İnsan zihnini anlama konusunda son derece tutkulu bir Psikolog olarak kendim hakkında biraz bilgi paylaşmanın heyecanı içerisindeyim. :)
Lisans eğitimimi Mersin Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2021 yılında mezun olarak tamamladım. İngilizce hazırlık sınıfı ile birlikte toplam beş yıl okudum. Lisans eğitimim, beni bir bilim insanı olarak yetiştirme ve etik ilkelere hassasiyetle yaklaşma şansı verdi bana. Lisans sürecimde iki defa gönüllü olarak staj yapma şansı elde ettim. Biri, Psikoloji Öğrencileri Meslek Yasası Platformu (PÖMYAP)'ın sanal dergisi olan Psithoth'un yazı ekibinde bulunarak, bilimsel içerikli yazılar yazmaktı. Bir diğeri ise lisans sürecimin sonuna doğru başvurduğum Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin Staj Seferberliği Programı'na seçilerek, Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde yaptığım stajımdı. Bu stajım sırasında, polikliniğe gelen ve serviste yatan hastaları yakından takip etme şansım oldu. Stajım bittikten ve mezun olduktan hemen sonra Diyarbakır Zirve Rehabilitasyon Merkezi'nde Psikolog olarak işe başladım. Kısa bir süre orada çalışıp istifa ederek, yüksek lisans hazırlık sürecine girdim ve bu sırada İngilizcemi geliştirerek akıcı bir şekilde konuşmaya başladım. Daha sonra 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi'nde İngilizce Nörobilim yüksek lisans eğitimime başladım ve şu an tez dönemimdeyim. Yakın zamanda Anadolu Psikoterapi Derneği'nin düzenlediği 80 saatlik Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) kursumu tamamladım ve sertifikamı aldım, şu anda süpervizyon sürecindeyim. Bu süreçte becerilerimi geliştirirken, aynı zamanda uygun fiyatlı terapi hizmeti sunmaktayım. İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşabildiğim için, bu dilde terapi almak isteyenlere de hizmet vermekteyim.
Gelin, bu psikolojik iyi oluş sürecinizi beraber yürütelim :)
Saygı ve sevgilerimle,
Standardize Mini Mental Test
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Ön Görüşme
Psk. Rojda Çelik
I got 4 session of therapy with psychologist Dr Rojda, she was so kind and understandable the session time was short but was great and helped me to heal faster from trauma.
She was showing a lot of empathy and kindness.
At all I really happy and thankful for her all effort.
j.....
I recently had a couple of therapy sessions with psychologist Rojda, and I can't recommend her enough. I was going through a tough time with depression and struggling in my sales job. After just a few sessions, I started feeling much better, and my sales even improved.
Rojda's excellent English made it easy for me to communicate and understand her advice. If you're an English-speaking foreigner looking for a great therapist, Rojda is the one to see. She truly helped me turn things around.
m....i
Deprem süreci sonrası yaşadığım kayıplarla ilgili travma tedavisi için hocamız ile online terapiye başladım . Online olması başta beni biraz korkutsa da terapi sürecinde önyargım geçti . Zaman ve mekan olarak avantaj bile sağladı. Bilişsel davranışçı terapi uyguladı ve çok verim aldım . Süreci aylatmamı sağladı . Alanında çok iyi ve başarılı bir psikolog .
mc...n
Ailemle ve kendi geçmişim ile ilgili sorunlarım vardı. Herkes gibi ben de tereddüt yaşadım bana faydası olur mu diye. Ama Rojda hanım tüm kaygılarımı azalttı bu süreci profesyonel bir şekilde tamamladık. Herkese tavsiye ediyorum. Kişinin yapacağı en iyi yatırımın psikolojik destek almak olduğunu bu süreçte öğrendim
Kişisel sebeplerimi çözmem adına kendisine danıştığım Psikolog Rojda hanım tedavi sürecimde bana çok destek oldu. Kişisel farkındalığımı büyük oranda artırdı ve net sonuçlar elde ettik. Kendisi genç yaşına rağmen mesleğinde şimdiden çok başarılı ve gelecekte de isim yapmış olması gayet muhtemel. Herkese şiddetle öneriyorum :)
t....m
I cannot recommend this Psychologist (Miss. Rojda) enough! Her compassionate and understanding approach has made a tremendous difference in my life. Each session is eye opening and supportive. I appreciate your dedication and care!
Rojda Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rojda Çelik, Psikoloji. Size Rojda Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Standardize Mini Mental Test, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Online Terapi, Ön Görüşme.
Rojda Çelik adresi nerede?Rojda Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rojda Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rojda Çelik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rojda Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rojda Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Rojda Çelik hangi dilleri konuşuyor?Rojda Çelik ile İngilizce, Zazaca dilinde konuşabilirsiniz.
Rojda Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rojda Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rojda Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Rojda Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rojda Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Rojda Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu