Invisalign Tedavisi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Ağız Koruyucusu
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Invisalign Tedavisi
İdealdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
İdealdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
İdealdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
fa...k
Gerçekten çok başarılı bir doktor.onunla tanıştığımız da doktorasini yapıyordu ve benim çene kayma problemim vardı.herkesin ameliyat önerdiği durumda o bunu zorlu bir tedavi yöntemiyle halletti. Hasta doktor ilişkisinde de ondan asla unutmayacağım dersler aldım. Teşekkür ederim kendisine.
ç.....
Çapraşık diş bozukluğum nedeni ile gittim kendisine. Tedavimin 2 yıl süreceğini söylemişti ve öyle oldu. Tedavi süreci ve işlemler konusunda hiç sorun yaşamadım; gayet iyiydi. Tedavim çok başarılı oldu, 6 ayda dişlerim düzelmeye başlamıştı ve 2 yılda artık tamamen düzelmişti dişlerim. Tüm yakın çevreme de kendisini tavsiye ettim.
Diş eğriliğim vardı ve bu anlamda ortodonti tedavisi gördüm. Belirttiği gibi 2 yıl sürdü tel tedavim. Tedavimin sonuçlarından çok memnunum ve umduğumdan çok daha güzel oldu. Yaklaşımı olsun her konuda çok memnun kaldım. Bir öğretmen gibi her konuda bilgi verdi ve yardımcı oldu. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
ö.....
Dişlerimde oluşan bazı sorunlarım vardı; bununla alakalı bir ameliyat oldum ve tedavim devam ediyor. 1.5 yıldır diş teli takıyorum ve 2 yıla tamamlanacak bu süre. Şu an dahi gayet güzel görünüyorlar dişlerim ve gayet memnunum. Ruhengiz Hanım işini hakkı ile yapıyor ve çok sıcakkanlı bir hekim. Teşekkür ediyorum kendisine.
y.....
İki çocuğum için de tedavi görüyoruz. Oğullarımda alt çene gelişmemesi vardı ve bu konuda tedavi alıyoruz. Bir arkadaşım aracılığı ile Ruhengiz Hanım'a ulaştık. Çocuklarıma 1 yıl boyunca damaklık takıldı ve bazı işlemler yapıldı. Son işlem tel tedavisi ve büyük oğlum şu an tel takıyor. Ruhengiz Hanım bizim için bir şans.Tavsiye ediyorum doktorumuzu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
ç.....
Ruhengiz Hanım'a kontrol amaçlı başvurmuştum. Röntgen sonrasında üst çene köpek dişimin eksik olduğu ve bu nedenle üst dişlerimde kayma olduğu saptandı. Bu doğrultuda 1.5 yıl diş teli tedavisi gördüm. Tel tedavisi sıkıntılı bir tedavi olmasına rağmen, kısa sürede ve bir sıkıntı yaşamadan bitirdim. Sonuçlarından çok memnun kaldım. Kısa sürede dişlerim düzene girdi. Ruhengiz Hanım çok sakin, sabırlı ve temiz çalışan bir diş hekimi. Hastaları ile iletişimi çok güzel. Tüm süreçten çok memnun kaldım.
Çene geriliğim vardı ve bundan kaynaklı doktoruma ulaştım. Ortodonti tedavisi alıyorum ve 2 yıldır tel tedavisi alıyorum. Teller takıldı, ameliyat oldum ve şu an bitim aşamasındayım. Ruhengiz Hanım güleryüzlü bir hekim. Her konuda tatmin edici açıklamalarda bulunması benim için çok önemliydi. Tedavim devam ediyor. Doktoruma çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
Dişlerimde eğrilik vardı ve tel takdırdım. Doktorun yaklaşımı ve işlemi de çok iyiydi. Ruhengiz Hanım hastasıyla ilgili, takibi oldukça yüksek, sıcakkanlı ve işinde başarılı bir hekim. Tel tedavim yaklaşık 2 yıl sürdü ve sonuçları beni çok memnun etti. En ufak bir sorunda kendisine ulaşabildim ve çok yakın ilgi gösterdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi ki gelmişim, iyi ki muayene olmuşum, iyi ki kendisini tanımışım.
Ruhengiz Efendiyeva isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ruhengiz Efendiyeva, Ortodonti. Size Ruhengiz Efendiyeva tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Randevu, Ortodontik Tedavi, Ortodonti Randevusu.
Ruhengiz Efendiyeva adresi nerede?Ruhengiz Efendiyeva şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mah. GMK Bulvarı No:309/A Yenişehir
- Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ruhengiz Efendiyeva isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ruhengiz Efendiyeva online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ruhengiz Efendiyeva isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ruhengiz Efendiyeva, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ruhengiz Efendiyeva hangi dilleri konuşuyor?Ruhengiz Efendiyeva ile İngilizce, Türkçe, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Ruhengiz Efendiyeva isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ruhengiz Efendiyeva bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ruhengiz Efendiyeva ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ruhengiz Efendiyeva hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ruhengiz Efendiyeva hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.