Hepsi doktorum sayesinde kilo verecegime hic inanmiyordum sizin guzel yüzünüz candan olmaniz insani motive ediyor ve bunu Asli hanim sayesinde basardik . Allah isinizi gücünüzü rast getirsin basarilarinizin devamini dilerim :)) Kilo sorunu yasayanlara sizinle tanismalarini tum kalbimle tavsiye ediyorum ve istedikleri kiloya ulasacaklarina inaniyorum :)
FaZla kilolarim vaedi ayak agrilarim vardi arkadaş im tavsiye si uzerine kendisi ile tanıştım ve verdigi diyeti uyguladim 4 ayda 20 kilo verdim sağliğima kavustum cok tşk ederim kendisine ve iyiki tanimisim seviyorum seni aslı hanim
d.....
Fazla kilolardan dolayı bel kalça ağrılarım vardı doktorum zayıflamam gerektiğini söyledi üstelik 5aylikbebegim vardı Emziriyorum Asli hanımın sayesinde 3 ayda hem fazla kilolardan kurtuldum hemde ağrılardan tesekkrler Aslı hanim
Ben aslı hanıma başvururken kendisini tanimiyordum kan değerlerim yüksek çıktığı için oraya başvuru yaptım 4ay süre beraberdik hem kilo verdim hemde kan değerlerim normale döndü 4ayda 20 kilo verdim onun sayesinde kendi vücudumu tanıdım iyikide tanımışım aslı hanımı çok sıcak kanlı çok pozitif bana çok iyi geldi herkese tavsiye ediyorum
Ruken Aslınur Samancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ruken Aslınur Samancı, Diyetisyen.
Ruken Aslınur Samancı adresi nerede?Ruken Aslınur Samancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karadeniz Mahallesi 1136. Sokak No:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ruken Aslınur Samancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ruken Aslınur Samancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ruken Aslınur Samancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ruken Aslınur Samancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ruken Aslınur Samancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ruken Aslınur Samancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ruken Aslınur Samancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler