Tümünü gösterSigortasız hastalar
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İdrar Kaçırma
İnkontinans Tedavisi
g...
Rukiye Hocam'la aletli pilates'de kesişti yollarımız. Ben de skolyoz ve menisküs yırtığı vardı, şikayetlerime göre gayet bilinçli ve titiz bir şekilde program hazırladı. Kendisi işinin ehli diyebilirim. Rukiye Hocam'la verimli yol aldık. Çok nazik, saygılı ve işinin ehli. İyi ki tanıdım kendisini, herkese tavsiye ederim.
b...
Rukiye hoca ile plates için bir süre çalıştım ve gerçekten çok memnun kaldım. Sistemli ve disiplinli çalışması ile hedeflediğime ulaştım. Tavsiye ederim.
e...
Fizyoterapist Rukiye Dinçer Hanım'a arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Diz kapaklarımda sıkıntı vardı. Uzmanımız Rukiye Dinçer Hanım çok bilgili. Hareketlere başlamadan önce dizlerim çabuk yoruluyordu. Oturuşum yanlıştı. 2 ay süresi içinde her şey düzeldi. Çevreme de tavsiye ederim.
a...
Rukiye Hanım'a boyun düzleşmesi rahatsızlığımdan bahsederek, uzman doktor tavsiyesi ile ulaştım. Yaklaşık bir yıldır düzenli olarak devam ettiğimiz bir reformer pilates sürecimiz bulunmaktadır. Bu süreçte ciddi anlamda kas kazanarak omurga sağlığıma yatırım yaptım. Son doktor kontrolümde de bunu belirgin şekilde gördüm. Rahatsızlığınız neyse ona odaklı çalışma konusunda gerçekten bu işin profesyoneli. Duruşu, kişiliği ve tarzı ile kesinlikle memnun kalabileceğiniz bir uzman.
h....a
Rukiye hocamdan 3 ay kadar plates seansları aldım. Masa başı çalıştığım için boyun ve sırt ağrılarım çok üst düzeyde seyrediyordu. Plates üzerine yoga esneme hareketleri ile çok faydasını gördüm. Rukiye hocam tecrübeli nazik ve çok kibar birisi. İlk aydan sonra arkadaşlarımı da kendisine yönlendirdim ve herkes çok memnun kaldı. Başarılarının devamını diliyorum.
s...
Rukiye Hocam'la arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. O sıralar boynumda düzleşme başlamıştı. Reformer pilatesle çalışıyorduk. Çalışmalarımız boyunca boyun ve omuz ağrılarım gitti. Ekstradan vücudum da sıkılaştığı için gayet memnunum.
h...
Rukiye Hanım'dan uzun zamandır hacamat ve sülük tedavisi almaktayım. İlk aşamada boyun düzleşmem ve fibromiyalji şikayeti ile kendisine ulaştım. Boynumu hareket ettiremeyecek kadar zorlu bir süreçten geçiyordum. Hastaneden aldığım kas gevşetici ağrı kesici ilaçlar anlık rahatlatıyor, şikayetlerim tekrarlıyordu. Ancak hacamat sonrası boyun ağrımı neredeyse unuttum. Özellikle düzenli olarak tedavi aldığım zaman çok faydasını görüyorum. Öyle ki aileme ve akrabalarıma da kendisini yönlendirdim. Birçok farklı şikayetten de biz olumlu sonuçlar aldık. Kendisinin ilgili ve tecrübeli yaklaşımı bizi çok fazla memnun ediyor her zaman.
k...
Rukiye Hocam'la vücudum için hem sıkılaşmak hem de duruş bozukluğumu düzeltmek için başladık. Gayet güzel ilerledik, her seans tamamen bana yönelik ilerledi. Ve bu süreçte meditasyon yaparak daha zinde biri haline geldim. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
z...
3 sene önce menisküs yırtığı ve eklem aşınması tanısı almıştım. Dizlerimi koruduğumu sanarak daha da zarar verdiğimi sonradan öğrendiğim bir süre geçirdim. Daha sonra hem kilo vermek için hem diz kaslarımın kuvvetlenmesi için fizyoterapist eşliğinde spor yapmak istedim. Arkadaşımın tavsiyesiyle Rukiye Hoca'ya ulaştım. 4 aydır beraber çalışıyoruz. 2 ayı yüz yüze aletli pilates, 2 ayı online mat pilates dersleri ile geçti. Ağrılarımın azalmasında, sağlıklı kilo vermemde, duruşumun düzelmesinde ve dizlerimi hareket ederken korumayı öğrenmemde Rukiye Hoca’nın çok önemli katkıları oldu. Ayrıca ani olarak yaşadığım sorunlarda da buluşma günlerimiz olmasa da her zaman telefon aracılığıyla destek oldu.
i̇...
Aletli pilatese gidiyorum çok memnunum. Rukiye hanım alanında çok iyi ve oldukça ilgili.
Rukiye Dinçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rukiye Dinçer, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Rukiye Dinçer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, İdrar Kaçırma, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Nörolojik Rehabilitasyon, Randevu, Evde Fizyoterapi.
Rukiye Dinçer adresi nerede?Rukiye Dinçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni, Asiller Sk. No:36 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rukiye Dinçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rukiye Dinçer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rukiye Dinçer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rukiye Dinçer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rukiye Dinçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rukiye Dinçer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rukiye Dinçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Rukiye Dinçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rukiye Dinçer hangi sigortaları kabul ediyor?Rukiye Dinçer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Fizyoterapistler