• Şema Terapi Eğitimi, Dr. Alp Karaosmanoğlu
• Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Doç. Dr. Itır Tarı Cömert
• EMDR Temel Eğitimi, Emre Konuk
• Söz Yerine Beden Konuştuğunda: Şema Terapide Somatizasyonla Çalışmak, Dr. Bahar Köse
• Oyuncu Ebeveynlik Atölyeleri, Dr. Lawrence Cohen
• Pozitif Disiplin Temelli Ebeveynlik Eğitimleri, Pınar Mermer
• Çocukluk Çağı Korkuları, İrem Polat
• Çocuklarla Ölüm Hakkında İletişim Kurmak, İrem Polat
• Travma, Çocuklar ve Oyun, İrem Polat
• Türk Psikologlar Derneği, Çocuk Değerlendirme Paketi, İlkiz Altınoğlu Dikmeer
• Türk Psikologlar Derneği, MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri), Songül Bozkurt, Nursen Oral
• Türk Psikologlar Derneği, Denver II Gelişimsel Tarama Testi, Kalbiye Yalaz, Banu Anlar, Birgül Bayoğlu
• Türk Psikologlar Derneği, WÇZÖ –IV (Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği –IV), Esra Güven
Halkalı Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi No:17/1 Meydan Halkalı Rezidans, Küçükçekmece
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
es...k
Rojin hanıma geldiğimde gerçekten çok kötü durumdayım ölmek istiyordum yaşamak çok zor geliyordu onun yardımıyla bu günleri geride bıraktım inşallah daha da iyi olacağım
m....ö
Ben kendisinden genel olarak hayatımla alakalı konular üzerine seans alıyorum ve bu süreçte hiç problem yaşamıyorum, seanslarımız şu an gayet güzel ilerliyor. Bu süreçte kendisinin çok profesyonel olması ama aynı zamanda soğuk hissettirmiyor olmasını da gerçekten çok beğeniyorum, bu anlamda çok memnunum.
m....ş
Ben kendi kişisel gelişimim ve geçmişimdeki tramvalar üzerine kendisinden destek almaya başladım, gayet memnunum. Bu süreçte ilgi ve alakası gayet iyi, aynı zamanda beni dinlemesi ve benimle konuşması yönünden de gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim, hala da seanslarıma devam ediyorum.
b....s
Rojin hanımla yaklaşık 2 buçuk yıl önce tanıştık. O dönemde kötü giden bir evliliğim vardı ve evliliğimi düzeltmek amacıyla kendisiyle görüştüm. Kendisi aldığım seanslarla birlikte evliliğimle alakalı olumlu etkiler bıraktı, hem evliliğim üzerine hem de kendi kişisel gelişimim üzerine bana çok katkısı oldu, bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum. Daha sonra evliliğimizi kurtaramadığımız için ben kendisinden tekrar seans almaya başladım, haftalık ya da 15 günde bir kendisiyle görüşüyoruz. Kendisi hayatım üzerinde bana çok güzel yol gösterdi, o olmasaydı evliliğimi bitirme noktasında kolay bir karar alamazdım, hayatıma bu kadar iyi dokunduğu ve hayatımda olduğu için de çok mutluyum.
e....ö
Rojin Hanımla görüşmeye başladığımdan beri hayatımda birçok alanda olumlu anlamda değişim gözlemledim. Konumuma yakın olduğu için tercih etmiştim ama görüşmelere devam ettikçe ''iyiki'' dedim.
ö.....
Rojin hanımı internetten buldum, iyi ki bulmuşum. Hem alanında hem benliğinde mükemmel birisi. İlk görüşmemizde yaşam enerjim yoktu. Şimdi sayesinde enerjim var. Herşey için çok teşekkür ederim. Benim daha da iyi olmamı sağlayacağına eminim :)
ç....t
Rojin Hanım ilgisi,detaylı açıklamaları ve dinleyiciliği ile harika birisi:)Size çok güzel yol gösteriyor.Kesinlikle pişman olmayacağınız bir psikolog.
e....g
Cok ilgili cozum odakli isinde vealaninda oldukca basarili,en cikilmaz durumdayken cikilcagina inandiran ve cikmazdayken el uzatan basarili bir psikolog
d.....
Rojin Hanım profesyonel yaklaşımının çok üst düzeyde olmasının yanı sıra iyi ki hayatıma girmiş dediğim nadir insanlardan.Kısır döngüde olduğum kızımla en ufak sorunları bile gözümde çok büyüttüğüm ayrıca kızımın okulda sorunlar yaşadığı bir dönemde tanıştık.İlgisi , emeği candan ve samimi olması yaptığı mesleği sadece iş olarak görmediğini, insani değerlere ne kadar önem verdiğini onu tanıdıkça daha iyi anlayabilirsiniz.Uzun süredir görüşmelerimiz devam ediyor ve iyi yol aldığımızı düşünüyorum.Kızım adına söylemek gerekirse Rojin hanım bir psikolog değil çok özlediği ve ona gitmek için sabırsızlandığı Rojin ablası.Allah herkese mesleğini böyle faydalı yapabilme kabiliyeti versin.
Ben kendimi tükenmiş çok huzursuz hissedin bir dönemde ikametime yakın bir psikolog arama düşüncesindeyim internet üzerinde doktor takviminde gördüm rojin hanımın adını ama iletişime geçmedim aradan zaman geçti biraz çünkü güven konusunda da sıkıntılıydım bir an karar verip iletişim numarasından aradım ve şansıma rojin hanım çıktı telefona konuştuk ve bir müddet sonra randevu oluşturduk ve artık çünkü tükendim hissettim noktadaydım rojin hanım çok yüksek enerji mesleğini gerçekten severek ve gerçekten insanların yüreklerine ve iyi olmaları için çabalayan mesleğini en güzel şekilde yapan bir insan ve benim hayatıma çok güzel bir şekilde dokunan bir insan ve hiç bir şekilde sizi rahatsız edecek bir tavrı yok ve aksine tamamen sizin kendinizi en güzel bir şekilde rahat hissetmenizi sağlıyor sizi bir yabancı veya bir doktor gibi değil de çok rahatça kendinizi anlayabileceğiniz samimiyetle yaklaşıyor ve herkese mutlaka böyle bir arayış içindeyse rojin hanım a ulaşsınlar ne demek istediğimi çok iyi anlarlar
Rojin Yazıcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rojin Yazıcıoğlu, Psikoloji. Size Rojin Yazıcıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Durumluk Anksiyete Ölçeği.
Rojin Yazıcıoğlu adresi nerede?Rojin Yazıcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi No:17/1 Meydan Halkalı Rezidans Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rojin Yazıcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rojin Yazıcıoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rojin Yazıcıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rojin Yazıcıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rojin Yazıcıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Rojin Yazıcıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rojin Yazıcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rojin Yazıcıoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rojin Yazıcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Rojin Yazıcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rojin Yazıcıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Rojin Yazıcıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Küçükçekmece Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Küçükçekmece Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Küçükçekmece Aile İçi İletişim Sorunları
Küçükçekmece Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Küçükçekmece Majör Depresif Bozukluk
Küçükçekmece Gelişim Bozuklukları
Küçükçekmece Yeme Bozuklukları
Küçükçekmece Okul Başarısızlığı
Küçükçekmece Motivasyon Eksikliği
Küçükçekmece Kişilik Bozuklukları
Küçükçekmece Çocuklarda Yeme Problemleri
Küçükçekmece Adipsi (Susama Yokluğu)
Daha fazla (15)Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar