le...n
Hastane içerisinde ki danışmadan rastgele randevu alarak gittim. Şikayetim (sol üst minik bi çürük+ diş sıkma) üzerine muayene etti .Ekstra bir film daha istedi . Filme bakarak "şikayetinize dayanarak çürükle ilgili diş yüzeyinde sizi rahatsız edecek bişey görünmüyor .Küçük bir çürük var fakat sizi bu denli rahatsız etmez. Siz restoratif bölümden bi randevu alın" dedi .. Hekimliğine sözüm yok ama kendisinden sonra şanslı olup restoratif bölümden farklı bir hocada yaklaşık 5 dk içerisinde dolgumu yaptırdım . Tedavi bittikten sonra bu işlemi genel diş bölümünde de yaptırabileceğimi söyledi hekim . Üstelik sorunum çözüldü ,diş sıkma için de plak yaptırdım . İlk izlenim olarak sert mizaçlı bir hekim , tavsiyelik değil ama keşke beni başından yollamasaydı .. Rahatsız olmasaydım zaten o koltukta işim yoktu .
p.....
Diş etimdeki ağrı sebebiyle gittiğim muayenede kendisinden önce antibiyotik yazıp gönderilmişken, doktor hanim "ihmal etme, cerrahide tedavini yaptır, dişini kaybedebilirsin, ilerde implant dahi problem olabilir" diye uyardı bilgi verdi.. kendisi gibi işini bilen, bilgi birikimini paylasabilen sicakkanli bir doktora denk geldiğim için şanslıyım..
me....
Çok kısa sürede dislerimi kapladı ve eksik dişleri tamamladı ayrıca kanal tedavisi de yaptı...gerçekten umutsuz d urumdaydim...harika iş çıkarıyor ve problem neyse mutlaka çözüyor...kendisine minnettarım...çok iyi şeyleri fazlasıyla hakediyor. Tam bir uzman
Rukiye Bilgin Gökdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rukiye Bilgin Gökdemir, Diş Hekimi.
Rukiye Bilgin Gökdemir adresi nerede?Rukiye Bilgin Gökdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mah. Lise Cad. İlkadım Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rukiye Bilgin Gökdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rukiye Bilgin Gökdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rukiye Bilgin Gökdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rukiye Bilgin Gökdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rukiye Bilgin Gökdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rukiye Bilgin Gökdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Rukiye Bilgin Gökdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri