2022 yılında Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığında yürütülen ''Beyaz Ev'' projesinde ergen bireyler ve ailelerine yönelik gönüllü profesyonel destek sağladım.
Gaziosmanpaşa’da bir rehabilitasyon merkezinde gönüllü olarak özel öğrenim gerektiren çocuklarla çalışma fırsatı buldum ve çalışmalarımı çocuk alanında ilerletmeye karar verdim.
2023 yılında yazdığımız farkındalık projesi olan 'Özelimizde Güçlüyüz' projesi kapsamında Disleksi ve DEHB olan ve risk taşıyan ilkokul seviyesindeki çocukların veli ve öğretmenlerine yönelik gönüllü çalışmalar sürdürdüm.
Güncelde eğitimlerimi ve süpervizyonlarımı sürdürmekte, Empati Psikolojik Danışmanlık Merkezinde çocuk-ergen ve yetişkin danışanlarla çalışmalarıma devam etmekteyim.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Denver II Gelişimsel Tarama Envanteri
Psk. Rojda Gümüş
Erken Okuryazarlık Testi (EROT)
Eğitim Danışmanlığı
Filial Terapi
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Psk. Rojda Gümüş
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Travma Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
f....k
Yeğenimin okul sürecinde yaşadığı uyum sorunlarından dolayı Rojda hanımdan destek aldık. Bu süreçte yeğenimin ve bizim yaşadığımız kaygılarla başa çıkmamizda büyük katkıları oldu.
f....k
1.sınıf çocuğumuz disleksi ve dikkat eksikliği tanısı aldıktan sonra bize bu konuda yardımcı olacak uzman arayışımızda Rojda Hanıma başvurduk.Rojda Hanım nazik,sevecan ve şefkatli yaklaşımıyla ilk günden severek gelmemize neden oldu.4 aydır seanslarımız devam ediyor.çocuğumuzdaki gelişmeleri gördükçe Olumlu sonuçlar aldıkça hep birlikte mutlu oluyoruz.Bu uzun ,zorlu süreçte iyi ki yolumuz Rojda Hanımla kesişti.
c....k
Rojda Hanıma çocuğumuz için başvurduk.
Kendisiyle yaklaşık 4 ay seans sürecimiz oldu. Bu süreçte hem çocuğumdaki problemler azaldı hem de bizimle iletişimi çok iyiydi
Kendisi bu alanla uzman biri. Çocuklarla iletişimi çok kuvvetli. Bu süreçte içimi rahatlatan kişiydi. Herhangi bir süreçte yine başvuracağım uzmanım. Sevgiler..
t....a
Rojda Hanımla surecimizi yeni bitirdik. 5 yaşındaki çocuğum yeni doğan kardeşinden sonra oldukça hırçın ve agresifti. Bunlara ek olarak çok kaygılı bir çocuktu. Bu sebeple rojda hanıma başvurduk ve kendisinden çok memnun kaldık. Aldiği eğitimler ve iletişim becerisiyle işinde çok iyi bir uzman.
Gönül rahatlığıyla çevremde araştırma içerisine girenlere öneriyorum Rojda Hanimi.
Iyiki yollarımız kesişmiş...
hi...
Kendisiyle online görüşüyoruz.
İşinde çok iyi bir psikolog. Daha önceki psikologlarımla aynı iletişimi kuramamıstık. İletişim becerisi çok kuvvetli, kendimi keşfetmemi sağlayan sorular sorması çok değerliydı. Rojda hanıma çok sevgiler.
8 yaşındaki çocuğumuz için sınıf ve rehber öğretmenimizin önerisi üzerine psikiyatriye gittik. Psikiyatri bizi Rojda hanıma yönlendirdi. Disleksi üzerine başta bizi bilgilendirdi ve detaylıca dinledi.
Sonra oğlumla çalışmalara başladılar. Haftada iki kez gittik ve gözle görülür iyileşmeyi gördük. Hem okulunda hem sosyal anlamda çocuğumuzda çok şey değişti çok şükür.
Bir anne olarak yıprandığım bu süreçte iyi ki tanışmışız hocam. Teşekkürler size
ha...a
Yaklaşık bir aydır Rojda hocadan çocuğum için danışmanlık alıyorum çok iyi ilerliyoruz hem asistanı hem kendisi oldukça ilgiliydi teşekkürler. Disleksi için baya araştırma yaptım ve komşumun referansıyla kendisine ulaştım. Öğrenme güçlüğü hakkında bizi bilgilendirdi kendisiyle devam ediyoruz oldukça memnunum.
Herkese merhaba,
Oğlum için gittik Rojda Hanima gercektende isinin ehli bir Psikolog.
Oğlumda dikkat eksikliği vardı onunla hemen tanışıp başta arkadaş oldu sonrasında onunla soru cevap şeklinde ilerleyip nasıl bir tedavi süreceğine gireceğini baktı ve bir kaç seansta çok yol kay ettiğimizi fark ettik
Güler yüzlü çocuklarla iletişimi gercektende çok kuvvetli.
Bir arkadaşıma tavsiye ettim
Şimdi sosyal medyadan takip ediyorum
Alalımda çok profesyonel
Hersey için çok teşekkür ederiz hocam iyiki varsınız
öz...m
Öncelikle bize kattıkları için güler yüzlü güzel psikoloğumuza teşekkür ediyorum.
Rojda hanımın oğlum üzerinde etkisi büyük oldu, bizimde oğlumuza nasıl yaklaşmamız konusunda tavsiyelerde bulunarak bizide aydınlattı. Şöyle söyliyim agresif kırıp döken öfkeli çocuğum gitti sakin bizi dinleyen iletişim kurabildiğimiz oğlum geri geldi resmen. Herşey için tekrar çok teşekkür ederim çocuğunuz için danışabileceğiniz en iyi psikologlardan biri diyebilirim.
na...
Her şeyden önce rojda hanıma çok teşekkür ediyorum içeri girer girmez güler yüzlülüğünü hemen gösterdi .Sesindeki sıcak tonlamasini o kadar güzel ayarlıyordu ki kızım daha önce götürdüğüm tüm psikoloji merkezlerine girer girmez ağlıyordu. Öyle güzel ve şevkatli yaklaştı ki çok mutlu oldum. Kızımda ki hiperaktivite ve dikkat eksikliği sebebiyle rojda hanıma başvurduk. Size şöyle soylim odadan çıktıktan sonra kızım anne ablaya bir daha ne zman gelicez dedi . Genç yaşına rağmen güzel tecrübesi kapsamlı bilgisinden dolayı teşekkür ederim . Siz ve sizin gibi eğitimcilere ihtiyacımız var.
Rojda Gümüş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rojda Gümüş, Psikoloji. Size Rojda Gümüş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT), ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim, Online Terapi, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Rojda Gümüş adresi nerede?Rojda Gümüş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mah. Eski Edirne Asfaltı No:208 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rojda Gümüş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rojda Gümüş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rojda Gümüş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rojda Gümüş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rojda Gümüş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rojda Gümüş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rojda Gümüş hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Rojda Gümüş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rojda Gümüş hangi sigortaları kabul ediyor?Rojda Gümüş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu