2018 yılında çalışma hayatına başlayan Rukiye Aydın, Özel Terapi Bakım Merkezi'nde şizofreni ve bipolar bozukluk hastalarıyla çalışmalarını yürütmüştür. 2020 yılından beri Özel Çağdaş Yaşam Bakım Merkezi'nde 0-18 yaş arası dezavantajlı çocuklarla faaliyetlerine devam etmektedir.
Aile İçi İletişim Sorunları
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
h....g
Kızım kardeşlerini kıskanıyordu ve onlara zarar veriyordu. Onlara zarar veremeyince kendine zarar veriyordu, hocama geldik ve ne yapmamız gerektiği konusunda bilgi aldık. Ebeveyn olarak yetmediğimizi düşünüp üzülmüştük. 3.seansımızı aldık ve çocuğumuzda fark var. Hem kızımız hem de biz hocamdan ayrı ayrı seans alıyoruz.
u....g
Rukiye Hanıma oğlumun öfke sorunu için gittim.Kendisi bize eğitim çekerek neden öfkeli olduğunu ve nasıl yaklaşmamız gerektiğini anlattı, oğlumla ise oyun terapisi yapıyorlar şuan 6.seans ve biz süreçten memnunuz.Teşekkürler hocam.
ha...n
Rukiye Hanıma, oğlumun öfke ve saldırganlık problemiyle ilgili yardım almak için gittik. Süreç içerisinde olumlu değişimler gözlemledik. Oğlumuz da oraya gitmeyi çok seviyor. Sonraki seansımız için gün sayıyoruz
Uzun zamandır oğlumda yaşadığımız dikkat problemi nedeniyle Rukiye hanıma başvurduk.Ilk seansımızdan itibaren ilgisi ve alakası çok güzeldi.Oglumda ki sorunu çözemeyiz zannediyordum destegiyle ile problemi atlattık.Derslerimizdeki başarımız artmaya başladı.Ogluma kattığıniz hersey teşekkür ederim:)
Rukiye Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rukiye Aydın, Psikoloji. Size Rukiye Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Aile Danışmanlığı, Çözüm Odaklı Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Beck Depresyon Ölçeği, Bireysel Terapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Rukiye Aydın adresi nerede?Rukiye Aydın adresini belirtmedi. Rukiye Aydın yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Rukiye Aydın adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rukiye Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rukiye Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rukiye Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rukiye Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Rukiye Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rukiye Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rukiye Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rukiye Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Rukiye Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.