Lisans eğitimi süresince Araştırma Hastanesinde zorunlu stajını tamamladı. Ayrıca; MMPI (Uygulama ve Raporlama), Beier Cümle Tamamlama Testi, Mini-Mental Test, Beck Depresyon ve Anksiyete Testleri uygulamaları yaptı. Özel bir Rehabilitasyon merkezinde gönüllü psikolog olarak çalıştı.
Kendini geliştirmek adına konferanslar ,seminerler ve çeşitli psikoterapi eğitimleri aldı ve almaya da hala devam ediyor.
Terapi süresince önceliği sizlerin duygu düşüncelerinizi yargılamadan ve tarafsız bir şekilde anlamaya çalışmak, beraber ilerleyeceğiniz bu yolculuklarda sizleri yüreklendirmek, desteklemek, hayat standartlarınızı yükseltmek olacaktır. Tek başınıza olmadığınızı ve sorunlarla başa çıkabileceğinizi görmenize yardımcı olacaktır.
Katıldığı eğitimlerdeki Uzmanlık Alanları ;
*Vajinismus
*Kadınlarda Cinsel İsteksizlik
*Kadınlarda Anorgazmi
*Tiksinme Bozukluğu
*Ağrılı Cinsel Birleşme (Disparoni )
Aile Dizimi
Vajinismus Tedavisi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
fa...n
Ronahi hanıma çok ama çok taktir ederim bana verdiği destek için derslerime katilim ve sosyalesemiyordum ronahi hocam sayesinde hepsinin üstesinden geldim çok ama çok takdir ederim başarılarınızın devamını diliyorumm
a....b
Yaklaşık 2.5 aydır kendisiyle görüşüyoruz. İş ortamının aşırı baskıcı ve bekleti içinde olmasından dolayı kendimi stres altında hissediyordum. Bir noktadan sonra bu baskının beni daha da olumsuz etkilediğini gördüğüm için bir uzmana başvurmam gerektiğini düşündüm. Uzman arayışımın olduğu bir zamanda Ronahi hanıma denk geldim ve o zamandan beridir görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir başka kişiye kendini anlatmanın hissi bir de anlaşıldığını hissetmekle birleşince şu anda aldığım verime ulaşmamı sağladı. Kendisinin emekleri ve yardımları benim için çok manidar. Her şey için çok teşekkür ederim kendisine.
se...
Artık çok kötü olduğumu hissettiğim, kötü düşüncelerime ve kuruntularıma hakim olamadığım dönemde Ronahi hanımla tanıştım. 4.seansım bitti. Artık kendimi daha güçlü, daha pozitif hissediyorum. Kendimi suçlamayı kesmeyi, olaylara dışardan bakıp aslında ne kadar değerli olduğumu anlamamı sağladı. Ronahi hanım da gerçekten dinliyor, merak ediyor ve doğru yönlendirmeler yapıyor. Terapi haricinde de sıkıntılı hissettiğimde telefonla birçok kez derdimi anlattım. Kendisine ulaşmak ve konuşmak çok rahat. Kesinlikle tavsiye ederim.
s....̇
Ronahi hanımı tanıdığım için çok şanslı hissediyorum. Geçirdiğim zorlu süreci daha kolay ve hasarsız atlatmamı sağladı.Bana kendimi ispatlattı ve kendimi hatırlattı. Sayesinde kendimi çok mutlu hissediyorum. Bana kattığı bakış açısı için teşekkür ediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Ronahi Yerlikaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ronahi Yerlikaya, Psikoloji. Size Ronahi Yerlikaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Regresyon Terapisi, Evlilik Terapisi.
Ronahi Yerlikaya adresi nerede?Ronahi Yerlikaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ağrı Ağrı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ronahi Yerlikaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ronahi Yerlikaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ronahi Yerlikaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ronahi Yerlikaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ronahi Yerlikaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ronahi Yerlikaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ronahi Yerlikaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ronahi Yerlikaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ronahi Yerlikaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ronahi Yerlikaya hangi sigortaları kabul ediyor?Ronahi Yerlikaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.