Kooperatifler Mahallesi Ekinciler Caddesi Sayar Plaza Kat:2 No:7, Yenişehir, Diyarbakır
Diş Hekimi Randevusu
Periodontoloji
Zirkonya Restorasyonlar
Çocuk Diş Tedavisi
Rojbin Kahraman Muayenehanesi
Dt. Rojbin Kahraman, yurt içinde ve yurt dışında, İmplant üst yapı protetik sistemleri, Lamina Porselenler, İmmediat uygulamalar ve Diş hekimliğinde Estetik uygulamalar konu başlıklarında eğitim ve kurslar alıp mesleki çalışmalarına Diyarbakır'da bulunan özel kliniğin'de devam etmektedir.
p....y
Rojbin Hoca'nın kliniğinde 8 dolgu 3 çekim ve implant vidası taktırdım dişimin takılmasını bekliyorum,, tüm işlemlerden gayet memnun kaldım her detay hakkında bilgilendirildim hocamızın profesyonelligi malum zaten,,ekibi de oldukça ilgili, güler yüzlüydü..
Güler yüzü kadrosuyla beraberinde hekimin ilgi ve alakasından çok memnunum. 2 dişime kanal tedavisi ve ön dişlerime estetik dolgu işlemi yaptırdım. Yapılan işlemlerimden çok memnun kaldım.
n...
Rojbin hoca ile diş teli için irtibata geçmiştik. Güler yüzlülüğü, samimiyeti, işini en iyi yapan doktorlardan biri kesinlikle Rojbin hoca. Dişlerimden çok memnunum ve bu durumdan dolayı o kadar mutluyum ki kimse böyle bir şey yapamazdı herhalde biz ailecek Rojbin hocaya geldik zaten. Kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Rojbin beye referans üzerine ulaştım. Diş cerrahisi konusunda iyi olduğunu söyledikleri için başvurdum. Yirmilik dişlerim çekildi. Kanal ve dolgu yapıldı ve bir tanede implant vidası takıldı. Dişimin takılmasını bekliyorum. Ama şuana kadar yapılan her uygulamadan memnun kaldım. Diş takıldıktan sonraki süreçte benim için önemli. Onu da bekliyorum. Doktorumuzun en beğendiğim özelliği randevu saatlerine gösterdiği özen. Herkese tavsiye ederim.
f.....
Çok steril bir ortam ve çok temiz çalışıyorlar. Ben genel olarak çok memnunum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hekimin tecrübesi her şekilde belli oluyor. Dolgu tedavimi yaptırdım. Tedavimden memnun kaldım.
Hastalara yaklaşım şekilleri çok güzel. Güzel karşılıyorlar. İlgileri, alakaları çok fazlasıyla var. Muayenesi çok steril ve kullandıkları malzeme çok kaliteli. Diş çekimi ve dolgu tedavimi yaptırdım. Ben çok memnun kaldım.
Rojbin Bey çok iyi bir doktor. Diş bakımının tamamı yaptı en son olarakta kanal tedavimi yaptırdım. Yapılan tedavilerimden çok memnunum. Rojbin Bey Diyarbakır'da çok tanınan, bilinen bir doktor. Ben çok memnunum.
Rojbin Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rojbin Kahraman, Diş Hekimi. Size Rojbin Kahraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Randevu, Cerrahi İmplant, Endodonti, Estetik Porselen, Zirkonya Restorasyonlar, Ortodontik Tedavi.
Rojbin Kahraman adresi nerede?Rojbin Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kooperatifler Mahallesi Ekinciler Caddesi Sayar Plaza Kat:2 No:7 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rojbin Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rojbin Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rojbin Kahraman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rojbin Kahraman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rojbin Kahraman hangi dilleri konuşuyor?Rojbin Kahraman ile Türkçe, Kürtçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rojbin Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rojbin Kahraman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rojbin Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Rojbin Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rojbin Kahraman hangi sigortaları kabul ediyor?Rojbin Kahraman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.