2022 yılında ise Ruken Anar Sağlıklı Yaşam Merkezi'ni kurarak uzman kadrosuyla hizmet vermeye başladık
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Çınarlı Mahallesi Dr. Ali Menteşeoğlu Caddesi No:32/36 Kat.7 Daire 26 Karakuş İş Merkezi, Adana
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Çene Terapisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
ce...
ruken hanım güleryüzü ilgisi ve tabi ki tecrübesi ile kesinlikle güvenebileceğiniz bi fizyoterapist.ilk seanstan sonra bile ağrılarım azaldı.son derece memnun kaldım.
ah...
Ayak Burkulması İçin Tedavi Görüyorum. Ağrılarımda Yaptığı İşlemler Sonrası Hafifleme Olduğunu Gözlemledim. Tedavi Haricinde de Bütün Personeller Dahil, Güler Yüzlü, İlgili ve Alakalı Olmaları Beni Memnun Etti.
Boyun ve sırt agrılarım için gidiyorum ve çok memnunum.
ca...
Boynumun duzelmıycegıne ve agrılarımın gecmıycegıne ınanmıstım ama yanılmısım ruken hanım sayesındee kendıme geldım.Cok memnun kaldım hem tedavı hem ılgılerı teşekkür ediyorum
Ruken hanım alanında uzman birisi. Annemin şiddetli bacak ağrısı vardı hastanede fıtık teşhisi kondu ve ameliyat olması gerektiği söylendi. Biz ameliyat istemediğimiz için Ruken hanımdan randevu aldık. Kontrol ettiği zaman annemde fıtık dahi olmadığını söyledi. Uyguladığı tedavi sonucu annemin çektiği rahatsızlık çok şükür son buldu. Ruken hanımı herkese tavsiye ederiz.
Harika bir fiziktedavi deneyimi idi bir yıldır çektiğim ağrıdan tamamen kurtuldum tavsiye ediyorum
Hasta
Ruken hanıma gittiğimde neredeyse yürüyemeyecek durumdaydım ayağımdaki ağrılarım artık o kadar çoktu ki tüm vücudumda hissediyordum ilk seansta bile çok rahatladım şuan seanslarım bitti ve günlük rutin hayatıma devam edebiliyorum her şey için ruken hanıma teşekkür ediyorum.
di...
Ruken hanımla seanslarımdan sonra ağrılarımda ciddi anlamda azalma oldu kendisi çok güler yüzlü bir doktor hem tedavi esnasında hem sonrasında çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim sizde ağrılarınızdan şikayet ediyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum
su...ı
Boyun fıtığımdan dolayı geçmeyen ağrılarım vardı.Ruken hanıma geldiğimde kıpırdayamaz bi haldeydim artık eskisi gibi hareket edebiliyorum.Önce manuel masaj ve beraberinde back up cihazı seanslarıyla sağlığıma kavuştum.Güleryüzleri ve ilgileri süreci daha kolay kılıyor.Kesinlikle herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
gü...n
Bel fıtığı için tedavi alıyorum. Ağrılarım şimdiden hafifledi çok ilgili ve profesyonel bir ekip teşekkürler.
Ruken Anar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ruken Anar, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ruken Anar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Oyun Terapisi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı.
Ruken Anar adresi nerede?Ruken Anar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı Mahallesi Dr. Ali Menteşeoğlu Caddesi No:32/36 Kat.7 Daire 26 Karakuş İş Merkezi Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ruken Anar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ruken Anar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ruken Anar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ruken Anar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ruken Anar hangi dilleri konuşuyor?Ruken Anar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ruken Anar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ruken Anar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ruken Anar hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Ruken Anar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ruken Anar hangi sigortaları kabul ediyor?Ruken Anar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Adana bölgesinde SGK kabul eden Fizyoterapistler