle tavsiye ederim.
vo...n
kesinlikle gitmenizi tavsiye etmem,annemi götürdüm kulakları ağır duyduğu için tam derdini anlatamadı çünkü doktor çok sessiz konuştu.hiç kaile almadı sonra da biz derdimizi anlatınca ben bakmıyorum kardiyoloji baksın dedi yolladı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ap...l
Sayın Doktorum Ben Hastanız APTULLAH DAL 15 AĞUSTOS 2012 TARİHİNDE VARİZ AMELİYATI OLDUM AYAĞIMDAN ÇOK BAŞARILI GEÇTİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM FAKAT HOCAM BİR OTOBÜS YOLCULUĞUM OLACAK 12 SAAT SÜRECEK BANA BİR TAVSİYEDE BULUNABİKİRMİSİNİZ ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
se...i
sayın hocam samsun için ve bizler için çok büyük bir değerdir.Umarım Samsunda daha uzun yıllar hizmet verir başarılarının devamını dilerim.
se...i
sayın Hocamı 05.03.2012 günü polikliniğinde kendisine hasta götürdüğümde tanıdım.Kendilerinden Çok memnun kaldım.Kendisine bundan sonraki mesleki hayatında üstün başarılar dilerim.
Rıza Vali isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rıza Vali, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Rıza Vali adresi nerede?Rıza Vali şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rıza Vali isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rıza Vali online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rıza Vali isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rıza Vali bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rıza Vali ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rıza Vali hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Rıza Vali hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları