Uzm. Dr. Roza Zelal Dalgıç Abdioğlu

Dermatoloji · Daha fazla

Diyarbakır 1 adres

Uzm. Dr. Roza Zelal Dalgıç Abdioğlu, R&R Dermaklinikte hizmet vermektedir.

R&R DERMA CLINIC

Fırat Mah. Mahabad Bulv. Megaarslan Yapı Cadde 75 Office b blok kat 9 no 47, Kayapınar, Diyarbakır 21070

Fırat Mah. Mahabad Bulv. Megaarslan Yapı Cadde 75 Office b blok kat 9 no 47, Diyarbakır

R&R DERMA CLINIC

Bu botoks uygulaması için gittim ve kesinlikle çok memnun kaldım başka tedaviler için de gitmeyi düşünüyorum bundan sonra genel olarakpersonelin tutumu çok iyiydi

• R&R DERMA CLINIC Botox Uygulaması  •

• B

Alanında son derece bilgili profesyonel çok memnun kaldım nokta atış teşhis Diyarbakır da giderebilecek en iyi cildiye uzmanı

• R&R DERMA CLINIC Randevu  •

Doktor hanıma küçük kızımı gösterdim egzeması vardı çok memnun kaldım

• R&R DERMA CLINIC Allerjik Deri Testleri  •

“Dolgu yaptırdım, işlem sırasında çok rahat ettim. Sonuçtan çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• R&R DERMA CLINIC Dolgu  •

Saç dökülmesi için Dr. Roza Hanım’a gittim. çok rahat geçti, gerçekten çok ilgiliydi. Kısa sürede farkı hissettim, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”

• R&R DERMA CLINIC PRP  •

• M

Doktor hanıma saç dökülmem için gittin çok memnun kaldım

• R&R DERMA CLINIC Deri Biyopsisi  •

• F

Evlilik sürecinde aknelerim çok yoğunlaştı ve aşırı saç dökülmem vardı doktorum sayesinde şuan çok mutluyum iyi ki varlar

• R&R DERMA CLINIC Sivilce Tedavisi  •

• B

Uzman Dr. Roza Hanım’a cilt problemim için gittim ve çok memnun kaldım. Hem yaklaşımı hem de tedavi süreci oldukça açıklayıcı ve güven vericiydi. Kısa sürede olumlu sonuç aldım. Alanında gerçekten çok başarılı bir dermatolog.

• R&R DERMA CLINIC Sivilce İzleri Tedavisi  •

• F

Roza hanım, alanında son derece bilgili, hasta odaklı ve güven veren bir uzman. Mesleki yetkinliği, titiz yaklaşımı ve etik değerlere bağlılığıyla örnek bir doktor. Hastalarıyla kurduğu güçlü iletişim ve doğru tedavi yaklaşımlarıyla iyi bir uzman.

• R&R DERMA CLINIC Diğer  •

• P

Zelal Hoca ile dört sene önce tanıştım. En son yüzüme uyguladığı dolgu işleminden çok memnun kaldım. Az dolgu ile yüzüme doğal bir hacim kazandırdı ve ışıltı kattı. Kullandıkları malzemeler kaliteli , klinik tertemiz ve çalışanlar iyi.

• R&R DERMA CLINIC Dolgu  •