Online Randevu Takvimi

Uzm. Kl. Psk. Rukiye Jülide Barcın

Psikoloji daha fazla

Antalya 1 adres

İletişim Bilgileri

Merhaba ben Rukiye Jülide Barcın. Alanya Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra lisans eğitimimi 2019 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım. Ardından Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimine başlayıp, yüksek lisans bitirme tezimi ise “Sigara Bağımlısı Bireylerde Akıllı Telefon Bağımlılığının Dürtüsellikle Olan İlişkinin İncelenmesi” konulu araştırmamı sundum. Bu süre zarfında sertifikalı eğitimlere, konferanslara katılmaya devam ederek alet çantamı güçlendirmeye devam ediyorum. Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Şema Terapi(IIST onaylı), EMDR Terapi ve EMDR Kum Tepsisi ekolleri ile çalışmaktayım. Şu anda ise Koena Psikoloji Enstitüsü Alanya şubesi ortağı olarak klinikte genç, yetişkin ve çift seanslarımı görmeye devam etmekteyim.

Koena Psikoloji Enstitüsü
Oba Mahallesi Eski Gazipaşa Caddesi Oba Prime Center No:3C/5, 07400, Alanya, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Rukiye Jülide Barcın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle