Kızımız doğduğundan beri takip doktorumuz.Kızımızda doktorunu çok sevdi çok iyi bir karar verdiğimizi zamanla daha anlıyorum çocuğumuzun her rahatsızlığında gerek tedavisinde gerek rehberliğinde çok etkili oldu. Bu gün kızımın böbrekten kaynaklanan kronik idrar yolu enfeksiyonunun tedavisinde mutlu sona ulaştık. Kendisine çok teşekkür ederim iyi ki varsınız... Herkese hiç düşünmeden çocuğunu teslim edebileceğini tavsiye ederim
Tanıdığım tanımadığım çoğu kişiden Gaziemir Cerrahi Tıpa yeni bir çocuk doktorunun geldiğini duydum ve oğlum rahatsızlandığı bir gün tesadüfen gittim ve çok samimi söylüyorum böylesine ilgili,sevgi dolu,samimi,çocuklara karşı anlayışlı bir doktorla karşılaşmamıştım.Genellkle ilacını verip başından savan doktorlar da görüyoruz,gerçekten çok çok memnun kaldım,sağolsun çok tatlı bir doktor,herşeyden önce mükemmel bir insan.çocukları incitmeden,ağlatmadan,korkutmadan muayenelerini ediyor,teşhisleri,verdği tedaviler süper,anında ayağa kaldırıyor.Açıkçası ilçemizde böylesi bi doktor olması beni çok mutlu etti,ben oğlumu prof a götürüyordum,ama Ruken hanımı tanıyınca kesinlikle onunla devam etmeye karar verdim.İlgili,alakalı,son derece güler yüzlü,tatlı dilli bir doktorHerkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Eğer çocuğunuzla ilgili içiniz rahat olsun isterseniz kesinlikle Dr. Ruken Kocalar ı tercih etmelisiniz..İyiki tanıdık sizi
me...t
Ruken hanıma iki kez göründük bundan sonra da doktorumuz olarak devam edeceğiz inşallah. çok samimi ve işini özveri ile yapan bir hekim iyi ki var söz konusu çocuklarımız olunca insan daha da seçici oluyor ama Ruken hanıma gönül rahatlığı ile gidiyoruz.Çocuklara olan ilgisi ve sevgisinden zaten söz etmeye gerek bile yok
uğ...n
bu doktor profesör olmalı
Ruken Kocalar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ruken Kocalar, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ruken Kocalar adresi nerede?Ruken Kocalar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Onur Mahallesi Manolya Sokak No:2 Daire:2 Agora AVM Karşısı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ruken Kocalar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ruken Kocalar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ruken Kocalar hangi dilleri konuşuyor?Ruken Kocalar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ruken Kocalar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ruken Kocalar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ruken Kocalar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ruken Kocalar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ruken Kocalar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla