Bütüncül Psikoterapi
Afirmatif Terapi
Aile Dizimi
Aile İçi İletişim Sorunları
Psk. Rojda Durğun
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Bütüncül Psikoterapi
Rehabilitasyon merkezinde danışanlara psikolojik destek ve terapi sağlamak.
Madde bağımlılığı, aile ve çift terapisi, OKB, TSSB, çocuk ve ergen terapileri alanlarında uzmanlaşmak.
Bireysel terapi seansları düzenleyerek çeşitli terapötik yaklaşımlar kullanmak.
Gönüllü Çalışmalar
Gönüllü Psikolog
Çeşitli Kuruluşlar
Madde bağımlılığı, travma ve OKB ile mücadele eden bireylerle çalışmak.
Toplum bilinçlendirme programlarına katılarak aile ve çiftlere terapi desteği sağlamak.
Ruh sağlığı farkındalığı ve terapötik teknikler üzerine atölyeler düzenlemek.
EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme)
Dinamik Psikoterapi
Kişilik Bozuklukları
Sosyal Psikoloji Üzerinde Madde Bağımlılığının Etkisi
Cinsel Terapi
Beceriler
Bağımlılık, travma, aile dinamikleri ve cinsel terapi konularında terapötik tekniklerde uzmanlık.
EMDR ve dinamik psikoterapi kullanarak bireysel ve grup terapisi gerçekleştirme.
Güçlü iletişim ve insan ilişkileri becerileri.
Çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışma deneyimi.
Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Diyalektik Davranış Terapisi (DDT), dinamik psikoterapi ve oyun terapisi gibi çeşitli terapötik yaklaşımlar konusunda yetkinlik
ra...
Düşüncelerimin beni rahatsız ettiği boyuttaydım. Depresyon belirtilerim vardı ve sosyal iletişimimde endişelerim artmaya başlamıştı. Rojda hanım önerildi arkadaşlarım tarafından ve şu an terapi sürecim devam etmekte 4. Seanstan sonra farkındalığım arttı kendi benliğimle yüzleşmemi sağladı sorgulama kabiliyetimi ve mantığımı ön plana çıkardı.
h....h
Rojda Hanım ile gerçekleştirdiğim seanslar bana gerçekten büyük farkındalıklar kazandırdı. Hitabet yeteneği, anlayışı ve profesyonelliği sayesinde kendimi daha iyi tanıma fırsatı buldum. Özellikle zor zamanlarımda bana rehberlik ederek hem zihinsel hem de duygusal olarak güçlenmemi sağladı. Kendisinin bilgisi ve samimiyeti, süreci benim için çok daha verimli hale getirdi.
Rojda Hanım gibi bir uzmandan destek aldığım için kendimi şanslı hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum!
s....m
Anksiyete için iletişime geçtik Rojda hocamla, o kadar iyi geldi ki. Çok rahat ve sakin hissetmeye başladım.Samimiyeti, arkadaşça dinlemesi muhteşemdi. Anksiyete ve panik atak için gerçekten alanında uzman bir hoca.
Rojda Durgun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rojda Durgun, Psikoloji. Size Rojda Durgun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Aile İçi İletişim Sorunları, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aile Dizimi, Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT), Afirmatif Terapi, Online Danışmanlık.
Rojda Durgun adresi nerede?Rojda Durgun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diyarbakır Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rojda Durgun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rojda Durgun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rojda Durgun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rojda Durgun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Rojda Durgun hangi dilleri konuşuyor?Rojda Durgun ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Rojda Durgun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rojda Durgun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rojda Durgun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rojda Durgun hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Rojda Durgun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rojda Durgun hangi sigortaları kabul ediyor?Rojda Durgun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Diyarbakır Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Diyarbakır Aile İçi İletişim Sorunları
Diyarbakır Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Diyarbakır Motivasyon Eksikliği
Diyarbakır Davranış Bozuklukları