Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Talatpaşa Bulvarı, No: 61,Sezik Apartmanı, Kat:2, Daire:6, Alsancak,İzmir, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Aile İçi İletişim Sorunları +18 daha fazla

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Bender Gestalt Motor Algı Testi

Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Rukiye DOĞAN, Salihli Merkez Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Lisans süresince gönüllü olarak Narlıdere Huzurevinde dinç ve geriatrik yaşlılarla çalışmış ve kişilere standardize mini mental testi uygulamıştır. İzmir Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki alt kuruluşlarda stajyer psikologluk yapmıştır. İzmir Özel 2000 Çocuk Evi ve Çocuk Kulübünde kreş ve anaokulu düzeyinde ki çocuklarda görülen okul korkusu, kaygı bozukluğu, sosyal fobi, ayrılma kaygısı gibi anksiyete bozuklukları, beslenme ve yeme bozuklukları ve davranım bozuklukları yaşayan çocuklar ile çalışmış, gözlemleme fırsatı bulmuş ve aile görüşmeleri yapmıştır. Ege Üniversitesi Aile ve Çift Danışmanlığı Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Gökyüzü Psikoterapi Merkezinde 2019 yılına kadar hizmet vermiştir.Şuan kurucusu olduğu Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezinde çalışmalarını sürdürmekte,çift ve aile danışmanlığı yapmakta, çocuk ve ergenlerle çözüm odaklı çalışmalar düzenlemekte, bireysel danışmanlık hizmetlerine devam etmektedir.

Konum: Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Rukiye Hanım'la olan seanslarım gerçekten çok faydalıydı. Kendisi her zaman ilgili ve destekleyiciydi. Samimi ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kişisel gelişimimde büyük bir ilerleme kaydettim.

Konum: Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Diğer

Rukiye hanım a anksiyete kendimi ifade etme ve aile sorunlarım için baş vurmuştum ama Rukiye hanımla bunları aşarken bende olan özgüven eksikliği ve daha bir çok şeye değindik ilk başta evde oturan hayata küsmüş biriyken o kadar iyi analiz edip boşlukları doldurmam için bana yardımcı oldu ki 43 yaşında bir fabrikada işe başlayayıp
47 yaşında bir kurumsal da müdür olarak görev yapıyorum hayatım da kendimi düşünmeyen birinden çıkıp farkındalık yarattı için zor günlerimde kayıp yaşadığımda ve düştüğümde nasıl kalkmam gerektiğini sıkılmadan tekrar ede ede hayatım da kararın bana ait olduğunu gösterdiği için ve arkasında durmam gerektiğini anlattığı için iyiki karşıma çıktı ve şansım oldu iyi varsınız Rukiye hanım ve herkese tavsiye ederim

Konum: Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Diğer

Ben Rukiye Hanım'a anksiyete problemi için gittim. Yaklaşık 2 aydır düzenli olarak seanslar yapıyorum ve deneyimim oldukça olumlu geçti. İlk seanstan itibaren Rukiye Hanım'ın sıcak ve samimi yaklaşımı, kendimi rahat hissetmemi sağladı. Onunla konuşurken yargılanmadan dinlendiğimi ve anlaşıldığımı hissediyorum. Rukiye Hanım'ın profesyonelliği, sabrı ve içten yaklaşımı sayesinde, terapinin benim için ne kadar önemli olduğunu daha iyi anladım. Kendisiyle çalışmak, kişisel gelişimim açısından büyük bir adım oldu ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Aile İçi İletişim Sorunları

Rukiye hanım aile sorunlarım için gittim aile içinde en küçük çocuk olmak, bütün sorumluluğun kendinde olması, hayır diyememek ve sürekli kullanılmak ve bunun öfkesini yaşamak çok zor du . Sayesinde bunların hepsini açtım kendisi harika bir psikolog özgüvenim yerine geldi ailemle barıştım ve artık haklarımın farkındayım neye hayır diyip neye demeyeceğim konusunda bilgiliyim

Konum: Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Normal Randevu

Rukiye Hanım, alanında çok profesyonel ve tecrübeli bir psikolog. Rukiye Hanımla arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. Güler yüzlü ve samimiyeti terapi sürecinin getirmiş olduğu gerginliğimi azalttı. Terapilerimizin sonucunda kendimi daha iyi hissediyorum. Kendimi gelişmiş ve yenilenmiş biri gibi görüyorum. Kendisine yardımları ve ilgisi için teşekkür ederim.

Konum: Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Normal Randevu

Rukiye Hanım, alanında çok profesyonel ve programlı bir uzman. Kendisini çok araştırdım ve terapiye onun sayesinde başladım. Terapi sürecinin sonucunda kendimi daha iyi hissediyorum ve farkındalık sahibi birey olduğumu hissediyorum. Kendisine teşekkür ederim. Ruh sağlığı çok önemli :)

Konum: Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Diğer

rukiye hanım güler yüzlü ve samimi bir psikolog. yardım aldığım süre boyunca bana çok şey kattı sayesinde çok daha iyi hissediyorum. hiç çekinmeden başvurabileceğiniz alanında yetkin ve deneyimli biri.

Konum: Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Normal Randevu

Kendimi iyi hissetmediğim bir dönemde tanıştık Rukiye Hanım ile. Birkaç seanstan sonra bile fark edilir gelişmeler elde ettim. Kendisi alanında oldukça uzman ve profesyonel. Umarım işinde ve insanlara yardımcı olmada daha çok başarılı olur..

Konum: Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Fobilerden Kurtulmak

Bir psikologdan daha fazlası.Ekibi sıcacık ortamı negatif düşüncelerden arınmanıza olanak sağlıyor.İyi ki Rukiye hanım daha çok başarılara adım atacağımıza inanıyorum.Çalışmaları içinde çok teşekkür ediyorum.

Konum: Rukiye DOĞAN Pozitif Psikolojik Danışmanlık Merkezi Normal Randevu

Rukiye Hanım çok güler yüzlü, sevecen, işini hakkıyla yapan bir psikolog. Danışanlarına alanda edinmiş olduğu deneyimler ışığında uyguladığı terapilerde, ne kadar tecrübeli olduğunu görebiliyorsunuz. Eğer terapi almayı düşünüyorsanız ama çekinceleriniz varsa Rukiye Hanım’dan terapi aldıktan sonra bunların ne kadar yersiz olduğunu göreceksiniz. Danışmanlık merkezine girer girmez hissedeceğiniz sıcak ortamın terapi sırasında da sürdüğüne şahit olacaksınız. Eğer bir psikologdan yardım almaya karar verdiyseniz Rukiye Hanım’dan en kısa zamanda randevu almalısınız.